Αυτοκίνητο Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης)
 • Αυτοκίνητο Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μπάρα Τιμονιού (Μπάρες Διεύθυνσης)

Το σύστημα διεύθυνσης ίσως είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς του κάθε οχήματος , που επιτρέπει στον οδηγό να αλλάξει πορεία στο όχημα κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Η αρμονική δουλειά όλων των τμημάτων του συστήματος διαχείρισης , παρέχει ασφαλή και άνετη οδήγηση σε οποιοδήποτε δρόμο ακόμη και στις πιο απρόβλεπτες οδικές συνθήκες. Σημαντικό ρόλο στο σύστημα διεύθυνσης παίζουν τα ακρόμπαρα. Αυτά είναι συνδεδεμένα με τα άκρα του συστήματος διεύθυνσης και παρέχουν την κίνηση των τμημάτων μετάδοσης του συστήματος διεύθυνσης. Η καλή λειτουργία αυτών των τμημάτων εξασφαλίζουν στον οδηγό και την ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης ελέγχου του οχήματος. Το ακρόμπαρο είναι ένα εξάρτημα σχεδιασμένο να στρέφει τους μπροστινούς τροχούς χρησιμοποιώντας τα άκρα του τιμονιού και τις αρθρώσεις.

Ο τρόπος οδήγησης , η κατάσταση του οδοστρώματος καθώς και η έγκαιρη διαπίστωση βλάβης αποτελούν σημαντικό ρόλο στην μακροβιότητα των εξαρτημάτων του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Αν ο οδηγός συχνά πραγματοποιεί στροφές , το στρέφει μέχρι το τέλος της διαδρομής του , οδηγεί σε κακούς δρόμους και οργανώνει αγώνες εκτός πίστας , είναι φυσικό ότι γρήγορα όλοι οι σύνδεσμοι μετάδοσης κίνησης θα καταστραφούν καθώς και τα ανταλλακτικά του συστήματος διεύθυνσης.

Εάν χρειάζεται να αφαιρεθούν τα ακρόμπαρα μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας. Με ένα ειδικό κλειδί, αφαιρέστε το σύνδεσμο από το καρέ του τιμονιού. Μετρήστε το μήκος των ακρόμπαρων μαζί με το κεφάλι. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανοίξετε το κάλυμμα της άρθρωσης και να το φέρετε πίσω στη συνδετική ράβδο. Κρατώντας καλά τον μηχανισμό του τιμονιού σε μια μέγγενη, τοποθετείται το κλειδί πάνω στην σφαιρική άρθρωση. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα ακρόμπαρα. Εγκαταστήστε τα νέα , φροντίστε να κρατήσετε την σωστή απόσταση όταν το κάνετε αυτό και να τα σφίξετε καλά. Τοποθετείστε πάλι το συνδετικό παξιμάδι στο οδοντωτό τμήμα της κρεμαργιέρας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να βάλετε υγρό στο σπείρωμα της σύνδεσης. Στο τέλος, εγκαταστήστε το κάλυμμα του συνδέσμου στο σώμα στο οδοντωτό καρέ.

Εάν έχετε κάποια ανάγκη στην αγορά ακρόμπαρων, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε αναζήτηση αυτών. Σας τα προσφέρουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Έτσι θα μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα. Επίσης , μπορείτε να αγοράσετε αμορτισέρ αερίου , τακάκια φρένων , ταμπούρα , φλας ή καλώδιο τουρμπίνας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο