catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο

αυτοκίνητο Αντιψυκτικό διαδυκτιακό κατάλογος

Αυτοκίνητο Παραφλού του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!

Κατάλογος κατασκευαστών γνήσιων Ψυκτικό υγρό:

 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Παραφλού σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αντιψυκτικό ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αντιψυκτικό
 • Όχημα Αντιψυκτικό αγορά με την PayPal
 • Αυτο Παραφλού αλλαγή αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Αντιψυκτικό αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Όχημα Παραφλού αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Αντιψυκτικό αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αντιψυκτικό – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αντιψυκτικό

Το ψυκτικό υγρό αποτελεί το υγρό λειτουργίας του συστήματος ψύξης των αυτοκινήτων. Η χρήση του γίνεται για την απομάκρυνση της θερμότητας από τα τμήματα του κινητήρα. Δεν παγώνει στις μικρές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Η αντλία νερού ευθύνεται για την κυκλοφορία του υγρού, ενώ το ψυγείο νερού και το βεντιλατέρ ευθύνονται για την ψύξη του.

6 συμβουλές σχετικά με τη χρήση και την αντικατάστασή του

 1. Απαιτείται ο τακτικός έλεγχος για το αν το δοχείο διαστολής είναι αρκετά γεμάτο και η αναπλήρωση όταν χρειάζεται. Η μη επαρκής ποσότητα του υγρού ενέχει τον κίνδυνο βρασμού του και υπερθέρμανσης του κινητήρα.
 2. Να σφίγγετε τα μπουλόνια της κεφαλής των κυλίνδρων κάθε τόσο, περίπου κάθε 4.000 με 5.000 χιλιόμετρα. Επίσης, να φροντίζετε να αλλάζετε τη φλάντζα της κεφαλής των κυλίνδρων με τα πρώτα σημάδια βλάβης ή κατόπιν όποιας επισκευής απαιτούσε την αφαίρεση της κεφαλής των κυλίνδρων. Διαφορετικά, εξαιτίας της μη κατάλληλης στεγανοποίησης του σημείου σύνδεσης ανάμεσα στο μπλοκ του κινητήρα και της κεφαλής των κυλίνδρων, ενδέχεται να διεισδύσουν αέρια στο σύστημα ψύξης, όπου πιθανώς να χαλάσουν τα τμήματά του και να περιορίσουν τις ιδιότητες του λειτουργικού υγρού.
 3. Τον κύκλο ζωής του ψυκτικού τον ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματος και αναγράφεται στις τεχνικές του προδιαγραφές. Για πλήθος σύγχρονων μοντέλων, συνιστάται η αλλαγή του ψυκτικού υγρού κάθε 5 έτη ή 250.000 χιλιόμετρα.
 4. Ποτέ να μην αναμειγνύετε υγρά διαφορετικού χρώματος. Διαφέρουν ως προς το συστατικά τους και μπορεί να εμπεριέχουν συστατικά που να μην συνάδουν μεταξύ τους, κάτι το οποίο συνεπάγεται τη μεταβολή των ιδιοτήτων λειτουργίας του προϊόντος και την καταστροφή των τσιμουχών.
 5. Κατά την αλλαγή του υγρού, συνιστάται να ξεπλένετε το σύστημα ψύξης, αλλιώς η συσσωρευμένη βρωμιά θα παραμείνει στο εσωτερικό του.
 6. Να προσέχετε κατά τη χρήση πρόσθετων. Παραδείγματος χάρη, το πρόσθετο επισκευής διαρροών για το ψυγείο νερού αποτελεί απλά προσωρινό μέτρο, σε περίπτωση που απαιτείται να σταματήσετε άμεσα κάποια διαρροή. Ωστόσο, η ιδιαίτερα συχνή χρήση του επιφέρει τη μόλυνση του ψυκτικού υγρού και το φράξιμο του συστήματος.

Προβλήματα με το ψυκτικό υγρό, τα αίτια και τα σημάδια τους

 • Ρύπανση. Τα παραγόμενα από τη φθορά της αντλίας νερού, τα σωματίδια από τυχόν κατεστραμμένα στεγανοποιητικά στοιχεία, όπως και η σκουριά, ρυπαίνουν σε μεγάλο βαθμό το ψυκτικό υγρό. Ειδικότερα, οι διεργασίες της οξείδωσης γίνονται γρηγορότερα όταν γίνεται χρήση μη συμβατών τμημάτων στο σύστημα: παραδείγματος χάρη των χάλκινων και των αλουμινένιων. Το πρόβλημα φαίνεται από το θόλωμα του ψυκτικού υγρού και από τη διαφοροποίηση του χρώματός του σε καφετί.
 • Αλλαγή ιξώδους. Σε κάποιες περιπτώσεις, αν δείτε στο εσωτερικό του δοχείου διαστολής, ενδέχεται να εντοπίσετε αύξηση της πυκνότητας του υγρού ή το πήξιμό του. Τις περισσότερες φορές, αυτό οφείλεται στην μείξη προϊόντων που δεν συνάδουν μεταξύ τους.
 • Χαμηλό ιξώδες. Κατά κανόνα, οφείλεται στην μη κατάλληλη αραίωση κάποιου συμπυκνωμένου ψυκτικού με νερό. Παραδείγματος χάρη, αν τοποθετήσετε στο σύστημα ψυκτικό κατά 30% και νερό κατά 70%, το συγκεκριμένο μείγμα θα παγώσει από τους -15 °C και κατά συνέπεια, το σύστημα ψύξης θα πάψει να λειτουργεί. Θα υποψιαστείτε το πρόβλημα, διότι η θερμοκρασία του κινητήρα αυξάνεται όταν παίρνει μπροστά ενώ κάνει κρύο.

Το Antallaktikaonline.gr αποτελεί το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτου

Για να διασφαλίσετε την αποτελεσματική και άψογη λειτουργία του συστήματος ψύξης, χρειάζεται να αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας ψυκτικό υγρό. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χάρη στις πολυάριθμες προσφορές μας, έχετε τη δυνατότητα να το αγοράσετε σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Επιλογέας Παραφλού για