Αυτοκίνητο Αμορτισερ Τιμονιου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αμορτισερ Τιμονιου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αμορτισερ Τιμονιου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αμορτισερ Τιμονιου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αμορτισερ Τιμονιου
 • Αυτοκίνητο Αμορτισερ Τιμονιου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αμορτισερ Τιμονιου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αμορτισερ Τιμονιου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αμορτισερ Τιμονιου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αμορτισερ Τιμονιου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αμορτισερ Τιμονιου

Το αμορτισέρ τιμονιού είναι απαραίτητο για την απορρόφηση των κραδασμών που φτάνουν από τους τροχούς του αυτοκινήτου στο τιμόνι. Έτσι βελτιώνεται ο χειρισμός του τιμονιού, παρατείνεται η λειτουργική διάρκεια ζωής των στοιχείων του συστήματος ελέγχου διευθύνσεως και παρέχεται άνεση στον οδηγό.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του αμορτισέρ τιμονιού

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του εξαρτήματος δεν καθορίζεται από τους κατασκευαστές. Κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του αυτοκινήτου να ελέγχετε τα στοιχεία στερέωσης, την άρθρωση και τον δακτύλιο εδράνου του αμορτισέρ. Σε περίπτωση που εντοπιστεί ελεύθερη κίνηση, παραμόρφωση ή τρύπια μέρη να προχωρείτε σε αντικατάσταση του εξαρτήματος.
 2. Να παρακολουθείτε την κατάσταση των προστατευτικών σκόνης του αμορτισέρ: δε θα πρέπει να υπάρχουν ρωγμές ή άλλες ζημιές.
 3. Να προσπαθείτε να ελαχιστοποιείτε τη χρήση του αυτοκινήτου σε σκονισμένους και βρώμικους δρόμους. Τα δραστικά σωματίδια που εισέρχονται μέσα στο αμορτισέρ του τιμονιού μειώνουν τη λειτουργική διάρκεια ζωής του.

Βλάβες του αμορτισέρ τιμονιού, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Αποσυμπίεση. Συνήθως, η διαρροή λαδιού προκαλείται λόγω παραμόρφωσης του στεγανοποιητικού στοιχείου ή λόγω μηχανικών βλαβών του περιβλήματος του εξαρτήματος. Μπορεί να εντοπιστεί κατά τον οπτικό έλεγχο: πάνω στο αμορτισέρ θα υπάρχουν ίχνη του ενεργού υγρού. Επιπλέον, η αποσυμπίεση του εξαρτήματος συμβαίνει και λόγω των δονήσεων του τιμονιού.
 2. Παραμόρφωση. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας μετωπικής σύγκρουσης ή εισαγωγής κάποιου βαρέως αντικειμένου, π.χ. ένας βράχος. Σε αυτήν την περίπτωση, το αμορτισέρ θα χάσει τη λειτουργικότητά του, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της οδηγικής άνεσης.

Μπορείτε να αγοράζετε αμορτισέρ τιμονιού για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Συνεργαζόμαστε με μία αξιόπιστη εταιρεία παράδοσης δεμάτων, και αυτός είναι και ο λόγος που θα παραλάβετε σύντομα τα επιθυμητά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο