Αυτοκίνητο Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor)
 • Αυτοκίνητο Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αισθητήρας Θερμοκρασίας Ψυκτικού Υγρού (Coolant Temperature Sensor)

Η ένδειξη θερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού στο σύστημα ψύξης του αυτοκινήτου , είναι συνδεδεμένη σταθερά με τον αισθητήρα θερμοκρασίας , το λειτουργικό στοιχείο του οποίου είναι κατασκευασμένο από υλικό με αρνητικό συντελεστή αντίστασης. Όταν η θερμοκρασία του ανέβει η αντίσταση του αισθητήρα μειώνεται , το ρεύμα στο κύκλωμα αυξάνεται και ο μετρητής θερμοκρασίας κινείται ανοδικά καταγράφοντας υψηλότερη θερμοκρασία , (στην περίπτωση του διαγράμματος ο αισθητήρας μετακινείται στο γράφημα προς τις μεγαλύτερες τιμές).

Για να ελέγξετε την λειτουργία του δείκτη αποσυνδέστε την επαφή του αισθητήρα και στιγμιαία βραχυκυκλώστε τους ακροδέκτες του βύσματος με ενεργοποιημένη μίζα. Εάν ο δείκτης της θερμοκρασίας είναι σε καλή κατάσταση , το βέλος θα πρέπει να κινηθεί έως το ανώτατο σημείο. Ο έλεγχος του αισθητήρα θερμοκρασίας πραγματοποιείται αφαιρώντας τον από τον κινητήρα. Για να γίνει αυτό, ο αισθητήρας θερμοκρασίας θα πρέπει να βγει , να βυθιστεί σε νερό και να συνδεθεί στο ρεύμα και στο σώμα. Η προοδευτική αύξηση της θερμοκρασίας του νερού , θα πρέπει να παρουσιαστεί και στην αντίσταση σε διάφορες θερμοκρασίες και να συγκριθούν τα δεδομένα και οι παράμετροι του αισθητήρα που είναι εγγυημένος από τον κατασκευαστή. Αναλόγως με το αυτοκίνητο είναι και οι διάφοροι αισθητήρες που έχουν διαφορετική θερμική αντίσταση.

Στους κινητήρες ντίζελ χρησιμοποιούνται αισθητήρες θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού με δύο αντιστάσεις. Η μία χρησιμοποιείται στο κύκλωμα του δείκτη θερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού και η δεύτερη στο κύκλωμα ελέγχου του προθερμαντήρα του πετρελαίου. Οι δύο αντιστάσεις ελέγχονται με τον ίδιο τρόπο (με ωμόμετρο το οποίο συνδέεται μεταξύ του ακροδέκτη του ενός αισθητήρα και το περίβλημα του αισθητήρα και όχι ανάμεσα στους ακροδέκτες των στοιχείων του αισθητήρα), αλλά συνήθως έχουν διαφορετικές θερμοκρασίες της αντίστασης. Πληροφορίες για τον αισθητήρα δίδονται σε καταλόγους και σε οδηγίες χρήσεως για συγκεκριμένη θερμοκρασία , δηλαδή καθορίζεται ο τύπος του αισθητήρα και η τιμή της αντίστασης σε συγκεκριμένο νούμερο θερμοκρασίας.

Όταν παρουσιαστεί πρόβλημα με τον αισθητήρα , μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα στις καλύτερες τιμές και με παράδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς , αμορτισέρ αερίου , μπουζί και τακάκια φρένων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο