Αυτοκίνητο Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας)
 • Αυτοκίνητο Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Σετ Φούσκες Τιμόνι (Φουσκα Κρεμαγιερας)

Πρόκειται για έναν μεταλλικό σωλήνα λεπτού τοιχώματος ή μια σώληνα με κυματοειδή πλευρική επιφάνεια. Οι φυσούνες είναι κατασκευασμένες από ορείχαλκο , μπρούτζο και ανοξείδωτο ατσάλι. Οι πιο δημοφιλείς φυσούνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε πρέσες αέρα και στα υδραυλικά ως αισθητήρες που αντιδρούν στην αλλαγή της πίεσης του αερίων ή υγρών που λειτουργούν στο κάτω μέρος της φυσούνας (για παράδειγμα σε αισθητήρες θερμοκρασίας και πίεσης) καθώς και ως εύκαμπτες συνδέσεις σωληνώσεων, αρμών επιμήκυνσης θερμοκρασίας αρθρώσεων.

Οι φυσούνες επιτρέπουν να απομονωθεί το σύστημα εξάτμισης από τους κραδασμούς του κινητήρα. Είναι φτιαγμένες σε μορφή ευκάμπτων μεταλλικών σωλήνων που περιλαμβάνονται σε μεταλλικό πλεκτό κέλυφος. Τοποθετούνται σε πολλά αυτοκίνητα διεθνούς παραγωγής. Ειδικά χρειάζεται όταν ο κινητήρας είναι στο εγκάρσιο , όταν κατά τη διάρκεια της αύξησης των στροφών του κινητήρα αυτός παίρνει κλίσεις σε μεγάλο βαθμό , έτσι εφαρμόζοντας την φυσούνα το φορτίο μετακινείται χωρίς να υπάρχει αποσύνδεση.

Οι φυσούνες απορροφούν τις κλίσεις και τις δονήσεις του κινητήρα και συμβάλλουν στην αύξηση της διάρκειας ζωής ολόκληρου του συστήματος , προστατεύουν τον καταλύτη από θραύση λόγω κραδασμών , μειώνουν την πιθανότητα καταστροφής των φλαντζών συνδέσεων του συστήματος εξάτμισης , ενώ μειώνουν το θόρυβο , προσθέτοντας άνεση στον οδηγό και τους επιβάτες.

Αν έχετε πρόβλημα σε κάποια φυσούνα τότε μπορείτε να την αγοράσετε απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε καλύτερες τιμές και με την συντομότερη παράδοση. Σε συνεργεία επισκευής θα πληρώσετε υπερβολικά. Εάν έχετε προβλήματα και με τα πίσω φωτιστικά σώματα , δαγκάνες φρένων κ.λ.π. τότε μπορείτε αυτά και άλλα πολλά να τα βρείτε επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο