Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MAHLE ORIGINAL

Κατάλογος ανταλλακτικών από MAHLE ORIGINAL

Η MAHLE Original αποτελεί μια πασίγνωστη γερμανική μάρκα, η οποία εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κινητήρες, φίλτρα και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η εταιρία είναι τμήμα της MAHLE GmbH, ενός μεγάλου προμηθευτή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία ενεργοποιείται στον τομέα των τμημάτων των κυλινδροπίστονων, για εταιρείες που παράγουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η ιστορία της εταιρείας MAHLE Original

Η ιστορία της μάρκας MAHLE Original, άρχισε το 1920, όταν ο Γερμανός μηχανικός Hermann Mahle, έπιασε δουλειά στο συνεργείο του Hellmuth Hirth, ενός πασίγνωστου πιλότου και εφευρέτη, ο οποίος δημιούργησε τον πρώτο δίχρονο κινητήρα. Δύο χρόνια μετά, ο αδελφός του Herman, Ernst Mahle, τέθηκε επικεφαλής του τεχνικού τμήματος. Το 1938, τα δυο αδέρφια έγιναν και επίσημα συνεταίροι, και η εταιρεία απέκτησε το σημερινό της όνομα και σήμα.

Οι μηχανικοί της MAHLE, έχουν καταφέρει έναν μεγάλο αριθμό επιτευγμάτων, όπως η εφεύρεση των εμβόλων ελαφρού κράματος, η δημιουργία των πρώτων φίλτρων αέρα και πολλές άλλες καινοτομίες. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 170 εργοστάσια και 30 ερευνητικά κέντρα, των οποίων το ανθρώπινο δυναμικό ξεπερνά τους 76 000 εργαζόμενους. Η κεντρική έδρα της εταιρίας, βρίσκεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει η MAHLE GmbH τοποθετούνται ως γνήσια στα αυτοκίνητα κατασκευαστών όπως οι Ford, Opel, Chevrolet, Volkswagen, Porsche, Ferrari, Saab, Audi, Alfa Romeo, BMW, Mitsubishi, Skoda, Land Rover, Suzuki, Mercedes –Benz, αλλά προωθούνται και στη δευτερογενή αγορά. Έτσι, οποιοσδήποτε επισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr, έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ανταλλακτικά αυτοκινήτων της MAHLE Original, για το αυτοκίνητό του, ηλεκτρονικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της MAHLE Original

 1. Υπερσυμπιεστές (τουρμπίνες). Διαθέτουν αντοχή σε ακραία φορτία (έως και 300 000 στροφές ανά λεπτό) και λειτουργούν, ακόμη και με θερμοκρασίες καυσαερίων της τάξης των 1000 βαθμών Κελσίου. Εξοπλίζονται με ρυθμιστές κενού, οι οποίοι ρυθμίζουν την πίεση της ροής των καυσαερίων. Το περίβλημά τους, φτιάχνεται από στιβαρά και ανθεκτικά στις θερμοκρασίες υλικά. Η δομή της φτερωτής τους, μειώνει τον θόρυβο, όταν δουλεύει ο συμπιεστής. Η ειδικού τύπου επιφάνειά του, αποτρέπει τις πρόωρες βλάβες του υπερσυμπιεστή.
 2. Φίλτρα.
  • Φίλτρα αέρα. Συγκρατούν έως και το 99,98% των σωματιδίων αιθάλης, της σκόνης και των προϊόντων που παράγονται από τη φθορά των ελαστικών, τα οποία είναι μεγέθους έως και 3 μικρόμετρα. Το φίλτρο διαθέτει προστασία από τις επιπτώσεις της υγρασίας και των χημικών στοιχείων, μιας και το χαρτί του είναι ειδικά επεξεργασμένο με μια ειδική συνθετική ρητίνη.
  • Φίλτρα καυσίμου. Προσφέρουν άσφυγμη ροή καυσίμου, καθώς τα στοιχεία φιλτραρίσματός τους φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας κυτταρίνη, με αποτέλεσμα να καθαρίζουν αποτελεσματικά τα καύσιμα, απομακρύνοντας τα ξένα σωματίδια και την υγρασία.
  • Φίλτρα λαδιού. Η ειδική επιφάνεια από πούδρα που διαθέτουν, παρέχει προστασία στο περίβλημά του από τη διάβρωση και η ύπαρξη του ελατηρίου στην κατασκευή του περιβλήματος, διευκολύνει την επακριβή τοποθέτηση του φυσιγγίου κατά την αλλαγή του. Το εσωτερικό κέλυφος, προστατεύει το στοιχείο φιλτραρίσματος από την μετατόπιση και την παραμόρφωσή του.
  • Φίλτρα καμπίνας. Κατασκευάζονται από υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον (αφρό πολυαιθέρα ή μη υφασμένο πανί πολυαιθέρα). Ανάλογα με το είδος τους, μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες μέχρι και τους 90 με 100 βαθμούς Κελσίου. Υπάρχει περίπτωση να έχουν υποβληθεί σε δευτεροβάθμια επεξεργασία.
  • Δοχεία διαχωρισμού υγρασίας (νεροπαγίδες). Απορροφούν με αποτελεσματικότητα την υγρασία, παρέχοντας προστασία στα τμήματα των πνευματικών συστημάτων από τη διάβρωση.
 3. Τμήματα κινητήρα.
  • Έμβολα (πιστόνια). Ξεχωρίζουν για το μικρό τους βάρος και την ανθεκτικότητά τους, ενώ είναι λειτουργικά ακόμα και σε πιέσεις μεγαλύτερες των 200 μπαρ.
  • Βαλβίδες. Κατασκευάζονται από στιβαρά και θερμοάντοχα υλικά, με την προσθήκη νικελίου και αζώτου. Για χρήση σε δύσκολα περιβάλλοντα, η εταιρία συνιστά κενές βαλβίδες γεμισμένες με νάτριο, οι οποίες μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τη θερμοκρασία της κεφαλής της βαλβίδας.
  • Ελατήρια εμβόλων. Διαθέτουν αντοχή σε θερμοκρασίες πάνω από τους 2000 βαθμούς Κελσίου και σε πιέσεις μεγαλύτερες των 200 μπαρ. Έχουν μικροσκοπικούς πόρους, οι οποίοι απορροφούν το λάδι από τις επιφάνειες των ελατηρίων τω εμβόλων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας λίπανση στις εφαπτόμενες επιφάνειες.
  • Χιτώνια κυλίνδρων. Διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στις αλλαγές τόσο της θερμοκρασίας, όσο και των πιέσεων, και παρέχονται σε αεροστεγή συσκευασία.
  • Ρουλεμάν περιβλήματος. Η ιοντοπλασματική επιμετάλλωσή τους, μεγαλώνει την αντοχή τους στην φθορά από τριβές και τις μηχανικές βλάβες.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Σωλήνες / Σωλήνας
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο