Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TYC

Κατάλογος ανταλλακτικών από TYC

Η TYC είναι μια πασίγνωστη ταϊβανέζικη μάρκα, η οποία κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών σωμάτων και άλλων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Υπάγεται στην εταιρεία TYC Brother Industrial Co. Ltd, η οποία ιδρύθηκε το 1986, στην Ταϊβάν. Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί ένα μεγάλο προμηθευτή γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων για δημοφιλή αυτοκίνητα, όπως αυτά της Nissan, της Mitsubishi, της Honda, της Ford, της Toyota, της Mazda και της Suzuki. Παράλληλα, κατασκευάζει και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καθώς και προϊόντα για αναβάθμιση οχημάτων. Τα εργοστάσια της εταιρίας, εδρεύουν στην Κίνα, το Ιράν και την Ταϊλάνδη.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της TYC

  1. Φωτιστικά σώματα αυτοκινήτων. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται προβολείς, πίσω φώτα, φώτα ομίχλης, φλας και διαφόρων τύπων λαμπτήρες. Το βασικό πλεονέκτημά τους, είναι ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Η TYC κατασκευάζει πάνω από 11 εκατομμύρια διαφορετικά φωτιστικά σώματα, ετησίως.
  2. Καθρέφτες. Τα περιβλήματα των καθρεφτών φτιάχνονται από καλό ποιοτικά πλαστικό, το οποίο αντέχει στις αλλαγές της θερμοκρασίας, στην επίδραση της υγρασίας και στην άμεση έκθεση στο φως του ήλιου. Τα στοιχεία στερέωσής τους είναι πανομοιότυπα με αυτά του εργοστασιακού εξοπλισμού, αποτρέποντας τυχόν προβλήματα κατά την τοποθέτησή τους. Οι καθρέφτες προσφέρουν ιδανική ορατότητα και δεν διαστρεβλώνουν την απόσταση αντανάκλασης των αντικειμένων.
  3. Βεντιλατέρ. Στην κατασκευή τους, η εταιρεία κάνει χρήση ποιοτικού πλαστικού με αντοχή στις μηχανικές βλάβες.
  4. Ψυγεία. Φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά και συγκεκριμένα, από αλουμίνιο και χαλκό. Φημίζονται για την αντοχή τους στη διάβρωση, την καλή μετάδοση θερμότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής τους.
  5. Συμπυκνωτές. Διαθέτουν μικρό βάρος και αξιόπιστη δομή. Αντέχουν στις αλλαγές της πίεσης και την επίδραση των διαβρωτικών ουσιών.

Επίσης, η εταιρεία κατασκευάζει γρύλλους παραθύρων, δυναμό, μίζες, διαχύτες, φίλτρα καμπίνας κ.α.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της TYC, ηλεκτρονικά

Όλοι οι πελάτες του Antallaktikaonline.gr, εκτιμούν τα πλεονεκτήματά μας:

  1. Άμεση παράδοση. Η διαρκής διαθεσιμότητα των καλύτερων σε πωλήσεις ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οι από κοινού προσπάθειες των ειδικών μας, διασφαλίζουν την ταχύτερη δυνατή παράδοση των αγορών.
  2. Ενημερωμένος κατάλογος. Ελέγχουμε συνεχώς τα καινούρια προϊόντα της δευτερογενούς αγοράς, ανανεώνοντας παράλληλα και τη γκάμα των προϊόντων μας, με νέα ανταλλακτικά από τους κορυφαίους παραγωγούς ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
  3. Προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είμαστε καλά εξοικειωμένοι με την ευρεία ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων που παρέχονται στη δευτερογενή αγορά στις μέρες μας, κι έτσι, μπορούμε και επιλέγουμε μόνον τα καλύτερα ανάμεσά τους.
  4. Εξειδικευμένη υποστήριξη. Όσο σημαντική είναι η ποιότητα του εκάστοτε ανταλλακτικού, άλλο τόσο είναι και η επιλογή του σωστού τμήματος. Ακόμη και τα βέλτιστα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από κορυφαίους κατασκευαστές, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, εφόσον δεν πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές του οχήματός σας. Το αρμόδιο προσωπικό της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, για να σας παράσχει εξειδικευμένη βοήθεια και να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες που αφορούν στη διαδικασία επιλογής ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο