catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Καλάθι
#
62-3939
Το καλάθι σας είναι άδειο

WESTFALIA Aνταλλακτικά, Aξεσουάρ αυτοκινήτου

Κατάλογος κατασκευαστών WESTFALIA

Η Westfalia Automotive χαρακτηρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερούς, καθώς και ηγέτης ανάμεσα στους κατασκευαστές ανταλλακτικών για επιβατικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά μεταφορικά οχήματα. Η εταιρεία κατασκευάζει και γνήσια, αλλά και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της Westfalia, χρησιμοποιούνται στις γραμμές συναρμολόγησης αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως είναι ο όμιλος Volkswagen, η Daimler AG και η BMW. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτου της Westfalia, κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr

Η ιστορία της εταιρείας Westfalia

Η ιστορία της γερμανικής εταιρείας Westfalia, άρχισε το 1844, παράλληλα με την ίδρυση του σιδηρουργείου του Johannes Bernd Knöbel. Τη δεκαετία του 1920, η εταιρεία διαφοροποίησε τον τομέα δραστηριοποίησής της, χάρη στην ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Απέκτησε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της κατασκευής τμημάτων αυτοκινήτων:

 • Το 1932, δημιούργησε έναν κοτσαδόρο σε σχήμα μπάλας,
 • Το 1966, δημιούργησε έναν κοτσαδόρο με αφαιρούμενη μπίλια,
 • Το 1987, δημιούργησε ένα εντελώς αυτόματο σύστημα γρήγορου ξεκουμπώματος του κοτσαδόρου,
 • Το 1995, δημιούργησε έναν κοτσαδόρο αλουμινίου.

Το 2002, με την επωνυμία Westfalia, η εταιρεία ξεκίνησε την ηλεκτρικών περιστρεφόμενων κουραδόρων, Το 2008, η εταιρεία παρουσίασε την πιο μικρού μεγέθους βάση μεταφοράς ποδηλάτων, παγκοσμίως, την Portilo.

Χάρη στην άψογη ποιότητα και τις καινοτόμες τεχνολογίες της παραγωγικής της διαδικασίας, η εταιρεία κέρδισε το ευρωπαϊκού κύρους βραβείο, «Ευρωπαϊκό Βραβείο Αλουμινίου» (European Aluminium Award) στην Ολλανδία. Από το 2006 έως το 2013, η εταιρεία εξελίχθηκε στον κορυφαίο κατασκευαστή κουραδόρων, σύμφωνα με το περιοδικό «Аuto, motor und sport».

Στις ημέρες μας, ο βασικός κλάδος δραστηριοποίησης της εταιρείας Westfalia, αποτελεί η κατασκευή βάσεων ποδηλάτων και κοτσαδόρων. Στα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία έχει κατασκευάσει περισσότερους από 16 εκατομμύρια κοτσαδόρους. Τα υποκαταστήματα της Westfalia Automotive εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Σουηδία, την Ιταλία και τη Δανία.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Westfalia

 1. Κοτσαδόροι. Η μάρκα Westfalia κατασκευάζει εξοπλισμό για αυτοκίνητα, τροχόσπιτα και ρυμουλκούμενα. Οι κοτσαδόροι της, παράγονται σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, γεγονός που εγγυάται τη συμβατότητά τους με συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι πάνω από 1700 τύποι κοτσαδόρων της Westfalia, διαχωρίζονται στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
  • Αναδιπλούμενοι. Διαθέτουν μια μικρό μέγεθος και έτσι, προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησής τους σε οχήματα με περιορισμένο χώρο εγκατάστασης. Μπορούν να ανοίξουν, τόσο με ηλεκτρική κίνηση, όσο και με το χέρι μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
  • Αποσπώμενοι. Αφαιρούνται εύκολα, οπότε δεν χαλούν το σχεδιασμό του αυτοκινήτου σας. Διατίθενται σε δύο μοντέλα, με κάθετη ή οριζόντια κίνηση απόσπασης.
  • Σταθεροί κοτσαδόροι. Ξεχωρίζουν για την απλότητα της κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους. Τοποθετούνται εύκολα, στο αυτοκίνητό σας, χωρίς την ανάγκη ειδικευμένου προσωπικού και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο ανεξαρτήτως μάρκας και τύπου.
  • Κοτσαδόροι γενικής χρήσης για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Είναι συμβατοί με όλα τα φορτηγά και τα βαν και ξεχωρίζουν για την αντοχή και την ασφάλειά τους.
  • Ειδικού σκοπού μπίλιες έλξης. Χρησιμοποιούνται σε φορτηγών μεταφορέων και διαχωρίζονται σε:
   • Διπλές (επιτρέπουν την σύνδεση του συρόμενου στο όχημα, τόσο με μπίλια όσο και με δακτύλιο έλξης),
   • Κανονικές (επιτρέπουν τη σύνδεση μόνο ρυμουλκούμενων με δακτύλιο έλξης).
 2. Σετ ηλεκτρικών εξαρτημάτων κοτσαδόρων. Κατασκευάζονται συγκεκριμένα για κάθε τύπο κοτσαδόρου και παρέχουν ικανό έλεγχο των μονάδων φωτισμού του ρυμουλκούμενου, μιας και συνδέονται με απλό τρόπο με το ηλεκτρικό δίκτυο του οχήματος. Υπάρχουν διαθέσιμα τόσο βασικά σετ (με τεχνολογία ρελέ), όσο και υπερσύγχρονα (για λεωφορεία CAN). Εκτός από τα υπερσύγχρονα ηλεκτρικά σετ, η μάρκα κατασκευάζει εξοπλισμό που απευθύνετε σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων με 7 ή 13 επαφές.
 3. Βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων. Τοποθετούνται με απλό τρόπο, στον κοτσαδόρο και εγγυώνται την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση των ποδηλάτων σας. Υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύονται από ένα ευρύχωρο πλαστικό κιβώτιο ή μια πλατφόρμα φόρτωσης, και επιτρέπουν τη μεταφορά μέχρι και τριών ποδηλάτων ταυτόχρονα.
 4. Πρόσθετα ελατήρια υποστήριξης. Υποστηρίζουν τα βασικά ελατήρια, βελτιώνουν τη σταθερότητα στο δρόμο, αυξάνουν την ευελιξία του φορτωμένου οχήματος και ελαχιστοποιούν τις αναπηδήσεις των τροχόσπιτων και των τρέιλερ.
 5. Μπάρες οροφής αυτοκινήτων. Ταιριάζουν στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Διαθέτουν προστασία από τη σκουριά και εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή. Διατίθενται μαζί με μια αεροτομή και έναν κύλινδρο και διαθέτουν σπονδυλωτή κατασκευή που διευκολύνει τη μεταφορά. Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των μπαρών οροφής, πληρεί τα πρότυπα των κανονισμών REACH.
Κατάλογος κατασκευαστών WESTFALIA online

WESTFALIA γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις

WESTFALIA | Ελατήρια ανάρτησης

WESTFALIA | Κοτσαδόρος

WESTFALIA | Σετ προστασίας από σκόνη για αμορτισέρ

 • WESTFALIA Aνταλλακτικά: Τρίτο στοπ Τρίτο στοπ
 • WESTFALIA Aνταλλακτικά: Μπαταρία Μπαταρία
 • WESTFALIA Aνταλλακτικά: Οροφής / κολόνες θυρών / πλαίσιο Οροφής / κολόνες θυρών / πλαίσιο
 • WESTFALIA Aνταλλακτικά: Σετ καλωδίων, κοτσαδόρος Σετ καλωδίων, κοτσαδόρος
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Αμάξωμα
 • Κοτσαδόρος
 • Οροφής / κολόνες θυρών / πλαίσιο
 • Σετ καλωδίων, κοτσαδόρος
 • Τρίτο στοπ
Απόσβεση
 • Ελατήρια ανάρτησης
 • Σετ προστασίας από σκόνη για αμορτισέρ
Ηλεκτρικά
 • Μπαταρία
Αξιολογήσεις για WESTFALIA
WESTFALIA: Αξιολόγηση κατασκευαστή
7.66/10

(κριτικές-114)

7.66 /10

κριτικές - 114

10 (18)
9 (23)
8 (17)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Αξιολόγηση παραμέτρων +245 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 0-
Κόστος προϊόντος +89 -
Ποιότητα προϊόντος +77 -
Συσκευασία προϊόντος +11 -
Κατασκευαστής +21 -
Εγγύηση +47 -
Η άποψή σας, μας ενδιαφέρει
10/10
Κόστος προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Συσκευασία προϊόντος
Κατασκευαστής
Εγγύηση
Εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε, εισάγετε το e-mail σας. Δεν θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα.
Για να συνεχίσετε, αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

*Aπαραίτητα πεδία
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές: