Αυτοκίνητο Τσιμουχα Εκκεντροφορου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τσιμουχα Εκκεντροφορου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τσιμουχα Εκκεντροφορου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τσιμουχα Εκκεντροφορου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τσιμουχα Εκκεντροφορου
 • Αυτοκίνητο Τσιμουχα Εκκεντροφορου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τσιμουχα Εκκεντροφορου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τσιμουχα Εκκεντροφορου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τσιμουχα Εκκεντροφορου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τσιμουχα Εκκεντροφορου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τσιμουχα Εκκεντροφορου

Το στεγανοποιητικό εκκεντροφόρου είναι ένα στεγανοποιητικό στοιχείο, το οποίο συμπιέζει το σημείο εξόδου του εκκεντροφόρου από την κεφαλή κυλίνδρου. Αποτρέπει τη διαρροή λαδιού κινητήρα και την εισαγωγή σκόνης μέσα στο σύστημα.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του στεγανοποιητικού εκκεντροφόρου

 1. Η μέση διάρκεια ζωής αυτού του ανταλλακτικού είναι τα 100.000 – 150.000 χιλιόμετρα· ωστόσο, εξαρτάται από τη σωστή λειτουργία των υπόλοιπων στοιχείων και συστημάτων. Συνιστάται να αντικαθίσταται το εξάρτημα αυτό με την εμφάνιση τυχόν βλαβών ή με τη λήξη της αναγραφόμενης διάρκειας λειτουργικής ζωής.
 2. Να καθαρίζετε τακτικά το σύστημα εξαερισμού στροφαλοθαλάμου ώστε να αποφεύγετε εξώθηση των τσιμουχών εκκεντροφόρου.
 3. Να παρακολουθείτε την ποιότητα του λαδιού κινητήρα. Τα δραστικά σωματίδια τα οποία επικάθονται στο παλιό λιπαντικό υλικό είναι επικίνδυνα για το εξάρτημα αυτό.
 4. Να λιπαίνετε με λάδι κινητήρα τις πλευρές του καινούργιου στεγανοποιητικού εκκεντροφόρου πριν την εγκατάστασή του.

Βλάβες των στεγανοποιητικών εκκεντροφόρου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Γρατζουνιές και ρωγμές. Εμφανίζονται εξαιτίας της χρήσης χαμηλής ποιότητας ή παλαιού λαδιού κινητήρα, το οποίο περιέχει δραστικές πρόσθετες ουσίες, καθώς επίσης και λόγω ακατάλληλων ενεργειών κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του εξαρτήματος. Εάν οι γρατζουνιές δεν είναι βαθιές, η παρουσία τους μπορεί να εντοπιστεί και κατά τον οπτικό έλεγχο, ενώ πιο σοβαρές ζημιές οδηγούν σε διαρροές λαδιού.
 2. Απώλεια ελαστικότητας. Είναι πιθανό να προκληθεί υπό την επίδραση χαμηλών θερμοκρασιών, καθώς επίσης και λόγω φυσικής φθοράς του υλικού. Εάν το στεγανοποιητικό σκληρύνει, τότε εντοπίζονται ίχνη διαρροής λαδιού κάτω από το καπό· η κατανάλωση του υλικού λίπανσης θα αυξηθεί κατακόρυφα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακουστούν χτυπήματα βαλβίδων κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
 3. Εξώθηση. Συνήθως, πρόκειται για αποτέλεσμα της άσκησης υπερβολικής πίεσης από πλευράς των αερίων στροφαλοθαλάμου πάνω στο στεγανοποιητικό εκκεντροφόρου. Πέραν της διαρροής λαδιού, ένα ακόμα σημάδι ύπαρξης βλάβης είναι και η εμφάνιση ήχων σφυρίγματος κατά την προθέρμανση του κινητήρα.

Μπορείτε να αγοράζετε στεγανοποιητικά εκκεντροφόρου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι τακτικές μας προωθητικές ενέργειες και οι εκπτώσεις μας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για το πορτοφόλι σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο