Αυτοκίνητο Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης)
 • Αυτοκίνητο Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πολλαπλασιαστής (Πηνίο Ανάφλεξης)

Το πηνίο ανάφλεξης είναι τμήμα του συστήματος ανάφλεξης, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μετατροπή της χαμηλής τάσης του ρεύματος που εισέρχεται από μπαταρία ή γεννήτρια, σε ποιο υψηλή. Το πηνίο είναι ένας μετασχηματιστής με υψηλή απόδοση μετατροπής και εξαιτίας της αύξησης του συντελεστή μετασχηματισμού , αυξάνεται και η τάση του δευτερογενούς πηνίου. Την ίδια στιγμή η αύξηση του συντελεστή του μετασχηματισμού οδηγεί σε αύξηση συνολικών διαστάσεων. Επιπλέον το δευτερεύον πηνίο θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά ώστε να παρέχει το αναγκαίο ρεύμα μεγάλης έντασης με σπινθηρισμό διάρκειας και γρήγορη επαναφόρτιση για μελλοντική χορήγηση τάσης στα μπουζί.

Τα πηνία ανάφλεξης είναι τριών ειδών. Για ένα μπουζί με σύστημα χωρίς διανομέα ανάφλεξης , ένα πηνίο ανάφλεξης με μονό σπινθηρισμό και επίσης ένα πηνίο ανάφλεξης για δυο μπουζί. Η κύρια απαίτηση αυτού του εξαρτήματος είναι η δυνατότητα γρήγορης ανάφλεξης μέσω του μπουζί το οποίο είναι σημαντικό στις υψηλές συχνότητες περιστροφής αυτού του μηχανισμού , όπως ο στροφαλοφόρος άξονας.

Τα πηνία ανάφλεξης λαδιού ή με μόνωση από πίσσα επί μεταλλικού περιβλήματος πλέον αντικαθίστανται με πηνία μονωμένα με εποξειδική ρητίνη. Αυτά τα πηνία παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή των γεωμετρικών μεγεθών (μπορεί να έχει μικρότερες διαστάσεις), τους τύπους και τον αριθμό των ηλεκτρικών ακροδεκτών, καθώς αντιστέκονται καλύτερα στις δονήσεις και έχουν μικρό βάρος.

Η ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου μεταξύ των μονωτικών στοιχείων με υψηλή διηλεκτρική αντίσταση , επιτρέπει να ληφθούν συμπαγή μεγέθη πηνίων με την τοποθέτηση μονωτικού στρώματος φύλλων αλουμινίου και χαρτιού ενδιάμεσα των στρωμάτων του σύρματος. Εντωμεταξύ η χωρητικότητα της περιέλιξης επίσης μειώνεται. Πηνίο ανάφλεξης με ένα και δύο μπουζί χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση στα συμβατικά συστήματα με διανομείς ανάφλεξης , αυτά τα πηνία χρησιμοποιούνται σε συστήματα χωρίς διανομέα ανάφλεξης.

Οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειασθείτε όποιου τύπου , έχετε πάντα μια τεράστια επιλογή και αυτή δεν είναι τα καταστήματα αντιπροσωπειών ή τα πρατήρια καυσίμων αλλά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκτός από μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών μπορείτε να έχετε μικρότερο κόστος και γρηγορότερη παράδοση , ανεξάρτητα του ανταλλακτικού που χρειάζεσθε , ρουλεμάν συμπλέκτη , το σύστημα ανάφλεξης ή τη φλάντζα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο