Αυτοκίνητο Πρώτο Σιλανσιέ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πρώτο Σιλανσιέ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πρώτο Σιλανσιέ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πρώτο Σιλανσιέ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πρώτο Σιλανσιέ
 • Αυτοκίνητο Πρώτο Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πρώτο Σιλανσιέ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πρώτο Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πρώτο Σιλανσιέ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πρώτο Σιλανσιέ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πρώτο Σιλανσιέ

Ο εμπρόσθιος σιγαστήρας (συντονιστής) μετατρέπει την ανομοιόμορφη ροή των καυσαερίων σε ομοιόμορφη, η οποία εξασφαλίζει τη διατήρηση του φυσιολογικού κυβισμού του κινητήρα.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του εμπρόσθιου σιγαστήρα

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του εμπρόσθιου σιγαστήρα εξαρτάται άμεσα από τη λειτουργία του αυτοκινήτου (ποιότητα επιφάνειας του οδοστρώματος, στυλ οδήγησης) καθώς και από τις συνθήκες αποθήκευσης του αυτοκινήτου. Η αντικατάσταση του εξαρτήματος πραγματοποιείται εφόσον κριθεί απαραίτητο.
 2. Κατά την αγορά ενός καινούργιου ανταλλακτικού είναι καλύτερο να επιλέγετε εμπρόσθιους σιγαστήρες που να είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτού του είδους τα εξαρτήματα είναι τα πιο ανθεκτικά
 3. Δε συνιστάται η οδήγηση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές, διότι αυτού του είδους οι συνθήκες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στο εμπρόσθιο τμήμα του σωλήνα εξάτμισης, λόγω χτυπημάτων πετρών ή κίνησης σε ανώμαλα εδάφη.
 4. Δε θα πρέπει να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποθήκευσή του σε ένα ξηρό μέρος θα ελαχιστοποιήσει τις επιδράσεις των δραστικών περιβαλλοντολογικών παραγόντων στον εμπρόσθιο σιγαστήρα.

Βλάβες του εμπρόσθιου σιγαστήρα, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Διάτρηση. Μπορεί να προκληθεί λόγω διαβρωτικών ζημιών, θερμικής καταπόνησης του μετάλλου, καθώς επίσης και ως αποτέλεσμα προσκρούσεων στο σώμα αυτού. Εξαιτίας της αυξημένης χωρητικότητας του εν λειτουργία κινητήρα, καθώς επίσης και λόγω της εμφάνισης οσμής καυσαερίων στο χώρο των επιβατών, είναι πιθανό να διαπιστωθεί η ύπαρξη κάποιας οπής στο συντονιστή.
 2. Παραμόρφωση. Συμβαίνει ως αποτέλεσμα χτυπημάτων πάνω στο σώμα του εμπρόσθιου σιγαστήρα. Κάνει δύσκολη την εξαγωγή των καυσαερίων από τον κινητήρα και οδηγεί σε προβληματική λειτουργία του κινητήρα.
 3. Εμφάνιση βλάβης στα εσωτερικά διαχωριστικά του εμπρόσθιου σιγαστήρα. Αυτή η βλάβη προκαλείται συνήθως από την επίδραση των υπερθερμασμένων καυσαερίων στα διαχωριστικά. Στην περίπτωση αυτή ο συντονιστής αρχίζει να δονείται και να παράγει ήχους κροταλίσματος κατά τη λειτουργία του.
 4. Εμπλοκή του συντονιστή. Μπορεί να προκληθεί λόγω ζημιάς των διαχωριστικών και συσσώρευσης προϊόντων καύσης στις εσωτερικές επιφάνειες του εμπρόσθιου σιγαστήρα. Η συγκεκριμένη βλάβη οδηγεί σε μείωση της χωρητικότητας του κινητήρα και κάψιμο των τοιχωμάτων του συντονιστή.

Μπορείτε να αγοράζετε εμπρόσθιους σιγαστήρας για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό αυτοκινήτων, ενώ εμείς είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο