Αυτοκίνητο Συμπλέκτη Ανεμιστήρα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Συμπλέκτη Ανεμιστήρα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Συμπλέκτη Ανεμιστήρα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Συμπλέκτη Ανεμιστήρα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Συμπλέκτη Ανεμιστήρα
 • Αυτοκίνητο Συμπλέκτη Ανεμιστήρα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Συμπλέκτη Ανεμιστήρα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Συμπλέκτη Ανεμιστήρα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Συμπλέκτη Ανεμιστήρα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Συμπλέκτη Ανεμιστήρα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Συμπλέκτη Ανεμιστήρα

Ο συμπλέκτης ανεμιστήρα ψυγείου είναι ένα ανταλλακτικό του συστήματος ψύξης του κινητήρα. Εξασφαλίζει τη μετάδοση της ροπής στρέψης στο πτερύγιο του ανεμιστήρα. Σκοπός του εξαρτήματος αυτού είναι η μεταβολή της έντασης ψυκτικής απόδοσης ανάλογα με το φορτίο του κινητήρα. Η λειτουργία του συμπλέκτη ανεμιστήρα ψυγείου είναι η παροχή ροπής στρέψης, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός ειδικού υγρού που αλλάζει το ιξώδες του σε περίπτωση υπέρβασης της διαφοράς μεταξύ ταχύτητας περιστροφής του άξονα και των πτερυγίων του ανεμιστήρα.

4 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του συμπλέκτη ανεμιστήρα ψυγείου

 1. Στη θεωρία, ο συμπλέκτης ανεμιστήρα ψυγείου μπορεί να λειτουργήσει για έως και 8 χρόνια. Όμως στην πράξη η διάρκεια λειτουργικής του ζωής εξαρτάται άμεσα από τις συνθήκες λειτουργίας. Σε περίπτωση εμφάνισης ενδείξεων βλάβης να διενεργείτε σχολαστικό έλεγχο του εξαρτήματος.
 2. Σε περίπτωση που το εξάρτημα είναι χαλασμένο, δεν επιδέχεται επισκευής. Σε περίπτωση βλάβης να αντικαθιστάτε τη διάταξη του συμπλέκτη ανεμιστήρα ψυγείου.
 3. Εάν το αυτοκίνητο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε να αντικαθιστάτε το λάδι του συμπλέκτη ανεμιστήρα ψυγείου πριν οδηγήσετε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά.
 4. Να διατηρείτε το εξάρτημα καθαρό, να το πλένετε κατά καιρούς, και να δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην απομάκρυνση των ιχνών λαδιού. Ένας βρώμικος συμπλέκτης ανεμιστήρα ψυγείου μπορεί να ενεργοποιηθεί με καθυστέρηση ή ακόμα και να σπάσει.

Βλάβες του συμπλέκτη ανεμιστήρα ψυγείου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Γρήγορη φθορά του ρουλεμάν. Η άσκηση μεγάλων φορτίων στο εξάρτημα μπορεί να οδηγήσει στην πρόωρη φθορά του. Τα σημάδια αυτής της βλάβης είναι η εμφάνιση περίεργων θορύβων κατά τη λειτουργία του συστήματος ψύξης.
 2. Διαρροή υγρού. Συμβαίνει συχνά λόγω φθοράς του στεγανοποιητικού στοιχείου. Επιπλέον, η ρευστή σιλικόνη χάνει το ιξώδες της με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε μέσω οπτικού ελέγχου να εντοπίσετε τη διαρροή μέσω των τυπικών σημείων αυτής στην περιοχή του συμπλέκτη του ανεμιστήρα ψυγείου.

Μπορείτε να αγοράζετε συμπλέκτες ανεμιστήρα ψυγείου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Χάρις στη γρήγορη παράδοση των παραγγελιών μας θα παραλάβετε τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας το συντομότερο δυνατόν.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο