Αυτοκίνητο Μεσαίο Σιλανσιέ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μεσαίο Σιλανσιέ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μεσαίο Σιλανσιέ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μεσαίο Σιλανσιέ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μεσαίο Σιλανσιέ
 • Αυτοκίνητο Μεσαίο Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μεσαίο Σιλανσιέ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μεσαίο Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μεσαίο Σιλανσιέ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μεσαίο Σιλανσιέ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μεσαίο Σιλανσιέ

Το κύριο μέρος του κάθε μηχανισμού στον κινητήρα εσωτερικής καύσης είναι , χωρίς αμφιβολία , ο σιγαστήρας. Στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι αρκετά σύνθετο σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της ταχύτητας εξόδου της ροής καυσαερίων , τη μείωση της υψηλής θερμοκρασίας , καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. Εάν εξετάσετε την σύγχρονη ιστορία τους , μπορεί να σημειωθεί ότι οι σιγαστήρες από καιρό έχουν πάψει να είναι μόνο ένα μέσο για την καταστολή του θορύβου. Εκτελούν επίσης τη λειτουργία του ψυκτικού μέσου της εξάτμισης των καυσαερίων από το θάλαμο καύσης. Ο κάθε σιγαστήρας έχει σχεδιαστεί για λειτουργία για ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου, ο σχηματισμός τους είναι ειδικός ώστε να διατηρείται η ιδανική απόδοση του κινητήρα. Με μια λέξη ο σιγαστήρας μειώνει την ισχύ του κινητήρα , λόγω του σχηματισμού αντίστροφης ροής αέρα ο οποίος δεν επιτρέπει στα καυσαέρια να βγουν εντελώς από το θάλαμο καύσης.

Αποτρέπει την πρόωρη βλάβη της εξάτμισης ίσως και για αυτό πρέπει να είναι ανθεκτικός σε όλα τα είδη των διαβρωτικών διεργασιών και άλλους εξωτερικούς κινδύνους του περιβάλλοντος. Στα μοντέρνα αυτοκίνητα για την κατασκευή της εξάτμισης χρησιμοποιούνται αλουμίνιο με χάλυβα. Σήμερα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα επιβάλλονται αυστηρές απαιτήσεις για τις παραμέτρους του θορύβου του κινητήρα , επειδή τα αυτοκίνητα θεωρούνται η κύρια πηγή ηχορύπανσης του περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πρέπει να επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη και την παραγωγή αυτού του τμήματος του οχήματος συνεχώς για να καταφέρουν την ελαχιστοποίηση του θορύβου.

Για να αγοραστεί ένας κύριος σιγαστήρας δεν είναι πρόβλημα. Αλλά δεν αξίζει να σπαταλάτε τον χρόνο σας στα καταστήματα και στις ουρές των συνεργείων επισκευής. Γιατί έτσι θα χάσετε όχι μόνο χρόνο αλλά και θα πληρώσετε παραπάνω το αναγκαίο ανταλλακτικό. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Εδώ στους πελάτες μας προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία σιγαστήρων για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Παραγγείλετε το απαιτούμενο ανταλλακτικό στις καλύτερες τιμές. Εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Εκτός από τον κεντρικό σιγαστήρα , επίσης, μπορείτε να αγοράσετε άλλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο όπως για παράδειγμα , πνευματικά ελατήρια , μεσαίο σιγαστήρα , τα φανάρια των φλας ή κυλινδράκια πέδησης τροχών.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο