Αυτοκίνητο Προθερμαντήρας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Προθερμαντήρας - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Προθερμαντήρας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Προθερμαντήρας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Προθερμαντήρας
 • Αυτοκίνητο Προθερμαντήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Προθερμαντήρας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Προθερμαντήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Προθερμαντήρας αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Προθερμαντήρας – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Προθερμαντήρας

Η ομαλή λειτουργία ολόκληρου του σύστημα του αυτοκινήτου εξαρτάται από την ορθή λειτουργία κυριολεκτικά κάθε εξαρτήματος. Αυτό ισχύει και για τους προθερμαντήρες των ντίζελ κινητήρων εσωτερικής καύσης. Οι προθερμαντήρες παρέχουν γρήγορη ανάφλεξη του πετρελαίου δημιουργώντας καύση φιλική προς το περιβάλλον , ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες είναι κάτω από το μηδέν. Οι προθερμαντήρες δημιουργούν συνθήκες ανάφλεξης του πετρελαίου μέσω της θερμικής ενέργειας που μεταφέρεται στο θάλαμο καύσης.

Ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έως -30ο C , οι προθερμαντήρες εξασφαλίζουν την κρύα εκκίνηση του ντίζελ κινητήρα. Η αρχή λειτουργίας τους είναι αρκετά απλή , μετά την εκκίνηση του κινητήρα αυτοί σταματούν να λειτουργούν, δηλαδή , παύουν την πυράκτωσή τους. Στις σύγχρονες μηχανές οι προθερμαντήρες μπορούν να λειτουργούν από ένα έως τρία λεπτά από την εκκίνηση του κινητήρα. Αυτό συμβάλλει όχι μόνο στη μείωση των εκπομπών ρύπων στο περιβάλλον , αλλά και στην σταθεροποίηση των λειτουργιών του κινητήρα , ο οποίος δεν έχει ακόμη πλήρως ζεσταθεί. Εκτός από αυτό, η ομαλή εργασία των προθερμαντήρων εγγυάται , ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν θα αντιμετωπιστούν προβλήματα κατά την εκκίνηση των πετρελαιοκινητήρων. Χαρακτηριστικό του συστήματος των προθερμαντήρων είναι ότι είναι συμπαγής. Οι προθερμαντήρες δεν απαιτούν συντήρηση ή επισκευή. Οι σύγχρονοι προθερμαντήρες είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστοι , σχεδιασμένοι για διάρκεια ζωής τουλάχιστον 50.000 Km.

Η δύναμη των προθερμαντήρων κυμαίνεται από 40 έως 150 Watts. Οι απλοί προθερμαντήρες απαιτούν περίπου είκοσι δευτερόλεπτα για να φθάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας. Οι γρήγοροι προθερμαντήρες απαιτούν μόλις δέκα δευτερόλεπτα. Οι καλής ποιότητας και αξιοπιστίας προθερμαντήρες παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην κρύα εκκίνηση. Τέτοιους προθερμαντήρες μπορείτε να παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι προσιτές τιμές μας και το αυστηρό χρονοδιάγραμμα παράδοσης της παραγγελίας. Εκτός από τους προθερμαντήρες επίσης , μπορείτε να αγοράσετε πηνία ανάφλεξης , φερμουίτ φρένων , κεντρικό σιγαστήρα εξάτμισης ή τον θερμοστάτη.

Το μπουζί πυράκτωσης είναι ένα ηλεκτρικό θερμαντικό στοιχείο, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας του μείγματος αέρα – καυσίμου στους κυλίνδρους ενός πετρελαιοκινητήρα, διευκολύνοντας έτσι την εκκίνησή του κατά τις κρύες εποχές.

4 συμβουλές σχετικά με τη χρήση του μπουζί πυράκτωσης

 1. Συνιστάται να ελέγχετε και να αντικαθιστάτε τα μπουζί πυράκτωσης κάθε χρόνο πριν τον ερχομό της κρύας περιόδου. Ο μέσος όρος διάρκειας ζωής των μπουζί πυράκτωσης είναι τα 50,000 – 80,000 χλμ. Παρόλα αυτά, κάποια κεραμικά εξαρτήματα μπορούν να παραμείνουν λειτουργικά για περισσότερα από 160,000 χλμ.
 2. Χρησιμοποιείτε μόνο εκείνα τα μπουζί πυράκτωσης που συνιστά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου σας.
 3. Όταν παρουσιάζεται βλάβη σε ένα από τα μπουζί θέρμανσης, συνιστάται να τα αντικαθιστάτε όλα, ώστε να είναι ίδια η προβλεπόμενη διάρκεια ζωής τους.
 4. Είναι εύκολο να προκληθεί βλάβη στα μπουζί πυράκτωσης, για αυτό είναι απαραίτητο να διαθέτει κανείς εμπειρία στις επισκευές αυτοκινήτων και να χρησιμοποιεί επαγγελματικά εργαλεία για την αφαίρεση και την εγκατάστασή τους. Ειδάλλως, είναι προτιμότερο να απευθύνεστε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Βλάβες των μπουζί πυράκτωσης, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβες στα άκρα των μπουζί πυράκτωσης. Κατά τον οπτικό έλεγχο είναι δυνατόν να εντοπιστούν φουσκώματα, σπασίματα, λιώσιμο της επιφάνειας και άλλες παραμορφώσεις. Οι αιτίες για αυτές τις βλάβες μπορεί να είναι: κακή ποιότητα του εξαρτήματος, χρήση ενός ανταλλακτικού που δεν προοριζόταν για χρήση στο συγκεκριμένο όχημα, βλάβες στο σύστημα παροχής καυσίμου του αυτοκινήτου ή στις ηλεκτρικές καλωδιώσεις.
 2. Τέλος της διάρκειας ζωής τους. Η φυσική φθορά του μπουζί πυράκτωσης υποδεικνύεται από την ασταθή λειτουργία του κινητήρα και από το λευκό χρώμα των αερίων της εξάτμισης κατά την εκκίνηση του οχήματος.
 3. Μηχανικές βλάβες. Αυτές μπορεί να είναι το αποτέλεσμα αντιεπαγγελματικών ενεργειών κατά την αντικατάσταση του εξαρτήματος. Όταν παθαίνει μηχανική βλάβη το μπουζί πυράκτωσης αχρηστεύεται. Η δυσκολία στην εκκίνηση του κινητήρα μπορεί να είναι σημάδι μίας τέτοιας βλάβης.

Μπορείτε να αγοράσετε μπουζί πυράκτωσης για το αυτοκίνητό σας στο διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου παρέχουμε εγγύηση.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο