Αυτοκίνητο Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων
 • Αυτοκίνητο Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ρύθμιση Μήκους Ακτίνας Προβολέων

Ο βηματικός κινητήρας ρύθμισης των προβολέων είναι ένας από τους μηχανισμούς ενεργοποίησης του συστήματος ρύθμισης των προβολέων. Επιτρέπει την ρύθμιση της δέσμης φωτός με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να προκαλούνται προβλήματα στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του βηματικού κινητήρα ρύθμισης των προβολέων

 1. Οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν υποδεικνύουν κάποια συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργικής ζωής για το συγκεκριμένο εξάρτημα. Να το αντικαθιστάτε όταν βγει εκτός λειτουργίας.
 2. Να μην επιτρέπετε την εισαγωγή υγρασίας ή σκόνης στο εσωτερικό των προβολέων, να παρακολουθείτε το επίπεδο της πίεσης του εξαρτήματος αυτού. Αυτά τα μέτρα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του βηματικού κινητήρα ρύθμισης των προβολέων, καθώς και των ίδιων των οπτικών στοιχείων.
 3. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του βηματικού κινητήρα ρύθμισης των προβολέων, μετά την αντικατάστασή του, ρυθμίστε τους προβολείς βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στο βιβλίο τεχνικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου.

Βλάβες του βηματικού κινητήρα ρύθμισης των προβολέων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Καταστροφή του σφαιρικού στοιχείου. Μπορεί να εντοπιστεί από την εμφάνιση ασυνήθιστων θορύβων από τους προβολείς κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και από οπτικές ενδείξεις: το σπασμένο κομμάτι θα βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του προβολέα.
 2. Εξαγωγή του καλωδίου από την υποδοχή του κάλυκα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω φθοράς του καλωδίου ή των στοιχείων στερέωσης του. Η βλάβη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία ρύθμισης ενός ή και των δύο προβολέων του αυτοκινήτου από το εσωτερικό της καμπίνας επιβατών.
 3. Καταστροφή του εσωτερικού ελατηρίου συγκράτησης. Μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που το εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από χαμηλής ποιότητας υλικό. Εάν σημειωθεί αυτή η συγκεκριμένη βλάβη, η δέσμη φωτός δείχνει πολύ χαμηλά και δεν μπορεί να ρυθμιστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμφανιστούν ασυνήθιστοι ήχοι κατά την οδήγηση.

Μπορείτε πάντα να αγοράζετε βηματικούς κινητήρες ρύθμισης προβολέων για το αυτοκίνητό σας από το κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων θα παραδοθούν σε εσάς το συντομότερο δυνατόν.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο