Αυτοκίνητο Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ)
 • Αυτοκίνητο Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Φλαντζα Κεφαλησ (Φλαντζεσ Κεφαλησ)

Οι στεγανοποιητικές φλάντζες κεφαλής κυλίνδρου σφραγίζουν την παρακείμενη περιοχή της κεφαλής κυλίνδρου στο ίδιο το μπλοκ κυλίνδρων. Η κύρια λειτουργία αυτού του εξαρτήματος είναι να συμπιέζει τους θαλάμους καύσης και τα κανάλια μέσω των οποίων περνά το ψυκτικό υγρό. Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής πίεσης στο σύστημα λίπανσης.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των στεγανοποιητικών φλαντζών κεφαλής κυλίνδρου

 1. Η διάρκεια ζωής του εξαρτήματος αυτού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες - όπως για παράδειγμα τις ιδιαιτερότητες της χρήσης του οχήματος – και για αυτό είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπόψη όλα τα ανησυχητικά σημάδια και, όταν αυτά εμφανίζονται, να διενεργείτε έλεγχο του εξαρτήματος.
 2. Να θυμάστε ότι η στεγανοποιητική φλάντζα είναι αναλώσιμο εξάρτημα και θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε φορά που απαιτείται η απομάκρυνσή της για να γίνουν εργασίες στον κινητήρα.
 3. Να ελέγχετε τη στάθμη του λαδιού πριν από κάθε ταξίδι. Εάν παρατηρήσετε ακαθαρσίες λευκού χρώματος μέσα σε αυτό, είναι σημάδι ότι πρέπει να διενεργήσετε διαγνωστικό έλεγχο στη φλάντζα.

Βλάβες της στεγανοποιητικής φλάντζας κεφαλής κυλίνδρου, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Κάψιμο. Η υπερθέρμανση του κινητήρα, έστω και για λίγο, μπορεί να προκαλέσει τη συγκεκριμένη βλάβη. Τα σημάδια αυτής της βλάβης μπορεί να είναι: αυξημένη θερμοκρασία στον κινητήρα εξαιτίας της εισχώρησης λαδιού στο ψυκτικό υγρό, ή εμφάνιση εναιωρήματος στο λάδι εξαιτίας της εισχώρησης αντιψυκτικού στο σύστημα λίπανσης. Επίσης το κάψιμο της στεγανοποιητικής φλάντζας συνοδεύεται από αέρια εξάτμισης με λευκό χρώμα.
 2. Σκίσιμο της εξωτερικής επίστρωσης. Η υπερθέρμανση, η υπερβολικά υψηλή συμπίεση ή η κακή ποιότητα του ίδιου του εξαρτήματος μπορούν συχνά να προκαλέσουν σκίσιμο. Μπορεί να γίνει αντιληπτό από την εμφάνιση κηλίδων λαδιού γύρω από το στοιχείο σφράγισης.
 3. Παραμόρφωση. Μπορεί να προκληθεί από λάθος τοποθέτηση του εξαρτήματος, για παράδειγμα παράβαση της σειράς με την οποία σφίγγονται τα μπουλόνια της κυλινδροκεφαλής ή το να τα σφίξει κανείς χωρίς μηχανικό κλειδί ακριβείας. Συνήθως η βλάβη αυτή συνοδεύεται από τα ίδια σημάδια που εμφανίζονται όταν καίγεται η φλάντζα.

Μπορείτε πάντα να αγοράζετε στεγανοποιητικές φλάντζες κεφαλών κυλίνδρου για το αυτοκίνητό σας, από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Το ικανότατο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ανταλλακτικό αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο