Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SASIC

Κατάλογος ανταλλακτικών από SASIC

Η Sasic είναι μια γαλλική εταιρεία, η οποία ενεργοποιείται στην παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος, Ευρωπαϊκός κατασκευαστής τμημάτων από μέταλλο και καουτσούκ για γαλλικά αυτοκίνητα, και ανήκει στον όμιλο SEVTI Group Corporation.

Η ιστορία της Εταιρείας Sasic

Η ιστορία της μάρκας Sasic άρχισε το 1927, με τη δημιουργία στη Γαλλία, της εταιρείας Santucci, η οποία ενεργοποιούταν στην παραγωγή ανταλλακτικών για γαλλικά αυτοκίνητα. Το 1971, η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την εταιρεία Sicfa, έναν πασίγνωστο γαλλικό εξαγωγέα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, δημιουργώντας την Sasic S.A.

Σήμερα, η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή τμημάτων από καουτσούκ και μέταλλο, τμήματα συστημάτων ανάρτησης, σωλήνων νερού, τροχαλιών και άλλων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ανακατασκευάζει, επίσης, και συστήματα συμπλέκτη. Είναι προμηθευτής γνήσιων μηχανισμών του συστήματος διεύθυνσης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2012. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε πάνω από 90 χώρες σε πέντε ηπείρους και ανήκουν στη μέσου κόστους κατηγορία.

Η μάρκα Sasic κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα των Γαλλικών Citroen, Renault και Peugeot, αλλά και για γερμανικά και ιαπωνικά οχήματα. Η εταιρία εμπορεύεται, επίσης, και ιμιτασιόν ανταλλακτικά για επώνυμες μάρκες αυτοκινήτων. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Sasic ηλεκτρονικά, σας συμβουλεύουμε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Sasic

  1. Τμήματα από καουτσούκ και μέταλλο. Παράγονται αποκλειστικά από καινούριο και όχι ανακυκλωμένο καουτσούκ, γεγονός που εγγυάται υψηλού επιπέδους επιδόσεις. Διακρίνονται για την αντίστασή τους στα τεντώματα, τα σκισίματα και τις παραμορφώσεις από τη θερμοκρασία. Επίσης, μειώνουν με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς και εξαλείφουν την αντήχηση.
  2. Τμήματα συστημάτων ανάρτησης. Διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και για το σχήμα και το μέγεθός τους, τα οποία είναι πανομοιότυπα με αυτά του εργοστασιακού εξοπλισμού.
  3. Συμπλέκτης. Η εταιρεία ενεργοποιείται στην ανακατασκευή γνήσιου εξοπλισμού. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία τοποθέτησής τους, τα τμήματα του συμπλέκτη πωλούνται μαζί με τα αναγκαία εργαλεία. Η ποιότητά τους είναι εφάμιλλη με αυτή των γνήσιων ανταλλακτικών, αλλά παράλληλα η τιμή τους είναι χαμηλότερη. Το εργοστάσιο του Fougères, ανακατασκευάζει ετησίως πάνω από 100 000 σετ συμπλέκτη.
  4. Τμήματα συστήματος ψύξης. Η μάρκα Sasic κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα αντλιών νερού, σωλήνων και συνδετικών αγωγών. Τα ανταλλακτικά αυτά στο σύνολό τους, φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά με αντοχή στις υψηλές πιέσεις και τις πτώσεις της θερμοκρασίας. Τα τμήματα από μέταλλο διαθέτουν υψηλού επιπέδου προστασία ενάντια στη διάβρωση και τα ελαστικά τμήματα διακρίνονται για την αντίστασή τους στις ρωγμές και τις παραμορφώσεις.
  5. Τμήματα συστήματος πέδησης. Στην κατηγορία αυτή, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από μαρκούτσια (σχεδόν 460 είδη), δαγκάνες φρένων και σετ επισκευής (περισσότερα από 460 είδη), καθώς και δίσκους φρένων (περισσότερα από 300 είδη).
  6. Ανταλλακτικά συστημάτων κίνησης βαλβίδων. Η κατηγορία αυτή διαθέτει τροχαλίες τάνυσης και οδοντωτούς ιμάντες και ιμάντες με ραβδώσεις V. Στο σύνολό τους, παράγονται από σύγχρονα υλικά με ανθεκτικότητα στη φθορά του χρόνου, τα σκισίματα και τις παραμορφώσεις. Ο πυρήνας των ιμάντων είναι ενισχυμένου σχεδιασμού.
  7. Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Η μάρκα Sasic κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα τμημάτων για Ένα ευρύ φάσμα των εξαρτημάτων για δυναμό, πηνία και μονάδες ανάφλεξης, αισθητήρες, ρελέ και διακόπτες. Τα τμήματα αυτά διακρίνονται για την υψηλή τους ευαισθησία και ταχύτητα απόκρισης (παραδείγματος χάρη, αν ο κινητήρας σβήσει απότομα, το ρελέ σταματά τη λειτουργία της αντλίας καυσίμου και τη ροή του καυσίμου, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο).
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο