Αυτοκίνητο Πιστονι του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πιστονι - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πιστονι σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πιστονι ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πιστονι
 • Αυτοκίνητο Πιστονι αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πιστονι αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πιστονι αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πιστονι αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πιστονι – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πιστονι

Το έμβολο του κινητήρα είναι ένα από τα βασικά λειτουργικά εξαρτήματα των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Χάρις στην παλινδρομική κίνηση του εμβόλου στο εσωτερικό του κυλίνδρου, επιτυγχάνεται η μετατροπή της ενέργειας, που παράγεται κατά την καύση του καυσίμου, σε μηχανική ενέργεια. Επίσης, το έμβολο εξασφαλίζει την συμπίεση του θαλάμου καύσεως και αποβάλλει τη θερμότητα που συσσωρεύεται σε αυτόν.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του εμβόλου κινητήρα

 1. Το έμβολο του κινητήρα είναι ένα εξάρτημα το οποίο είναι ανθεκτικό στις φθορές, οπότε απαιτείται η αντικατάστασή του μόνο εφόσον κριθεί απαραίτητο. Η μέση διάρκεια λειτουργικής ζωής του συγκεκριμένου εξαρτήματος είναι περίπου τα 250.000 διανυθέντα χιλιόμετρα.
 2. Η συχνή αντικατάσταση λαδιών βοηθά ώστε να παραταθεί η διάρκεια λειτουργικής ζωής του κινητήρα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται μόνο εκείνο το λάδι που συνιστά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και καλής ποιότητας καύσιμο.
 3. Η εισαγωγή σκόνης μέσα στο θάλαμο καύσης του κινητήρα οδηγεί σε πρόωρη φθορά των εμβόλων του κινητήρα. Για να αποφύγετε μία τέτοια κατάσταση, είναι απαραίτητο να αντικαθιστάται τακτικά το φίλτρο αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο σε βρώμικα οδοστρώματα.
 4. Θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του κινητήρα, καθώς επίσης και η συνεχής λειτουργία του σε μεγάλες στροφές, μιας και αυτή η χρήση μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή των εμβόλων του κινητήρα.

Βλάβες των εμβόλων κινητήρα, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Πρόωρη φθορά και διάβρωση. Αυτό μπορεί να προκληθεί λόγω ανεπαρκούς ή απουσίας λίπανσης, καθώς επίσης και λόγω ύπαρξης υπερβολικών φορτίων στα έμβολα, ή λόγω επίδρασης άλλων εξωτερικών παραγόντων. Τα βασικά σημάδια αυτού του είδους των βλαβών είναι η ασταθής λειτουργία του κινητήρα και η υπερβολική κατανάλωση λαδιού κινητήρα.
 2. Καταστροφή ή λιώσιμο της επιφάνειας του εμβόλου. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω χρήσης χαμηλής ποιότητας και χαμηλών οκτανίων καυσίμου ή λόγω δυσκολίας να τηρηθεί το πρόγραμμα συντήρησης του φίλτρου αέρα. Τυχόν λιώσιμο της επιφάνειάς του μπορεί να διαπιστωθεί από την ύπαρξη χαρακτηριστικού ήχου χτυπήματος κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
 3. Μηχανική βλάβη των εμβόλων του κινητήρα. Οι αιτίες μπορεί να είναι: κατασκευαστικά ελαττώματα αυτών των εξαρτημάτων, ή κακής εγκατάστασης αυτών, καθώς επίσης και λόγω υδραυλικών κραδασμών κατά την πλήρωση του κυλίνδρου με νερό ή λάδι, ή λόγω ύπαρξης ανωμαλιών στη λειτουργία της καύσης. Σε αυτήν την περίπτωση, ο κινητήρας λειτουργεί απρόβλεπτα, δεν μπορεί να εκκινήσει με την πρώτη προσπάθεια, ακούγεται ήχος χτυπήματος από το έμβολο, εξέρχεται μπλε, γκρι ή μαύρος καπνός από την εξάτμιση του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράσετε καινούργια έμβολα κινητήρα για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ θα βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό αυτοκινήτου σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο