Αυτοκίνητο Πίσω Σιλανσιέ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πίσω Σιλανσιέ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πίσω Σιλανσιέ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πίσω Σιλανσιέ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πίσω Σιλανσιέ
 • Αυτοκίνητο Πίσω Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πίσω Σιλανσιέ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πίσω Σιλανσιέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πίσω Σιλανσιέ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πίσω Σιλανσιέ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πίσω Σιλανσιέ

Ο μεσαίος σιγαστήρας είναι ένας από τους σιγαστήρες της εξάτμισης και ονομάζεται έτσι γιατί βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα συστήματος της εξάτμισης. Η αρχή λειτουργίας του είναι η χρήση περιορισμένων κοιλοτήτων που βρίσκονται κοντά στον αγωγό καυσαερίων. Στις περισσότερες περιπτώσεις , στο περίβλημα του σιγαστήρα υπάρχουν δύο ανοίγματα όχι ίδια μεταξύ τους τα οποία χωρίζονται με ένα διάφραγμα.

Κάθε άνοιγμα είναι ένας σιγαστήρας , συμπεριλαμβανομένης και της κλειστής κοιλότητας , όπου γίνεται η συμπίεση των καυσαερίων. Οι συντονισμένες συνθήκες διανομής της συχνότητας αλλάζουν γρήγορα έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική απόσβεση από την τριβή των σωματιδίων του καυσαερίου στις οπές. Αυτός ο τύπος της εξάτμισης σβήνει αποτελεσματικά τις χαμηλές συχνότητες , δεν δημιουργεί στα αέρια σημαντική αντίσταση αφού δεν μειώνεται η διατομή της. Πιο συχνά χρησιμοποιείται ως μεσαίος σιγαστήρας.

Ο σιγαστήρας του συστήματος εξάτμισης , όπως και κάθε άλλο μέρος της εξάτμισης των αυτοκινήτων δέχεται πολύ σοβαρή πίεση λόγω της υψηλής θερμοκρασίας των καυσαερίων , το οποίο παράλληλα με την εξωτερική έκθεση θεωρείται εχθρικό περιβάλλον. Το εχθρικό περιβάλλον μπορεί να καταστρέψει την ακεραιότητα του μεσαίου σιγαστήρα και θα απαιτήσει επισκευή.

Αν το σύστημα του σιγαστήρα έχει καταστραφεί δεν αξίζει να στεναχωριέστε. Δεν πρέπει αμέσως να πάτε στα συνεργεία ή στα εξειδικευμένα καταστήματα για να το προμηθευτείτε. Ο σιγαστήρας , δεν είναι τόσο σπάνιο ανταλλακτικό και μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όταν το κάνετε αυτό, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και άλλα ανταλλακτικά όπως , φίλτρα λαδιού και καυσίμου , καθρέπτες , αντλία νερού, κλπ.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο