Αυτοκίνητο Ιμάντας Χρονισμού του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ιμάντας Χρονισμού - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ιμάντας Χρονισμού σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ιμάντας Χρονισμού ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ιμάντας Χρονισμού
 • Αυτοκίνητο Ιμάντας Χρονισμού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ιμάντας Χρονισμού αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ιμάντας Χρονισμού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ιμάντας Χρονισμού αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ιμάντας Χρονισμού – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ιμάντας Χρονισμού

Για να διατηρηθεί η σωστή διάταξη της θέσης του κεντροφόρου άξονα , απαραίτητο εξάρτημα είναι ο οδοντωτός ιμάντας. Λόγω της παρουσίας των δοντιών ο ιμάντας δεν γλιστράει επάνω στα κινούμενα τμήματα της μηχανής. Ο οδοντωτός ιμάντας κάνει περιστροφή του κεντροφόρου άξονα και του ιμάντα χωρίς ολίσθηση. Επιπλέον , αυτός ο μηχανισμός είναι ικανός να αντέχει μεγάλες πιέσεις. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η επιβάρυνση των βάσεων των αξόνων, όσο και των ρουλεμάν του εδράνου.

Στην κίνηση του άξονα όπου χρησιμοποιούνται αυτού του είδους ιμάντες , συνδυάζονται τα πλεονεκτήματα των ιμάντων V στην καδένα του κινητήρα. Οι οδοντωτοί ιμάντες διαφέρουν προς το καλύτερο από τους ιμάντες V για παράδειγμα , στην εξοικονόμηση ενέργειας , στην αξιόπιστη απόδοση σε μεγάλες πιέσεις και υψηλές ταχύτητες καθώς και σε δύσκολες συνθήκες.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν: Ομαλή λειτουργία , αθόρυβη λειτουργία , δεν απαιτείται λιπαντικό , έχει χαμηλό κόστος , εύκολη τοποθέτηση και σε περίπτωση που πάθει ζημιά δεν καταστρέφονται άλλα εξαρτήματα του κινητήρα.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κάποιος ότι οι ιμάντες αυτού του τύπου είναι σε θέση να παρέχουν μέγιστη απόδοση υψηλής ισχύος με την παραμικρή δόνηση. Επομένως, εάν ο οδοντωτός ιμάντας χαλάσει δεν υπάρχει ανησυχία , επειδή η αντικατάσταση και το κόστος δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά ανταλλακτικών και αν χρειαστείτε κάτι πιο ακριβό , όπως , σταθεροποιητή τάσης , ψυγείο ή τακάκια φρένων , επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα σε λογικές τιμές και σε σύντομο χρόνο παράδοσης.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο