Αυτοκίνητο Αμορτισέρ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αμορτισέρ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αμορτισέρ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αμορτισέρ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αμορτισέρ
 • Αυτοκίνητο Αμορτισέρ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αμορτισέρ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αμορτισέρ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Όχημα Αμορτισέρ αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Αμορτισέρ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αμορτισέρ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αμορτισέρ

Το αμορτισέρ είναι το εξάρτημα που απαιτείται για την απορρόφηση και την εξομάλυνση των κραδασμών που προκύπτουν κατά την κίνηση του κάθε αυτοκινήτου και ενεργεί στις βάσεις του αυτοκινήτου κατά την κυκλοφορία. Ανεξάρτητα από τα φορτία και την ταχύτητα , τα αμορτισέρ επιτρέπουν στο όχημα να κινείται πιο ομαλά πάνω στις βάσεις της ανάρτησης. Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία , το αμορτισέρ άρχισε να χρησιμοποιείται σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στα τανκς. Τα αμορτισέρ έχουν μια σαφή αποστολή. Να κρατήσουν τους τροχούς σε συνεχή επαφή με το δρόμο, δηλαδή σε περίπτωση εμποδίου ο τροχός αμέσως να επανέλθει σε πλήρη επαφή με τον δρόμο διασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη πρόσφυση. Τα ελατήρια υποστηρίζουν το βάρος του αυτοκινήτου και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα αμορτισέρ.

Στην πραγματικότητα , στον δρόμο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα από τη θεωρία , το αυτοκίνητο δεν κινείται πάντα ευθεία. Πολλά διαδοχικά εμπόδια θα αναγκάσουν τα αμορτισέρ να λειτουργήσουν με διαστήματα , δηλαδή πριν προλάβουν να ισιώσουν θα πρέπει να ξαναλειτουργήσουν. Πρέπει να διασφαλισθεί μια άνετη λειτουργία στις μικρές ανωμαλίες , αλλά στις μεγάλες ανωμαλίες του δρόμου πρέπει να αποφευχθεί η ολοκληρωτική συμπίεση του αμορτισέρ. Απαιτείται συμβιβασμός ανάμεσα στην οδήγηση και την άνεση. Τα αμορτισέρ ταξινομούνται σε μονοσώληνα και δυσώληνα. Επίσης αναλόγως της λειτουργίας τους χωρίζονται σε υδραυλικά και σε αερίου. Υπάρχουν και καθαρά αμορτισέρ αερίου, στα οποία χρησιμοποιείται αρκετά υψηλή πίεση του αερίου, η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιούνται όμως πολύ σπάνια.

Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τα αμορτισέρ , δεν αξίζει να σπαταλάτε το χρόνο σας περπατώντας ή ψάχνοντας στα συνεργεία. Γιατί έτσι δεν θα χάσετε μόνο χρόνο αλλά και χρήμα. Καλύτερα επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ στους πελάτες μας προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία αμορτισέρ για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Παραγγείλετε το απαιτούμενο ανταλλακτικό στις καλύτερες τιμές. Εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Εκτός από αμορτισέρ , μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως για παράδειγμα, ρουλεμάν , εκκεντροφόρους , φίλτρο αέρα ή τακάκια των φρένων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο