Αυτοκίνητο Μπουζί του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μπουζί - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μπουζί σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μπουζί ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μπουζί
 • Αυτοκίνητο Μπουζί αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μπουζί αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μπουζί αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μπουζί αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μπουζί – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μπουζί

Στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα κάθε αυτοκινήτου σημαντικό ρόλο παίζουν τα μπουζί. Είναι ένας ιδιαίτερος μηχανισμός ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να αναφλέξει το μείγμα , αέρα-καυσίμου στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Όταν ένας σπινθήρας διέρχεται μεταξύ των ηλεκτροδίων, το μείγμα αναφλέγεται. Αυτό το εξάρτημα έχει και άλλη ονομασία , μπουζί - σπινθήρας. Αυτό ισχύει για όλα τα συστήματα ανάφλεξης , με επαφή ή χωρίς , καθώς και ηλεκτρονικά. Τα μπουζί έχουν έναν μηχανισμό: Η ράβδος της επαφής , το κεντρικό ηλεκτρόδιο και το περίβλημα μόνωσης. Η τοποθέτηση ποιοτικών μπουζί στο αυτοκίνητο συνεπάγεται μια σειρά από πλεονεκτήματα. Πρώτον, παρουσιάζεται σημαντική μείωση της κόπωσης του κινητήρα. Ως εκ τούτου, βελτιώνεται η απόδοση του κινητήρα τόσο στο ρελαντί , όσο και όταν αυτός είναι κρύος. Δεύτερον, αυξάνεται η ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών.

Ταυτόχρονα βελτιώνεται σημαντικά η ελαστικότητα και τη δυναμική του κινητήρα. Το πιο σημαντικό είναι , ότι μειώνεται η κατανάλωση του καυσίμου και οι εκπομπές ρυπογόνων καυσαερίων στην ατμόσφαιρα. Η κύρια αιτία της δυσλειτουργίας των μπουζί είναι το λέρωμά τους από προϊόντα ατελούς καύσης ή η αύξηση του διάκενου του σπινθήρα λόγω φθοράς των ηλεκτροδίων. Η ορθή τεχνική κατάσταση του κινητήρα του αυτοκινήτου παίζει αποφασιστικό ρόλο στην καλή απόδοση των μπουζί.

Επιπλέον , η δυσλειτουργία των μπουζί μπορεί να προκαλέσει βλάβη άλλων εξαρτημάτων του συστήματος ανάφλεξης όπως για παράδειγμα , στο καπάκι του ρελέ , στα πηνία κλπ. Γι’ αυτόν τον λόγο το κατεστραμμένο μπουζί πρέπει το συντομότερο δυνατόν να αντικατασταθεί. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα μπουζί που συνιστά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου. Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής , θα πρέπει να τηρηθούν δύο βασικές προϋποθέσεις: Τα μπουζί που θα τοποθετηθούν να είναι παρόμοια με τα γνήσια και στην ίδια θερμική ικανότητα.

Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να μειώσουμε την κατανάλωση της βενζίνης και να αυξήσουμε την ισχύ του κινητήρα; Πώς να εξασφαλιστεί η σταθερή απόδοση των μπουζί σε διαφορετικές συνθήκες; Αγοράστε λοιπόν γνήσια μπουζί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις καλύτερες τιμές. Εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός από τα μπουζί μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως για παράδειγμα , το πηνίο ανάφλεξης, την μονάδα ανάφλεξης ή το φίλτρο αέρα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο