Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DELPHI

Κατάλογος ανταλλακτικών από DELPHI

Η Delphi είναι μια αμερικανική μάρκα, η οποία κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία Delphi θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μάρκες της δευτερογενούς αγοράς.

Η ιστορία της Delphi

Το 1994, δημιουργήθηκε η Automotive Components Group ως τμήμα της General Motors, αλλά τον επόμενο χρόνο, η ονομασία της έγινε Delphi Automotive Systems. Τέσσερα χρόνια μετά, ανεξαρτητοποιήθηκε εντελώς από τον όμιλο. Το 2000, η Delphi εξαγόρασε τη βρετανική εταιρεία Lucas Diesel Systems. Ωστόσο, το ξεκίνημα του ΧΧΙ αιώνα ήταν μάλλον δύσκολο για την εταιρεία. Το 2001, η Delphi απέλυσε 11500 εργαζομένους και το 2005, έκλεισε 24 εργοστάσια στις ΗΠΑ και κήρυξε πτώχευση.  

Έπειτα από μια σειρά από δίκες, η πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας εξαγοράστηκε από μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών, οι οποίοι δημιούργησαν την καινούρια εταιρία Delphi. Η ανασύσταση βοήθησε την εταιρεία στην απόκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά.

Τώρα πια, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Delphi αποτελούνται από 150 μονάδες περίπου και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει γύρω στα 140000 προϊόντα.  Η Delphi προσφέρει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της εταιρείας υπάγονται στους χαμηλού και μεσαίου κόστους τομείς της αγοράς.  

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Delphi ηλεκτρονικά, δίχως να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Delphi

Ο κατάλογος ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Delphi, διαθέτει τμήματα για τα παρακάτω συστήματα:

  • Συστήματα κλιματισμού και ψύξης του κινητήρα. Κάθε τμήμα αυτής της κατηγορίας, περνά από έλεγχο για την αεροστεγανότητά του. Πρέπει να επισημανθεί ότι όσον αφορά στη διάρκεια ζωής των γνήσιων συμπιεστών: λειτουργούν ακόμα και μετά τα 160000 χλμ.
  • Σύστημα πέδησης. Τα στοιχεία του συστήματος πέδησης κατασκευάζονται έτσι, ώστε να πληρούν όλες τις απαιτήσεις των γνησίων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
  • Σύστημα διαχείρισης κινητήρα. Τα τμήματα διαχείρισης κινητήρα της Delphi, είναι κατάλληλα για τα οχήματα των 25 μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων. Η εταιρεία εγγυάται υψηλότερη απόδοση με χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων.
  • Σύστημα καυσίμου. Τα στοιχεία αυτά, λειτουργούν ακόμη και μετά τα 240000 χλμ και τοποθετούνται ως γνήσια από νοτιοαμερικανικές μάρκες αυτοκινήτων.
  • Σύστημα ανάφλεξης. Οι πολλαπλασιαστές της εταιρίας, ελέγχονται σε υψηλές θερμοκρασίες για 230 ώρες. Τα ανταλλακτικά αυτά πωλούνται με τριετή ή για 58000 χλμ εγγύηση.
  • Συστήματα Ντίζελ. Τα συστήματα ντίζελ της εταιρείας εγκαθίστανται από τις γραμμές συναρμολόγησης 25 κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα τμήματα των συστημάτων ντίζελ χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα στη φθορά.
  • Συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης. Τα εν λόγω προϊόντα της Delphi, είναι συμβατά με όλα σχεδόν τα σύγχρονα μοντέλα οχημάτων και διακρίνονται για την  υψηλή τους ποιότητα.
  • Αυτοματοποιημένα συστήματα. Η εταιρεία παρέχει καινοτομικές τεχνολογίες για την επίλυση ενός μεγάλου φάσματος προβλημάτων. Η Delphi δημιουργεί ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον τμήματα για αυτοματοποιημένα συστήματα.  

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Delphi, προσδίδουν αξία στα χρήματά σας. Χάρη στην ευρεία ποικιλία των προϊόντων της, η εταιρεία μπορεί και προσφέρει ανταλλακτικά για σχεδόν όλα τα σύγχρονα μοντέλα οχημάτων.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Σωλήνες / Σωλήνας
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο