Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BOSAL

Κατάλογος ανταλλακτικών από BOSAL

Η εταιρεία Bosal αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνώς παραγωγούς συστημάτων εξάτμισης και κοτσαδόρων. Εκτός από την κατασκευή ανταλλακτικών για αυτοκίνητα, η ηγεσία της εταιρείας δίνει μεγάλη προσοχή στην εδραίωση καινούριων μονάδων έρευνας και στην εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, έχοντας κερδίσει αρκετές φορές δημοφιλή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «ο καλύτερος προμηθευτής της Χρονιάς» από τον όμιλο GM.

Η ιστορία της Bosal

Η ιστορία της Bosal αρχινά με τον Ολλανδό, Karel Bos, το 1923, ο οποίος ίδρυσε τη δική του εταιρεία. Το 1930, η εταιρία KarelBosξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων. 15 χρόνια μετά, δηλαδή το 1945, η εταιρεία έκανε για πρώτη φορά χρήση της επωνυμίας «Bosal». Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας, είναι η κατασκευή συστημάτων εξάτμισης και τμημάτων τους.

Σήμερα, εργοστάσια της Bosal υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο: στη Δημοκρατία της Νοτίου Αφρική, τον Καναδά, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία, τη Δανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Τσεχία και την Ιταλία. Στο σύνολό τους, τα εταιρικά εργοστάσια είναι 34 και τα κέντρα διανομής 18. Το έτος 2014, ο κύκλος εργασιών της άγγιξε τα € 800 εκ.

Η μάρκα Bosal παράγει τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα. Η εταιρεία αποτελεί προμηθευτή γνήσιων τμημάτων για τα οχήματα της Audi, της Honda, της Jaguar, της Mazda, της Land Rover, της Renault, της Saab, της Seat, της Volkswagen, της Volvo και της General Motors. Η Bosal κατασκευάζει, επίσης, και ανταλλακτικά για τη δευτερογενή αγορά.

Έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτου από τη Bosal, ηλεκτρονικά και στην καλύτερη τιμή, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Bosal

  1. Συστήματα εξάτμισης. Τα συστήματα εξάτμισης της εταιρίας κατασκευάζονται από αλουμινοποιημένο χάλυβα, που τους παρέχει αντοχή ενάντια στη διάβρωση. Χάρη στο μοντέρνο τους σχεδιασμό, οι σιγαστήρες (σιλανσιέ) της Bosal είναι σχεδόν αθόρυβοι.
  2. Καταλύτες (καταλυτικοί μετατροπείς). Μία από τις δημιουργίες της εταιρείας είναι ο ειδικός ακτινικός καταλυτικός μετατροπέας, εντός του οποίου βρίσκεται ένα μεταλλικό στοιχείο που παρέχει επακριβή διανομή των καυσαερίων.
  3. Κοτσαδόροι. Κατά την κατασκευή των κοτσαδόρων, οι μηχανικοί της Bosal φρόντισαν τα προϊόντα τους να είναι τόσο ανθεκτικά και αξιόπιστα, όσο και με όμορφο σχεδιασμό. Για περισσότερη άνεση, τα διαφορετικά προϊόντα, διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία προσαρμογής. Οι κοτσαδόροι της Bosal βάφονται με τη χρήση ειδικής τεχνολογίας ενάντια της διάβρωσης, η οποία προσφέρει αντοχή, ακόμη και όταν φύγει η εξωτερική επίστρωσή τους.
  4. Μπάρες και σχάρες οροφής. Διακρίνονται για την απλότητά τους και την αξιοπιστία του σχεδιασμού τους, και έχουν αντοχή φόρτωσης έως και 100 κιλά. Είναι εφοδιασμένες με μια ειδική αντικλεπτική κλειδαριά.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο