Αυτοκίνητο Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων
 • Αυτοκίνητο Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Φλάντζα Για Το Καπάκι Βαλβίδων

Η φλάντζα του καλύμματος κεφαλής κυλίνδρου είναι ένα από τα στεγανοποιητικά στοιχεία του κινητήρα. Η λειτουργία του είναι να πιέζει την περιοχή στην οποία εφάπτονται η κεφαλή του κυλίνδρου και το κάλυμμά της.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της φλάντζας του καλύμματος κεφαλής κυλίνδρου

 1. Αντικαταστήστε το εξάρτημα σε περίπτωση που, εφόσον έχετε απεγκαταστήσει το κάλυμμα της βαλβίδας, παρατηρείτε ότι η φλάντζα του καλύμματος κεφαλής κυλίνδρου έχει σκληρύνει και έχουν σχηματιστεί ρωγμές και σχίσματα στην επιφάνειά της.
 2. Μη χρησιμοποιείτε κάποιο στεγανοποιητικό προϊόν για την εγκατάσταση της φλάντζας του καλύμματος κυλίνδρου κεφαλής, εάν αυτό δε συνιστάται από τον κατασκευαστή της.
 3. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη στεγανότητα, σφίξτε τα ασφαλιστικά μπουλόνια του καλύμματος σύμφωνα με τον προδιαγεγραμμένο τρόπο και με εκείνη τη ροπή που αναγράφεται στο βιβλίο τεχνικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου.
 4. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης του κινητήρα, να ελέγχετε πάντα την κατάσταση των στεγανοποιητικών στοιχείων του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των φλαντζών του καλύμματος κεφαλής κυλίνδρου, καθώς και το κάλυμμα της βαλβίδας: υπό την επίδραση υψηλών θερμοκρασιών είναι πιθανό να λιώσει η επιφάνεια αυτών των εξαρτημάτων ή ακόμα και να παραμορφωθούν.

Βλάβες της φλάντζας του καλύμματος κεφαλής κυλίνδρου, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Απώλεια της ελαστικότητας του υλικού. Συνήθως προκαλείται λόγω της φυσικής φθοράς του καουτσούκ, της επίδρασης του λαδιού και των θερμοκρασιακών μεταβολών, λόγω χρήσεως ακατάλληλου προϊόντος στεγανοποίησης, κλπ. Η απώλεια αυτή γίνεται εύκολα αντιληπτή κατά τη διάρκεια του οπτικού ελέγχου. Οι λεκέδες λαδιού πάνω στην επιφάνεια του καλύμματος της βαλβίδας ή ακόμα και στο προστατευτικό σκόνης του εσωτερικού συνδέσμου σταθερής ταχύτητας CV αποτελούν έμμεσες ενδείξεις ως προς την απώλεια της ελαστικότητας της σύνδεσης
 2. Ρωγμές και σχίσματα. Προκαλούνται κυρίως λόγω εσφαλμένης ροπής σύσφιξης των ασφαλιστικών στοιχείων, λόγω χαμηλής ποιότητας του ίδιου του εξαρτήματος, ή λόγω παραμόρφωσης των επιφανειών της κεφαλής κυλίνδρου και του καλύμματός της. Όσον αφορά την περίπτωση βλάβης λόγω σκλήρυνσης του εξαρτήματος, αυτή μπορεί να γίνει αντιληπτή από την αυξημένη κατανάλωση λαδιού, από την ύπαρξη λεκέδων λιπαντικού στις επιφάνειες των εξαρτημάτων του κινητήρα, κάτω από το αυτοκίνητο ή στις εσοχές των μπουζί, καθώς επίσης και από τη μυρωδιά καμένου μέσα στην καμπίνα επιβατών.

Μπορείτε να αγοράσετε φλάντζες για το κάλυμμα των κεφαλών κυλίνδρου από το εμάς. Το κατάστημα Antallaktikaonline.gr διαθέτει μία μεγάλη συλλογή φλαντζών κινητήρα, ενώ συνάμα έχει τη δυνατότητα να παρέχει εκπτώσεις για τα επιθυμητά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο