Ανταλλακτικά αυτοκινήτων GATES

Κατάλογος ανταλλακτικών από GATES

Η εταιρεία Gates είναι ο μεγαλύτερος σε παγκόσμιο επίπεδο, γνήσιου εξοπλισμού, διαφόρων μαρκών αυτοκινήτων. Η μάρκα Gates, παράγει επίσης και ιμιτασιόν ανταλλακτικά για τη δευτερογενή αγορά. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ιμάντων υψηλής ποιότητας.

Η ιστορία της Gates

Η εταιρεία Gates δημιουργήθηκε το 1911, στο Ντένβερ του Κολοράντο, των ΗΠΑ, βάση εκτιμήσεων από τον Charles Gates. Το 1963, δημιουργήθηκαν οι πρώτες της εγκαταστάσεις στον ευρωπαϊκό χώρο και πιο συγκεκριμένα, στο Βέλγιο. Το 1917, η εταιρεία παρήγαγε τον πρώτο διεθνώς ιμάντα V, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον John Gates, τον αδερφό του ιδρυτή της. Το καινούριο προϊόν βγήκε στη μαζική παραγωγή μετά από δέκα χρόνια. Έκτοτε, η εταιρεία διαθέτει ηγετική θέση στην κατασκευή ιμάντων V, ιμάντων V με ραβδώσεις και ιμάντων χρονισμού. Τα προϊόντα της Gates, προσφέρονται επισήμως στην αγορά περίπου είκοσι χώρων παγκοσμίως.

Σήμερα, η εταιρεία Gates διαθέτει τρεις ομάδες παραγωγής προϊόντων:

 1. Τη Worldwide Power Transmission, η οποία κατασκευάζει ιμάντες μετάδοσης κίνησης.
 2. Τη Worldwide Automotive Hoses, η οποία κατασκευάζει ελαστικούς σωλήνες για αυτοκίνητα.
 3. Τη Worldwide Hydraulic and Industrial Hose & Connectors, η οποία παράγει βιομηχανικούς ελαστικούς σωλήνες.

Τα προϊόντα της εταιρείας Gates, χαίρουν εκτίμησης από αυτοκινητοβιομηχανίες όλου του κόσμου: το 1996, η εταιρία έλαβε τον τίτλο του καλύτερου προμηθευτή από την General Motors και μια χρονιά μετά, απέκτησε πιστοποιητικό επιτυχίας από την Toyota. Πέραν από τα επιβατικά αυτοκίνητα, με προϊόντα της Gates, εφοδιάζονται και γεωργικά οχήματα, όπως π.χ. αυτά της μάρκας John Deere.

Η Gates παράγει ανταλλακτικά αυτοκινήτων για μάρκες αυτοκινήτων, όπως η AlfaRomeo, η Honda, η Audi, η BMW, η Renault, η Citroёn, η Peugeot, η Porsche, η Fiat, η Ford, η Ferrari, η Hyundai, η Mazda, η Mitsubishi, η Nissan, η Mercedes-Benz, η Seat, η Opel, η Skoda, η Subaru, η Suzuki, η SsangYong, η Toyota, η Volvo, η Volkswagen και άλλες.

Μπορείτε πάντοτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Gates ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Gates

Στη συλλογή των προϊόντων της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται οι εξής κατηγορίες:

 1. Ιμάντες αυτοκινήτων:
  • Ιμάντες V με ραβδώσεις και ιμάντες V Micro-V®. Η ινώδη υφή τους, απορροφάει τους κραδασμούς και προσφέρει την αθόρυβη λειτουργία της μονάδας κίνησης. Οι ιμάντες αυτοί, οι οποίοι φτιάχνονται από πολυεστέρα, διαθέτουν υφαντά πλέγματα, τα οποία αποτρέπουν το τέντωμά τους, και ειδικές συνθετικές ίνες που τους παρέχουν υψηλή απόδοση τόσο στις χαμηλές, όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Ιμάντες χρονισμού PowerGrip®. Φτιάχνονται από υψηλά κορεσμένο νιτρίλιο, με αποτέλεσμα να διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο λάδι και την επίδραση της υγρασίας. Τα ελικοειδή πολυεστερικά νήματα στη δομή τους, αποτρέπουν το τέντωμα του ιμάντα.
 2. Σετ ανταλλακτικών αυτοκινήτων PowerGrip® και Micro-V®. Στα σετ αυτά, περιλαμβάνεται ένας σταθερός αριθμός ιμάντων, εντατήρων, αδρανών τροχαλιών, τροχαλιών, ελατηρίων και άλλων στοιχείων, τα οποία επιτρέπουν την αντικατάσταση όλων των στοιχείων μιας φθαρμένης μονάδας κίνησης με ιμάντες.
 3. Προϊόντα συστημάτων καυσίμου, καθαρισμού παρμπρίζ και ψύξης. Σε αυτή την κατηγορία διατίθενται σωλήνες, σύνδεσμοι σωλήνων, καπάκια δεξαμενών διαστολής, εργαλεία για τον καθαρισμό των συστημάτων ψύξης και άλλα στοιχεία, τα οποία φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προσφέρουν ανθεκτικότητα στις ακραίες θερμοκρασίες, την υψηλή πίεση και τους χημικούς παράγοντες.
 4. Τεντωτήρες και αδρανείς τροχαλίες DriveAlign®. Χάρη στην ενιαία επιφάνεια του κυλίνδρου των τροχαλιών παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στη φθορά, ενώ τα ειδικά ρουλεμάν, τα οποία διαθέτουν, επιτρέπουν τον περιορισμό του θορύβου. Τα μοντέρνα υψηλής ποιότητας υλικά, από τα οποία κατασκευάζονται, αυξάνουν τον κύκλο ζωής τους.
 5. Ειδικά εργαλεία. Τα εργαλεία αυτά είναι πρακτικά και αξιόπιστα, και επιτρέπουν τον έλεγχο της ποιότητας της τοποθέτησης των ιμάντων και των υπόλοιπων εξαρτημάτων των αυτοκινήτων.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο