Αυτοκίνητο Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda)
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αισθητηρας Λαμδα (Aisthitiras Lamda)

Ο αισθητήρας οξυγόνου είναι μια συσκευή μέτρησης , που επιτρέπει να εκτιμηθεί και να μετρηθεί ο βαθμός εμπλουτισμού του καυσίμου μείγματος με οξυγόνο. Αυτή η συσκευή λειτουργεί με την αρχή της χημικής γεννήτριας , δηλαδή υπάρχει μόνιμη ένωση του οξυγόνου στην πολλαπλή εξαγωγής και στο εξωτερικό του κινητήρα. Αν μειώνεται το επίπεδο του οξυγόνου στην πολλαπλή εξαγωγής , τότε το δυναμικό αυτού του αισθητήρα είναι υψηλότερο. Μόλις θερμαίνεται στην θερμοκρασία λειτουργίας , η συσκευή ενεργοποιείται. Το κομπιούτερ του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις του αισθητήρα οξυγόνου και άλλους αισθητήρες παρέχει την καλύτερη οικονομία καυσίμου, την μέγιστη ισχύ του κινητήρα , καθώς επίσης και μια μείωση της τοξικότητας των καυσαερίων. Αν στον πίνακα του αυτοκινήτου ανάβει η λυχνία ελέγχου του αισθητήρα , θα πρέπει να ελέγξετε αν η συσκευή ένα χαλασμένη. Εάν ανάβει η λυχνία, αυτό μας θυμίζει ότι ο αισθητήρας χρήζει αντικατάστασης. Συνήθως , αυτό συμβαίνει μετά από 30.000 – 60.000 χιλιόμετρα ή περίπου δύο χιλιάδες εκκινήσεις του κινητήρα.

Τέτοιοι λόγοι όπως έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία , σε δονήσεις , αυξημένες πιέσεις και διάφορες χημικές ουσίες που βρίσκονται στον αισθητήρα οξυγόνου οδηγούν σε σταδιακή βλάβη του αισθητήρα. Μετά την θραύση παρατηρείται αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, μείωση της ισχύος του κινητήρα και αύξηση των εκπομπών καυσαερίων. Γι αυτό τον λόγο ο έλεγχος της απόδοσης της λειτουργίας του αισθητήρα και η αντικατάστασή του είναι σημαντικό στοιχείο της συντήρησης του οχήματος.

Συνήθως ο αισθητήρας οξυγόνου δεν χαλάει , αυτό αποδεικνύεται από την χρήση του. Βεβαίως δεν αξίζει να πιέζετε πολύ τον αισθητήρα δεδομένου ότι ο αισθητήρας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αξία όλης της δυναμικότητας του κινητήρα. Ο έλεγχος της λειτουργίας του αισθητήρα ελέγχεται τόσο απάνω στο αυτοκίνητο όσο και εκτός αυτού. Για να γίνει αυτό, απαιτείται μόνο ένα βολτόμετρο με υψηλή εσωτερική αντίσταση.

Η αντικατάσταση του αισθητήρα οξυγόνου είναι το ίδιο απλή όπως και η προμήθειά του. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι σε εξειδικευμένα καταστήματα ή συνεργεία το κόστος αυτής και πολλών άλλων ανταλλακτικών , όπως του αισθητήρα στάθμης λαδιού ή του αισθητήρα θέσης της πεταλούδας είναι πολύ υψηλότερες από ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γι αυτό παραγγείλετε αγοράζοντας από εμάς τα απαραίτητα ανταλλακτικά θα τα αποκτήσετε σε πολύ καλή τιμή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο