Αυτοκίνητο Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι)
 • Αυτοκίνητο Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μπουζοκαλωδια (Καλωδια Μπουζι)

Τα καλώδια των μπουζί στο σύστημα ανάφλεξης του αυτοκινήτου φαίνονται με την πρώτη ματιά ότι είναι ίδια. Τα καλώδια με όχι αρκετά καλά χαρακτηριστικά επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του αυτοκινήτου , δηλαδή βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα , ο κινητήρας μπορεί να μην ανεβάζει υψηλές στροφές και ακόμη και να σταματήσει να λειτουργεί. Στα χαμηλής ποιότητας καλώδια των μπουζί προκαλούνται εύκολα φθορές από την επήρεια του περιβάλλοντος και της αλλαγές στην θερμοκρασία κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα συχνά βλάβες παρουσιάζονται στην κρύα εποχή του χρόνου και στην βροχή.

Ο σχεδιασμός των καλωδίων των μπουζί δεν είναι περίπλοκος και έχει ως στόχο να εκτελέσει μια απλή λειτουργία , την μεταφορά τάσης από το πηνίο ανάφλεξης στα μπουζί. Το συμπέρασμα: Όσο υψηλότερη είναι η ηλεκτρική αγωγιμότητα του υλικού και χαμηλή η ηλεκτρική αντίσταση , τόσο το καλύτερο. Αυτήν την αρχή και τηρεί η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών αυτοκινήτων , χρησιμοποιώντας χαλκό και πλαστικό ως πυρήνα και μόνωση.

Ένα τέτοιο καλώδιο χρησιμοποιείται όχι περισσότερο από 2-3 χρόνια γιατί μετά το πλαστικό φθείρεται και ως εκ τούτου , το καλώδιο χαλάει. Επιπλέον, το πλαστικό δεν είναι σε θέση να εκτελέσει το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό της προστασίας και αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην λειτουργία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές , γρήγορη παράδοση και μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αγοράστε καλώδια μπουζί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε κυλινδράκια φρένων , αντλία νερού , εξαρτήματα του συστήματος διεύθυνσης ή δεξαμενή καυσίμων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο