Αυτοκίνητο Ελατηρια Εμβολου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ελατηρια Εμβολου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ελατηρια Εμβολου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ελατηρια Εμβολου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ελατηρια Εμβολου
 • Αυτοκίνητο Ελατηρια Εμβολου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ελατηρια Εμβολου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ελατηρια Εμβολου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ελατηρια Εμβολου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ελατηρια Εμβολου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ελατηρια Εμβολου

Τα ελατήρια εμβόλων εξυπηρετούν τη δημιουργία πίεσης στο θάλαμο καύσης του κινητήρα του αυτοκινήτου, ενώ συνάμα ελέγχουν την ποσότητα λιπαντικού μεταξύ εμβόλου και κυλίνδρου· επίσης εξυπηρετούν την απαγωγή θερμότητας από τα έμβολα στα τοιχώματα των κυλίνδρων.

5 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των ελατηρίων εμβόλων

 1. Να ακολουθείτε τις προδιαγραφές λειτουργίας του κινητήρα, ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής των ελατηρίων εμβόλων. Αυτή ισούται, κατά μέσο όρο, με 100.000 – 120.000 χιλιόμετρα λειτουργίας του αυτοκινήτου. Ανάλογα με την ποιότητα του λαδιού και του καυσίμου, καθώς επίσης και του υλικού, η λειτουργική διάρκεια ζωής αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να ανέλθει στα 150.000 χιλιόμετρα ή να μειωθεί στα 70.000 χιλιόμετρα.
 2. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας λάδια κινητήρα - που να συνιστώνται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας - και μην ξεχνάτε να τα αντικαθιστάτε εγκαίρως.
 3. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση του αυτοκινήτου σας σε τραχείς δρόμους και να αποφεύγετε γενικά την κυκλοφοριακή συμφόρηση, ώστε να αποφευχθεί η εισαγωγή σκόνης στο εσωτερικό του κινητήρα. Να αντικαθιστάτε τακτικά το φίλτρο αέρα.
 4. Να προθερμαίνετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου έως ότου φτάσει τη θερμοκρασία λειτουργίας του, πριν ξεκινήσετε να οδηγείτε.
 5. Μετά την αντικατάσταση του κιτ ελατηρίων εμβόλων θα πρέπει να δουλεύετε τον κινητήρα σε μεσαίες στροφές. Συνιστάται να μην υπερβαίνετε την ταχύτητα των 80 χιλιομέτρων/ώρα για τα πρώτα 1.000 χιλιόμετρα, και των 90 χιλιομέτρων/ώρα για τα επόμενα 2.000 χιλιόμετρα (μετρώντας πάντα σε κλίμακα 1.000 χιλιομέτρων).

Βλάβες των ελατηρίων εμβόλων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Πρόωρη φθορά των ελατηρίων εμβόλων. Τα εξαρτήματα φθείρονται νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο ζωής λόγω χρήσης χαμηλής ποιότητας καυσίμου ή λαδιού, εσφαλμένης λειτουργίας των φίλτρων λαδιού ή αέρα, λειτουργίας του κινητήρα σε ακραίες συνθήκες. Η βλάβη αυτή γίνεται αντιληπτή από την εξαγωγή καυσαερίων μπλε-γκρι χρώματος, την ασταθή λειτουργία του κινητήρα στο ρελαντί. Επιπλέον, αυξάνεται η κατανάλωση λαδιού.
 2. Παραμόρφωση ή σκίσιμο των ελατηρίων εμβόλων. Αυτές οι βλάβες μπορεί να προκληθούν από την ύπαρξη υπερβολικών φορτίων στον κινητήρα, ή την υπερθέρμανσή του λόγω χρήσης χαμηλής ποιότητας καυσίμου. Αποτέλεσμα αυτής της βλάβης είναι η βλάβη των κυλίνδρων, η εμφάνιση καπνού στο χώρο του κινητήρα, η απώλεια ισχύος και ροπής.
 3. Συσσώρευση ρύπων στον αύλακα του εμβόλου. Η συνεχής λειτουργία του αυτοκινήτου στο ρελαντί, η χρήση χαμηλής ποιότητας λαδιού μπορούν να προκαλέσουν αυτή τη βλάβη. Αποτέλεσμα αυτής είναι η αύξηση της κατανάλωσης λαδιού, η αποτυχία συμπίεσης των κυλίνδρων, η επιδείνωση της ισχύος, η εμφάνιση μπλε-γκρι καπνού, η προβληματική εκκίνηση του κινητήρα.

Μπορείτε να αγοράζετε ελατήρια εμβόλων για το αυτοκίνητό σας, και μάλιστα με εγγύηση ποιότητας, από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Χάρις στην υψηλή διαθεσιμότητα ανταλλακτικών αυτοκινήτων του καταστήματός μας, θα παραλάβετε γρήγορα το επιθυμητό ανταλλακτικό αυτοκινήτου.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο