Αυτοκίνητο Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού
 • Αυτοκίνητο Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού αγορά με την PayPal
 • Αυτο Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Φλάντζα Λεκάνη Λαδιού

Τα πώματα εκκένωσης δεξαμενών λαδιού εξασφαλίζουν τη στεγανή σύνδεση του στροφαλοθαλάμου με τη δεξαμενή του, προλαμβάνοντας έτσι τυχόν διαρροές λαδιού.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των πωμάτων εκκένωσης δεξαμενών λαδιού

 1. Τα πώματα εκκένωσης δεξαμενών λαδιού είναι αναλώσιμα εξαρτήματα. Αντικαταστήσετε τα με καινούργια, σε περίπτωση που παρατηρήσετε τα παραμικρά σημάδια διαρροής λαδιού, ή κάθε φορά που κάνετε απεγκατάσταση της δεξαμενής λαδιού.
 2. Να αποφεύγεται τη μακρά λειτουργία του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές. Επίσης, προσπαθήστε να αποφεύγετε τυχόν χτυπήματα στο στροφαλοθάλαμο, τα οποία είναι πιθανό να οδηγήσουν σε παραμόρφωσή του.
 3. Να αποφεύγετε την υπερθέρμανση του κινητήρα.
 4. Να επιλέγετε μόνο εκείνον τον τύπο και μάρκα λαδιού κινητήρα, που να έχουν την έγκριση του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας.

Βλάβες των πωμάτων εκκένωσης δεξαμενών λαδιού, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Παραμόρφωση. Προκαλείται λόγω έντονων επιδράσεων στο στροφαλοθάλαμο και είναι πιθανό να παρουσιαστεί λόγω της επίδρασης συνεχών δονήσεων κατά τη λειτουργία του αυτοκινήτου. Τα σημάδια μίας τέτοιας βλάβης είναι η ύπαρξη λεκέδων λαδιού στην επιφάνεια της δεξαμενής λαδιού, μείωση της πίεσης λαδιού στο σύστημα λίπανσης.
 2. Πρόωρη φθορά. Η πρόωρη φθορά των πωμάτων εκκένωσης δεξαμενών λαδιού μπορεί να προκληθεί έπειτα από χρήση μη ενδεδειγμένων λαδιών κινητήρα, που περιέχουν δραστικά χημικά πρόσθετα. Επιπλέον, τα εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα από χαμηλής ποιότητας υλικά είναι πιθανό να καταστραφούν γρήγορα. Ακόμη, η ύπαρξη διαρροής λαδιού υποδεικνύει τη φθορά των εξαρτημάτων αυτών.

Μπορείτε να αγοράσετε πώματα εκκένωσης δεξαμενών λαδιού για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου, και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές, από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το επιθυμητό ανταλλακτικό αυτοκινήτου.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο