Αυτοκίνητο Τεντωτηρασ Καδενασ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τεντωτηρασ Καδενασ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τεντωτηρασ Καδενασ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τεντωτηρασ Καδενασ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τεντωτηρασ Καδενασ
 • Αυτοκίνητο Τεντωτηρασ Καδενασ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τεντωτηρασ Καδενασ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τεντωτηρασ Καδενασ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τεντωτηρασ Καδενασ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τεντωτηρασ Καδενασ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τεντωτηρασ Καδενασ

Ο εντατήρας αλυσίδας χρονισμού είναι εγκατεστημένος στο πλαϊνό μέρος του κινητήρα. Ο σκοπός του είναι η διατήρηση της αλυσίδας στη θέση λειτουργίας της, αποτρέποντας τη χαλάρωσή της.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του εντατήρα αλυσίδας χρονισμού

 1. Η μέση διάρκεια λειτουργικής ζωής του εντατήρα αλυσίδας χρονισμού είναι τα 100.000 χιλιόμετρα περίπου. Μετά από τη διάνυση αυτών των χιλιομέτρων, θα πρέπει να εκτελείται διαγνωστικός έλεγχος του εξαρτήματος και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να αντικαθίσταται.
 2. Είναι απαραίτητο να ελέγχετε τη στάθμη και την κατάσταση του λαδιού κινητήρα. Η ύπαρξη ανεπαρκούς πίεσης λαδιού και η παρουσία προϊόντων φθοράς μέσα σε αυτό μειώνει τη διάρκεια ζωής του εντατήρα.
 3. Ο εντατήρας δε θα πρέπει να αντικαθίσταται ταυτόχρονα με την αλυσίδα, τους οδηγούς και τα στεγανοποιητικά στοιχεία.

Βλάβες του εντατήρα αλυσίδας χρονισμού, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Εμπλοκή εμβόλου. Είναι πιθανό να προκληθεί λόγω χρήσης μολυσμένου λαδιού κινητήρα. Το βασικό σημάδι της συγκεκριμένης βλάβης είναι η χαλάρωση της αλυσίδας και η εμφάνιση ήχων κροταλίσματος κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
 2. Παραμόρφωση των δοντιών του μηχανισμού αλυσίδας. Συμβαίνει λόγω έλλειψης λιπαντικού μέσου ή μη έγκαιρης αντικατάστασης του κιτ αλυσίδας χρονισμού. Σε αυτήν την περίπτωση, το εξάρτημα δε θα είναι σε θέση να προκαλέσει την αναγκαία τάνυση της αλυσίδας και έτσι θα υπάρχει παρουσία ξένων ήχων κατά τη λειτουργία του κινητήρα.
 3. Φθορά ράβδων. Συμβαίνει λόγω της φυσικής φθοράς του υλικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία του σφιγκτήρα να στερεώσει τη ράβδο, και έτσι ο εντατήρας χάνει την ικανότητα να επιτελέσει τη λειτουργία του. Σε αυτήν την περίπτωση, τα σημάδια που υποδεικνύουν τη βλάβη είναι ίδια με αυτά που έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Μπορείτε να αγοράζετε εντατήρες αλυσίδας χρονισμού για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι τακτικές εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειές μας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αγοράσετε τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό κέρδος για το πορτοφόλι σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο