Αυτοκίνητο Τσιμουχα Στροφαλου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τσιμουχα Στροφαλου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τσιμουχα Στροφαλου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τσιμουχα Στροφαλου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τσιμουχα Στροφαλου
 • Αυτοκίνητο Τσιμουχα Στροφαλου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τσιμουχα Στροφαλου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τσιμουχα Στροφαλου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τσιμουχα Στροφαλου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τσιμουχα Στροφαλου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τσιμουχα Στροφαλου

Ο δακτύλιος στεγανοποίησης λαδιού είναι ένα εξάρτημα κυκλικού σχήματος, το οποίο κατασκευάζεται από ελαστικό υλικό, και προορίζεται για τη στεγανοποίηση της οπής του στροφαλοφόρου άξονα στην κεφαλή κυλίνδρου του κινητήρα του αυτοκινήτου.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού σε τρία χρόνια φτάνει περίπου τα 120.000 – 150.000 χιλιόμετρα λειτουργίας. Στο τέλος αυτής της περιόδου, θα πρέπει να γίνεται αντικατάσταση του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματίες τεχνικούς κάποιου συνεργείου αυτοκινήτων.
 2. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί διαρροή λαδιού μέσω του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού, θα πρέπει να αντικαθιστάται το εξάρτημα αυτό το συντομότερο δυνατόν.
 3. Να κάνετε τις αντικαταστάσεις του λαδιού κινητήρα και του λαδιού φίλτρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας λάδι, τέτοιου τύπου που να είναι κατάλληλος για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
 4. Μη αφήνετε τον κινητήρα σας να υπερθερμανθεί.

Βλάβες του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού, οι αιτίες και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Παραμόρφωση. Συνήθως, σε αυτή τη βλάβη οδηγούν η υπερθέρμανση του κινητήρα και η χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές. Επίσης, η παραμόρφωση του στεγανοποιητικού λαδιού μπορεί να είναι αποτέλεσμα εσφαλμένης εγκατάστασης. Γίνεται αντιληπτή όταν υπάρχει διαρροή λαδιού.
 2. Φθορά λόγω σκλήρυνσης. Αυτή η βλάβη μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας να αντικατασταθεί το λάδι ή το φίλτρο λαδιού, στους χρόνους που υποδεικνύονται από το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση επίδρασης δραστικών προϊόντων που περιέχονται στο λάδι, δημιουργούνται γρατζουνιές στην επιφάνεια του στεγανοποιητικού λαδιού.
 3. Μηχανικές βλάβες. Οι μη επαγγελματικές κινήσεις κατά την αντικατάσταση των εξαρτημάτων είναι πιθανό να οδηγήσουν σε σκίσιμο του δακτυλίου στεγανοποίησης λαδιού. Επίσης, μπορεί να προκληθεί λόγω αύξησης της πίεσης των καπνών του στροφαλοθαλάμου. Σε αυτήν την περίπτωση παρουσιάζεται έντονη διαρροή λαδιού.

Μπορείτε να αγοράσετε δακτυλίους στεγανοποίησης λαδιού για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Σας εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε αυτά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από εμάς και μάλιστα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο