Αυτοκίνητο Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού
 • Αυτοκίνητο Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τάπα Κλεισίματος Δοχείο Ψυκτικού Υγρού

Το καπάκι της δεξαμενής ψυκτικού υγρού εξασφαλίζει την ερμητική αποθήκευσή του, αποτρέποντας την εισαγωγή σκόνης μέσα σε αυτή, ενώ επίσης βοηθά να ρυθμιστεί το επίπεδο πίεσης του συστήματος ψύξης, απελευθερώνοντας την τυχόν υπερβάλλουσα πίεση μέσω της βαλβίδας.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του καπακιού της δεξαμενής ψυκτικού υγρού

 1. Οι κατασκευαστές δεν έχουν καθορίσει ένα συγκεκριμένο χρόνο λειτουργικής ζωής για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Να το αντικαθιστάτε όποτε εμφανίζονται σημάδια βλάβης ή σε περίπτωση που το εξάρτημα υποστεί μηχανικές ζημιές.
 2. Να καθαρίζετε κατά καιρούς τις βαλβίδες του εξαρτήματος, ώστε να εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία του.
 3. Κατά την αντικατάσταση του καπακιού να βεβαιώνεστε ότι είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Για να το επιτύχετε αυτό, να συγκρίνετε τα σημάδια τόσο του καινούργιου όσο και του παλιού εξαρτήματος – θα πρέπει να είναι ίδια.

Βλάβες του καπακιού της δεξαμενής ψυκτικού υγρού, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Ατελές κλείσιμο βαλβίδων. Είναι συχνά αποτέλεσμα ύπαρξης σκόνης στην επαφή των ενεργών επιφανειών. Αποτέλεσμα της βλάβης της βαλβίδας απελευθέρωσης είναι η εξαγωγή αντιψυκτικού υγρού από τη δεξαμενή του ψυκτικού υγρού, που με τη σειρά της προκαλεί τη γρήγορη μείωση της στάθμης του στο σύστημα. Κάποιες φορές παρατηρείται να εξέρχονται υδρατμοί από την περιοχή του καπό. Σε περίπτωση βλάβης της βαλβίδας εισαγωγής ο κινητήρας θα υπερθερμαίνεται πιο συχνά διότι στο σύστημα κάνουν την εμφάνισή τους αεροφράκτες.
 2. Φθορά του ελαστικού δακτυλίου ή του ίδιου του ελατηρίου. Συχνά συμβαίνει λόγω φθοράς του υλικού. Σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα θα χάσει επίσης τη στεγανότητά του· είναι πιθανό να παρατηρηθούν σταγόνες ψυκτικού υγρού κοντά στο καπάκι. Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν το ελατήριο έχει φθαρεί πιέζοντάς το με τα χέρια σας. Σε περίπτωση που είναι φθαρμένο το συγκεκριμένο εξάρτημα θα είναι μαλακό όταν το πιέζετε και θα εμφανίζει χαμηλή αντίσταση.
 3. Παραμόρφωση σπειρώματος. Μπορεί να προκληθεί λόγω κακής ποιότητας του εξαρτήματος ή λόγω εφαρμογής υπερβολικής δύναμης κατά την περιστροφή του. Σε περίπτωση μίας τέτοιας βλάβης, το καπάκι θα περιστρέφεται, χωρίς να ασφαλίζει στην κλειστή θέση.

Μπορείτε να αγοράζετε καπάκια για ρεζερβουάρ ψυκτικού υγρού για το αυτοκίνητό σας στο διαδικτυακό κατάστημα {ονομασία_ιστοσελίδας}. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο