Αυτοκίνητο Σπιραλ Εξατμισησ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Σπιραλ Εξατμισησ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Σπιραλ Εξατμισησ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Σπιραλ Εξατμισησ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Σπιραλ Εξατμισησ
 • Αυτοκίνητο Σπιραλ Εξατμισησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Σπιραλ Εξατμισησ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Σπιραλ Εξατμισησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Σπιραλ Εξατμισησ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Σπιραλ Εξατμισησ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Σπιραλ Εξατμισησ

Ο εύκαμπτος σωλήνας του σιγαστήρα εξάτμισης εξασφαλίζει την ελαστική σύνδεση του σωλήνα εξάτμισης και του ληφθέντα σωλήνα του σιγαστήρα. Επιπλέον, απορροφά τους κραδασμούς του εν λειτουργία κινητήρα, αποτρέποντας την μετάδοσή τους στο σιγαστήρα.

4 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του εύκαμπτου σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης

 1. Η λειτουργική διάρκεια ζωής του εξαρτήματος δεν καθορίζεται. Εξαρτάται από το στυλ οδήγησης και την τεχνική κατάσταση των παρακείμενων συστημάτων του αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο εύκαμπτος σωλήνας θα πρέπει να αντικαθίσταται σε περίπτωση εμφάνισης βλαβών.
 2. Η αντικατάσταση του εύκαμπτου σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης θα πρέπει να ανατίθεται σε εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργείων αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο εύκαμπτος σωλήνας θα πρέπει να στερεώνεται στη σωστή θέση, ενώ οι εργασίες επισκευής θα πρέπει να εκτελούνται με επαγγελματισμό. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να υποστεί βλάβες το εξάρτημα κατά την εγκατάστασή του ή κατά την περαιτέρω χρήση του.
 3. Για να αποφευχθούν φαινόμενα υπερθέρμανσης θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά το κάτω μέρος του αμαξώματος του αυτοκινήτου και ο σιγαστήρας.
 4. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας καύσιμο. Επίσης, να θυμάστε ότι τα βελτιωτικά πρόσθετα του αριθμού οκτανίων καταστρέφουν τον εύκαμπτο σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης.

Βλάβες του εύκαμπτου σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Κάψιμο. Προκαλείται κυρίως λόγω τοπικής υπερθέρμανσης του εξαρτήματος. Η εσφαλμένη εγκατάσταση του εύκαμπτου σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης ή η σημαντική συσσώρευση ρύπων στο προστατευτικό πλέγμα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτίες αυτής της βλάβης. Η βασική ένδειξη βλάβης του εξαρτήματος είναι η ύπαρξη οσμής καυσαερίων στο εσωτερικό της καμπίνας επιβατών. Επιπλέον, η καμένη περιοχή μπορεί να εντοπιστεί κατά τον οπτικό έλεγχο.
 2. Εμφάνιση μικρο-ρωγμών. Είναι πιθανό να σχετίζεται με βλάβη του καταλύτη. Τα πρόσθετα των χαμηλής ποιότητας καυσίμων και η βρωμιά του οδοστρώματος επηρεάζουν επίσης καταστροφικά τον εύκαμπτο σωλήνα. Σε περίπτωση της συγκεκριμένης βλάβης, εκτός της ύπαρξης ξένης οσμής στο εσωτερικό της καμπίνας, είναι πιθανό να προκληθεί και απώλεια της ισχύος του κινητήρα.
 3. Σκίσιμο. Συνήθως, προκαλείται λόγω μηχανικής επίδρασης, όπως είναι, για παράδειγμα, το χτύπημα του εύκαμπτου σωλήνα σιγαστήρα εξάτμισης σε πέτρες, εξογκώματα, ψηλά κράσπεδα ή ογκώδη αντικείμενα, κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου. Η ένδειξη που σηματοδοτεί την ύπαρξη της συγκεκριμένης βλάβης είναι η παρουσία έντονου και δυνατού θορύβου κατά τη λειτουργία του κινητήρα.

Μπορείτε να αγοράζετε εύκαμπτους σωλήνες σιγαστήρα εξάτμισης για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι λογικές τιμές και οι τακτικές εκπτώσεις μας θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε τα επιθυμητά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας τελικά κέρδος για το πορτοφόλι σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο