catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Καλάθι
#
54-2994
Το καλάθι σας είναι άδειο

KONI Αμορτισέρ εμπρος και πίσω

Αμορτισέρ εμπρος από KONI - γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτωνΑμορτισέρ KONI εμπρος και πίσω
 • Οι πιο ελκυστικές τιμές
  H εταιρεία μας Antallaktikaonline.gr, σας προσφέρει ποιότητα στα γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ελκυστικές τιμές.
 • Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης
  Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης: Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 140 € τότε η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν.
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
 • Γρήγορη αποστολή

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για KONI Αμορτισέρ εμπρος test
 • KONI Αμορτισέρ πίσω και εμπρος με την PayPal
 • KONI Αμορτισέρ πίσω με την πιστωτική σας κάρτα VISA
 • KONI Αμορτισέρ εμπρος και πίσω με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • KONI Αμορτισέρ στο Η.Β. Πληρωμή με κάρτα American Express
 • KONI Αμορτισέρ - πληρώμή με έμβασμα
Αξιολογήσεις για KONI Αμορτισέρ
KONI: Αξιολόγηση κατασκευαστή
7.47/10

(κριτικές-46)

7.47 /10

κριτικές - 46

10 (13)
9 (10)
8 (10)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Αξιολόγηση παραμέτρων +100 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 0-
Κόστος προϊόντος +37 -
Ποιότητα προϊόντος +24 -
Συσκευασία προϊόντος +7 -
Κατασκευαστής +13 -
Εγγύηση +19 -
Η άποψή σας, μας ενδιαφέρει
10/10
Κόστος προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Συσκευασία προϊόντος
Κατασκευαστής
Εγγύηση
Εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε, εισάγετε το e-mail σας. Δεν θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα.
Για να συνεχίσετε, αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

*Aπαραίτητα πεδία

KONI Αμορτισέρ για Top Μοντέλα

Κατάλογος κατασκευαστών KONI: Αμορτισέρ εμπρος και πίσω Κορυφαίες κατηγορίες της KONI
 • γνήσια KONI Σετ ανάρτησης Σετ ανάρτησης

Μάθετε περισσότερα για τα αμορτισέρ Koni

Η ιστορία της Ολλανδικής εταιρείας ξεκίνησε το 1857 με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή χαλιναριών αλόγων. Η παραγωγή των αμορτισέρKoni άρχισε μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το 1948 κατοχυρώθηκε η πατέντα του πρώτου ρυθμιζόμενου αμορτισέρ διπλού σωλήνα. Από το 1972 η εταιρεία ανήκει στην εταιρεία ITT. Η εταιρεία αυτή διαθέτει θυγατρικές σε περισσότερες από 35 χώρες. Τα προϊόντα της εταιρείας ανήκουν στην ανώτερη τιμολογιακή κατηγορία.

Τύποι

 • STR.T. Μπορείτε να αγοράσετε αμορτισέρ Koni της συγκεκριμένης σειράς σε σχετικά χαμηλές τιμές, κυρίως λόγω της απουσίας του συστήματος ρύθμισης ταλαντώσεων. Αυτά τα αμορτισέρ πλήρωσης αέρα χαμηλής πίεσης και διπλού σωλήνα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με υψηλές ταχύτητες.
 • Special. Συνιστώνται προς εγκατάσταση σε μίνι βαν, μιας και εξασφαλίζουν καλό κράτημα του αυτοκινήτου στο δρόμο. Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει αμορτισέρ πλήρωσης αέρα υψηλής πίεσης, μονού ή και διπλού σωλήνα, τα οποία διαθέτουν σύστημα ρύθμισης ταλαντώσεων ενός επιπέδου ή με έως και τρεις θέσεις ρύθμισης.
 • Sport. Είναι κατασκευασμένα για ακραίους τρόπους οδήγησης, εξασφαλίζοντας την όσο το δυνατόν μικρότερη ολίσθηση του αμαξώματος, ακόμα και κατά την πραγματοποίηση απότομων ελιγμών. Πρόκειται για ανταλλακτικά πλήρωσης αέρα, τα οποία είναι δυνατό να διαθέτουν έναν ή διπλό σωλήνα. Τα αμορτισέρ είναι εξοπλισμένα με σύστημα ρύθμισης ταλάντωσης. Η ρύθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να απαιτηθεί αποσυναρμολόγηση του εξαρτήματος.
 • FSD. Πρόκειται για αυτό-ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πλήρωσης αέρα, διπλού σωλήνα. Προσαρμόζονται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οδοστρώματος και εξασφαλίζουν την ομαλή οδήγηση του αυτοκινήτου. Τα εξαρτήματα αυτά είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται συνεχώς σε ανώμαλα οδοστρώματα.
 • Heavy Track. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα εξαρτήματα μονού και διπλού σωλήνα. Εξασφαλίζουν καλό κράτημα στο δρόμο για τα τετρακίνητα αυτοκίνητα καθώς επίσης και για τα οχήματα με υψηλή φορτωτική ικανότητα.
 • Raid. Πρόκειται για αμορτισέρ πλήρωσης αέρα, διπλού σωλήνα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύστημα ρύθμισης ταλαντώσεων ενός επιπέδου καθώς επίσης και με ένα επιπλέον ντεπόζιτο για τις περιπτώσεις που εμφανίζεται περίσσεια λαδιού κατά τη χρήση του αυτοκινήτου σε ακραίες συνθήκες. Είναι κατάλληλα προς εγκατάσταση ακόμα και σε αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε αυτοκινητιστικούς αγώνες σε ανώμαλα οδοστρώματα.
 • Trackday. Ο σχεδιασμός αυτών των εξαρτημάτων πλήρωσης αέρα είναι μονού σωλήνα και περιλαμβάνει σύστημα ρύθμισης σκληρότητας οκτώ θέσεων. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστεί η ανάρτηση ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας οδηγικού στυλ.

3 αλήθειες σχετικά τα αμορτισέρ KONI

 1. Τα αμορτισέρ της συγκεκριμένης εταιρείας απαντώνται σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής κάποιων εταιρειών, ως μέρος τους εργοστασιακού τους εξοπλισμού. Επίσης, οι εργασίες κατασκευής εξαρτημάτων για νέα μοντέλα ξεκινούν αμέσως μετά την κυκλοφορία των προαναφερθέντων αυτοκινήτων.
 2. Τα εξαρτήματα αυτά υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, και η παραγωγή τους πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2000 και ISO 14001.
 3. Μετά τη συναρμολόγηση, όλα τα αμορτισέρ υπόκεινται σε δυναμικούς ελέγχους, με χρήση ενός ηλεκτρονικού προγράμματος το οποίο προσομοιώνουν διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Antallaktikaonline.gr — ο διαδικτυακός σας συνεργάτης στον κόσμο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων  

Στο διαδικτυακό κατάστημα {site-name} σας περιμένει μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, παγκοσμίως γνωστών κατασκευαστών. Επιπλέον, στον κατάλογό μας προστίθενται συνεχώς καινοτόμα προϊόντων κορυφαίων εταιρειών. Προσφέρουμε προσιτές τιμές και γρήγορη παράδοση των προϊόντων. Το κατάστημα Antallaktikaonline.gr είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες συναλλαγές.