Αυτοκίνητο Πολλαπλη Εισαγωγησ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πολλαπλη Εισαγωγησ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πολλαπλη Εισαγωγησ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πολλαπλη Εισαγωγησ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πολλαπλη Εισαγωγησ
 • Αυτοκίνητο Πολλαπλη Εισαγωγησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πολλαπλη Εισαγωγησ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πολλαπλη Εισαγωγησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πολλαπλη Εισαγωγησ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πολλαπλη Εισαγωγησ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πολλαπλη Εισαγωγησ

Ο σωλήνας πολλαπλής εισαγωγής είναι ένας κλειστός θάλαμος με σωλήνες διακλάδωσης εξαγωγής και ένα σύστημα πτερυγίων, με τη βοήθεια των οποίων προετοιμάζεται το μίγμα καυσίμου – αέρα και διανέμεται ομοιόμορφα στους κυλίνδρους του κινητήρα, ή γίνεται παροχή αέρα στον κινητήρα με άμεση έγχυση.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής

 1. Η διάρκεια ζωής του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής εξαρτάται άμεσα από τις συνθήκες χρήσης της. Λάβετε υπόψη ότι τέτοια ανταλλακτικά, όπως είναι τα στοιχεία σφράγισης,  φθείρονται γρηγορότερα. Συνήθως οι στεγανοποιητικές φλάντζες του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής αντικαθίστανται όποτε κριθεί απαραίτητο.
 2. Εάν παρουσιαστεί ανάγκη να αφαιρεθεί ο σωλήνας πολλαπλής εισαγωγής κατά την επισκευή, να ελέγχετε πάντα την κατάσταση των στεγανοποιητικών φλαντζών, ενώ καλό είναι να τις αντικαθιστάτε με καινούριες.
 3. Να αποφεύγετε την εισχώρηση λαδιού του κινητήρα στο σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής. Για το λόγο αυτό να ελέγχετε την κατάσταση του φίλτρου αέρος και να το αντικαθιστάτε όταν πρέπει.
 4. Προληπτικό καθάρισμα του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον κάθε 100,000 χιλιόμετρα λειτουργίας.

Βλάβες του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβες στα πτερύγια. Μπορεί να συμβούν λόγω υπερθέρμανσης του κινητήρα και λόγω εισχώρησης λαδιού στη μονάδα. Η καταστροφή των πτερυγίων μπορεί να συμβεί λόγω χρήσης κακής ποιότητας υλικών για την παραγωγή τους. Όταν συμβαίνει αυτό η ισχύς του κινητήρα μειώνεται, ενώ αυξάνεται η κατανάλωση καυσίμου.
 2. Βλάβη στη βαλβίδα ελέγχου των πτερυγίων. Συνήθως αυτό συμβαίνει λόγω της παρουσίας βρωμιάς, οξείδωσης ή ακόμα και φθοράς των ακροδεκτών. Η βλάβη μπορεί να γίνει αντιληπτή από τη μείωση της ισχύος του κινητήρα σε χαμηλές στροφές, από διακοπές λειτουργίας σε κατάσταση ρελαντί, από την εμφάνιση δονήσεων και ασυνήθιστου θορύβου.
 3. Αποσυμπίεση του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής. Αυτό μπορεί να προκληθεί από υπερθέρμανση του εξαρτήματος, καθώς και από μηχανικές προσκρούσεις και φθαρμένα στεγανοποιητικά στοιχεία. Σαν αποτέλεσμα, ο κινητήρας μπορεί να μην ξεκινήσει με την πρώτη και μπορεί να λειτουργεί με διακοπές. Άλλα σημάδια αυτής της βλάβης είναι ένας συγκεκριμένος ήχος ρουφήγματος όταν λειτουργεί ο κινητήρας, η μείωση της ισχύος και η υπερβολική κατανάλωση καυσίμου.
 4. Αποκόλληση των σωλήνων υποπίεσης από τον περιδινητή, φθορά ή μηχανικές ζημιές αυτών. Αυτές οι βλάβες προκαλούνται από την επίδραση υψηλών θερμοκρασιών στα πλαστικά και ελαστικά μέρη του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής και συνοδεύονται συνήθως από δονήσεις κατά τη λειτουργία στο ρελαντί, ασυνήθιστους θορύβους, ήχο κροταλίσματος κατά τη λειτουργία του κινητήρα, καθώς και μείωση της δυναμικής επίδοσης και μείωση της ροπής.
 5. Βλάβη του αισθητήρα απόλυτης πίεσης. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας βλαβών στους εύκαμπτους σωλήνες που συνδέουν τη διάταξη παροχής του αισθητήρα με το εσωτερικό του σωλήνα πολλαπλής εισαγωγής, καθώς και εξαιτίας της ρύπανσης της διάταξης ή των σωληνώσεων με προϊόντα της ανάφλεξης. Στην περίπτωση αυτή η κατανάλωση καυσίμου θα αυξηθεί και η οσμή καυσίμου από την εξάτμιση θα είναι πιο έντονη, μπορεί να εμφανιστεί άσπρος καπνός, η λειτουργία του κινητήρα θα είναι ασταθής και θα παράγει μία χαρακτηριστική βουή.

Μπορείτε να αγοράσετε σωλήνες πολλαπλής εισαγωγής για αυτοκίνητα κάθε μάρκας σε συμφέρουσες τιμές από το διαδικτυακό μας κατάστημα: θα σας συμβουλεύσουμε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε γρήγορα το ανταλλακτικό αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο