Αυτοκίνητο Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου
 • Αυτοκίνητο Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Θερμικός Διακόπτης Βεντιλατέρ Ψυγείου

Ο αισθητήρας του ανεμιστήρα ψύξεως του κινητήρα είναι ένα στοιχείο του συστήματος ψύξεως του κινητήρα, το οποίο σηματοδοτεί την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ανεμιστήρα ανάλογα με τη θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του αισθητήρα του ανεμιστήρα ψύξεως του κινητήρα

 1. Να ελέγχετε τον αισθητήρα μετά από κάθε 25.000 χιλιόμετρα λειτουργίας. Σε περίπτωση που έχει υποστεί βλάβη να τον αντικαθιστάτε. Μη χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο όταν ο αισθητήρας είναι εκτός λειτουργίας – μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση του κινητήρα.
 2. Κατά την αγορά ενός καινούργιου ανταλλακτικού να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα σημάδια που υπάρχουν στα άκρα του. Θα πρέπει να είναι ίδια με εκείνα του εξαρτήματος που πρόκειται να αντικαταστήσετε. Αυτά τα σημάδια έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία που οδηγεί στην ενεργοποίηση του αισθητήρα.
 3. Εφαρμόστε στο σπείρωμα του καινούργιου αισθητήρα μία στεγανοποιητική πάστα ή μία ταινία τεφλόν ώστε να αποτρέψετε τη διαρροή του αντιψυκτικού υγρού.
 4. Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε μόνοι σας την αντικατάσταση του εξαρτήματος, να αποφεύγετε την έντονη σύσφιξη του αισθητήρα

Βλάβες του αισθητήρα του ανεμιστήρα ψύξεως του κινητήρα, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Οξείδωση του ευαίσθητου στοιχείου του αισθητήρα. Εμφανίζεται ως αποτέλεσμα παρατεταμένης επαφής με δραστικό χημικό μέσο (αντιψυκτικό υγρό). Προκαλεί προβλήματα στην ενεργοποίηση του ανεμιστήρα ή τον κάνει να λειτουργεί ακανόνιστα.
 2. Διάβρωση των υποδοχών επαφής. Καταστρέφονται λόγω της επίδρασης της υγρασίας και των δραστικών χημικών ουσιών. Επίσης, η συγκεκριμένη βλάβη οδηγεί σε ασταθή λειτουργία του ανεμιστήρα.
 3. Βραχυκύκλωμα. Συμβαίνει συνήθως ως αποτέλεσμα ύπαρξης υπερβολικής τάσης. Σε αυτήν την περίπτωση εμφανίζονται προβλήματα στη λειτουργία του ανεμιστήρα, ενεργοποιείται νωρίτερα από ότι θα έπρεπε ή λειτουργεί συνεχώς.
 4. Ύπαρξη ρωγμών και παραμορφώσεων στο σώμα του εξαρτήματος. Οι αιτίες αυτής της βλάβης είναι οι μηχανικές ή θερμικές επιδράσεις. Τα σημάδια που υποδηλώνουν την ύπαρξη ζημιών στο σώμα του εξαρτήματος είναι τα ίδια με τα σημάδια των υπόλοιπων βλαβών.

Μπορείτε να αγοράζετε αισθητήρες για τον ανεμιστήρα ψύξεως του κινητήρα οποιουδήποτε μοντέλου αυτοκινήτων από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του καταστήματος Antallaktikaonline.gr θα σας βοηθάει πάντα ώστε να βρίσκετε γρήγορα τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ συνάμα θα σας παρέχει όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση τους.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο