Αυτοκίνητο Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα)
 • Αυτοκίνητο Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Βαλβίδα Εξαερισμός Μπλοκ Κινητήρα (Εξαερισμός Στροφαλοθαλάμου Κινητήρα)

Το σύστημα εξαερισμού στροφαλοφόρου έχει σχεδιαστεί για την εξαγωγή του όγκου των καυσαερίων από το κάρτερ του κινητήρα, με σκοπό την ομαλοποίηση της εσωτερικής του πίεσης. Τα βασικά εξαρτήματα αυτού του συστήματος είναι ο διαχωριστήρας λαδιού, η βαλβίδα εξαερισμού στροφαλοφόρου, οι εύκαμπτοι σωλήνες και οι αγωγοί.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού στροφαλοφόρου

 1. Να αντικαθιστάτε εγκαίρως τα φθαρμένα εξαρτήματα του συστήματος εξαερισμού στροφαλοφόρου. Έχουν διαφορετική διάρκεια λειτουργικής ζωής, ανάλογα με το υλικό κατασκευής και τα λαμβανόμενα φορτία. Τα εξαρτήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν – κατά μέσο όρο – για 80.000 – 100.000 χιλιόμετρα λειτουργίας. Η αντικατάσταση των εξαρτημάτων αυτών γίνεται όταν κριθεί αναγκαίο.
 2. Να καθαρίζετε τακτικά το σύστημα εξαερισμού στροφαλοφόρου. Η λογική επιλογή είναι να το καθαρίζετε κάθε φορά που αλλάζετε λάδια.
 3. Κατά τις εργασίες καθαρισμού δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις εσοχές των εύκαμπτων σωλήνων εξαερισμού, τον διαχωριστήρα λαδιού και τις οπές του συστήματος. Μη χρησιμοποιείτε διαλύτες για τον καθαρισμό αυτών των εξαρτημάτων διότι είναι πιθανό να καταστρέψουν τα μέρη που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και καουτσούκ.
 4. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας λάδι, χωρίς δραστικά χημικά πρόσθετα, και για την επιλογή του να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας.  

Βλάβες του συστήματος εξαερισμού στροφαλοφόρου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβη της βαλβίδας εξαερισμού στροφαλοφόρου. Η συνηθέστερη αιτία αυτής της βλάβης είναι η συσσώρευση ρύπων στα εξαρτήματά της βαλβίδας. Σε αυτήν την περίπτωση αυξάνεται η στάθμη του λαδιού, η οποία οδηγεί συνήθως σε διαρροή αυτού μέσω των στεγανοποιητικών περιβλημάτων.
 2. Φράξιμο ή καταστροφή των εύκαμπτων σωλήνων και αγωγών του συστήματος. Το φράξιμο αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να είναι αποτέλεσμα χρήσης χαμηλής ποιότητας λαδιού, καθώς επίσης και φθοράς της διάταξης κυλίνδρων-εμβόλων. Σε αυτήν την περίπτωση θα αυξηθεί η πίεση στροφαλοφόρου, που με τη σειρά της θα έχει ως αποτέλεσμα την ώθηση των στεγανοποιητικών περιβλημάτων εκτός του κινητήρα και τη διαρροή λαδιού. Επίσης, η καταστροφή των εύκαμπτων σωλήνων μπορεί να είναι συνέπεια της ύπαρξης υπερβάλλουσας πίεσης στο σύστημα ή παραβίασης των κανόνων λειτουργίας. Η συγκεκριμένη βλάβη προκαλεί απώλεια αέρα, η οποία οδηγεί σε απώλεια ισχύος του κινητήρα και διακοπές στη λειτουργία του. Επιπλέον, θα εμφανιστεί μία οσμή αερίων στροφαλοθαλάμου, που θα διαρρέει κάτω από το καπό του κινητήρα.
 3. Φράξιμο του συλλέκτη λαδιού. Συμβαίνει λόγω χρήσης χαμηλής ποιότητας λαδιού ή λόγω μη έγκαιρης αντικατάστασής του. Σε αυτήν την περίπτωση, τα σωματίδια του λιπαντικού υλικού εισρέουν μέσα στο θάλαμο καύσης, προκαλώντας την εμφάνιση μιας οσμής καμένου λαδιού και την αλλαγή χρώματος και πυκνότητας των καυσαερίων του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράσετε συστήματα εξαερισμού στροφαλοφόρου για αυτοκίνητα οποιασδήποτε μάρκας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Παρέχουμε εγγύηση ποιότητας για όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο