Αυτοκίνητο Ρουλεμαν Μπιελας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ρουλεμαν Μπιελας - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ρουλεμαν Μπιελας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ρουλεμαν Μπιελας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ρουλεμαν Μπιελας
 • Αυτοκίνητο Ρουλεμαν Μπιελας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ρουλεμαν Μπιελας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ρουλεμαν Μπιελας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ρουλεμαν Μπιελας αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ρουλεμαν Μπιελας – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ρουλεμαν Μπιελας

Τα κουζινέτα στροφάλου είναι μεταλλικά ανταλλακτικά με αντιτριβική επίστρωση, τα οποία λειτουργούν ως ρουλεμάν για την σύνδεση των άκρων που περιστρέφουν τον στροφαλοφόρο άξονα του κινητήρα. Για την ομαλή λειτουργία του στροφαλοφόρου άξονα απαιτείται η εγκατάσταση των βασικών ρουλεμάν του στροφαλοφόρου πάνω στα κύρια έδρανα στροφέα.

5 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των κουζινέτων στροφάλου

 1. Τα ρουλεμάν του στροφαλοφόρου άξονα έχουν σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία, και σε περίπτωση που τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας, ο μέσος όρος λειτουργικής τους ζωής φτάνει τα 200.000 – 300.000 χιλιόμετρα.
 2. Είναι σημαντικό να ελέγχετε την κατάσταση του λιπαντικού μέσου, και να βεβαιώνεστε ότι δεν έχει μολυνθεί με υπολείμματα φθοράς. Επίσης, είναι σημαντικό να προλαμβάνεται η εισαγωγή ψυκτικού υγρού ή καυσίμου μέσα στο λάδι.
 3. Η έγκαιρη αντικατάσταση των φίλτρων λαδιού και αέρα θα βοηθήσει ώστε να παραταθεί η λειτουργική διάρκεια ζωής των Ρουλεμαν Μπιελας.
 4. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μόνο εκείνες τις μάρκες λαδιού κινητήρα, τις οποίες εγκρίνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.
 5. Θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του κινητήρα καθώς και η λειτουργία του σε ακραίες συνθήκες (υπερβολικές στροφές, απότομη μετάβαση σε πλήρη φορτία).

Βλάβες των Ρουλεμαν Μπιελας, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Φθορά λόγω τριβής. Η βλάβη αυτή είναι πιθανό να προκληθεί λόγω εισαγωγής ξένων ουσιών μέσα στο λάδι κινητήρα, ή μη έγκαιρης αντικατάστασης του λιπαντικού υλικού. Επιπλέον, η ύπαρξη υπερβολικών φορτίων στον κινητήρα οδηγούν στην πρόωρη φθορά των βασικών ρουλεμάν του στροφαλοφόρου άξονα. Το επίπεδο φθοράς μπορεί να καθοριστεί με την επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων.
 2. Περιστρεφόμενα ρουλεμάν. Οι συνηθέστερες αιτίες της συγκεκριμένης βλάβης είναι η απώλεια ή έλλειψη λιπαντικού, καθώς επίσης και η χαμηλή πίεση λαδιού. Επίσης, η ανατροπή των ρουλεμάν μπορεί να προκληθεί λόγω ύπαρξης υπερβολικών φορτίων στον κινητήρα. Κατά τη διάρκεια μίας τέτοιας βλάβης, παρουσιάζονται ήχοι χτυπήματος από την πλευρά του στροφαλοφόρου άξονα και ο κινητήρας σβήνει. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητη η άμεση αντικατάσταση των ρουλεμάν μεγάλου άκρου μπιέλας.

Μπορείτε να αγοράζετε κουζινέτα στροφάλου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε γρήγορα το επιθυμητό ανταλλακτικό αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο