Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VAICO

Κατάλογος ανταλλακτικών από VAICO

Η VAICO είναι μια διάσημη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία παράγει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VAICO, ηλεκτρονικά και σε ευνοϊκούς όρους, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της VAICO

Η μάρκα VAICO δημιουργήθηκε το 1999, από μια μεγάλη γερμανική εταιρία, τη VIEROL, η οποία παρήγαγε κάστομ ανταλλακτικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Στην συνέχεια, η εταιρεία VIEROL επέκτεινε τις δραστηριότητες της και ξεκίνησε την ανάπτυξη του δικού της δικτύου αντιπροσώπων, αγοράς κα συσκευασίας προϊόντων, απευθυνόμενη στις μεγάλες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης. Από το 2007, η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά στις γραμμές παραγωγής κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των Daimler AG, General Motors, BMW και Ford.

Η μάρκα VAICO διαθέτει ανταλλακτικά για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης και αναλώσιμα για τα επιβατικά αυτοκίνητα ευρωπαϊκών μαρκών. Το φάσμα των προϊόντων της VAICO, περιέχει γύρω στα 17000 είδη και τα προϊόντα της πωλούνται σε 110 χώρες του κόσμου.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VAICO

  1. Τμήματα συστημάτων κινητήρα και μηχανισμών. Το φάσμα αυτών των προϊόντων περικλείει πάνω από 480 είδη ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένων υπερσυμπιεστών, βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής, καθώς και διαχωριστές λαδιού.
  2. Τμήματα συστήματος μετάδοσης. Εκτός των άλλων, η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει κεντρικούς άξονες και βάσεις σασμάν.
  3. Φίλτρα. Η εταιρεία VIEROL διαθέτει υπό την επωνυμία VAICO, 160 τύπους υδραυλικών φίλτρων για αυτόματα κιβώτιο ταχυτήτων.
  4. Αναλώσιμα. Η μάρκα, κατασκευάζει πάνω από 70 είδη των λειτουργικών υγρών, καθώς και πρόσθετα λαδιού και λιπαντικά.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VAICO, χαρακτηρίζονται από τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα άψογα υλικά εγγυώνται την αντοχή των εξαρτημάτων ενάντια στη φθορά. Η ποιότητα των προϊόντων VAICO συνάδει με τα πρότυπα ISO. Η διαδικασία παραγωγής εκτελείται τηρώντας αυστηρούς κανόνες και αυτό αποδεικνύεται από το Q+, το ειδικό σήμα ποιότητας που διαθέτουν.
  2. Εύκολη τοποθέτηση. Η μάρκα VAICO κατασκευάζει, επίσης, σετ επισκευής στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι τσιμούχες και οι βάσεις.
  3. Προσιτές τιμές. Παρά το γεγονός ότι αποτελούν δείγμα άψογης γερμανικής ποιότητας, τα προϊόντα της VAICO πωλούνται στη χαμηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο