Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BLIC

Κατάλογος ανταλλακτικών από BLIC

H BLIC είναι μία μάρκα, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της δημοφιλούς πολωνικής εταιρίας διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων Inter Cars S.A. Από το 2011, προμηθεύει με ανταλλακτικά τρίτων κατασκευαστών τις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, υπό τη δική της επωνυμία. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BLIC, είναι υψηλής ποιότητας και πωλούνται σε οικονομικές τιμές.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BLIC

  1. Φωτιστικά σώματα. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει προβολείς και οπίσθια φανάρια, φλας, φώτα ομίχλης, προστατευτικά γείσα, διακοσμητικά προβολέων κ.λπ.
  2. Καθρέπτες αυτοκινήτων. Στον κατάλογο της BLIC, περιλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα από καπάκια εξωτερικών καθρεπτών, τμήματα καθρεπτών και εσωτερικούς καθρέπτες.
  3. Τμήματα αμαξώματος. Η κατηγορία αυτή, αποτελείται από προφυλακτήρες και τραβέρσες προφυλακτήρα, ντεπόζιτα καυσίμου, μάσκες ψυγείου, διακοσμητικά, καλύμματα κινητήρα, κλειδαριές θυρών και χερούλια, φτερά, θόλους τροχών, πόρτες, καπό και καπό πορτμπαγκάζ, καθώς και διάφορες βάσεις. Όλα τα τμήματα είναι υψηλής ποιότητας, καθώς κατασκευάζονται από μεγάλους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Παραδείγματος χάριν, με την επωνυμία  BLIC έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε προφυλακτήρες, αεροτομές και μάσκες ψυγείων, κατασκευασμένες από την Ιταλική εταιρεία ISAM, αμορτισεράκια αερίου, γρύλους παραθύρων, μάσκες  ψυγείου και τμήματα αμαξώματος από τη Δανέζικη εταιρεία Klokkerholm, καθώς και προφυλακτήρες και μάσκας ψυγείου του Ισπανού κατασκευαστή pHIRA, της ιταλικής Euro Stamp.
  4. Τμήματα εσωτερικού. Εδώ, υπάρχουν γρύλοι παραθύρων και τα εξαρτήματά τους, καθώς και εμπρόσθιες και οπίσθιες ζώνες ασφαλείας.
  5. Σετ επισκευής και βάσεις. Η μάρκα BLIC εμπορεύεται σετ επισκευής θυρών, εμπρόσθιους και οπίσθιους λασπωτήρες, καθώς και μια πληθώρα στοιχείων στερέωσης.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BLIC, ηλεκτρονικά

Κατά την επιλογή τμημάτων του αυτοκινήτου, είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τόσο την ποιότητά τους, όσο και την πλήρη συμβατότητά τους, με τις προδιαγραφές του οχήματος. Ακόμη κι αν επιλέξετε τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά των κορυφαίων κατασκευαστών, δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με το βέλτιστο τρόπο, αν η μορφή, το μέγεθος ή τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, δεν είναι συμβατά με τα γνήσια τμήματα. Οι ειδικοί του  καταστήματός μας, θα σας προσφέρουν τη βοήθειά τους για να διαλέξετε το ανταλλακτικό που θα ταιριάζει πλήρως με τα χαρακτηριστικά αυτά, καθώς και με το στυλ οδήγησης σας και τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται η χρήση του αυτοκινήτου. Πέραν της υποστήριξης από εξειδικευμένους συμβούλους, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε σε οποιονδήποτε αποφασίσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του Antallaktikaonline.gr:

  • Άμεση αποστολή,
  • Εγγύηση ποιότητας σε κάθε ανταλλακτικό,
  • Μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου,
  • Και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Ανάρτηση Τροχών
Κιβώτιο Ταχυτήτων
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο