Κατάλογος ανταλλακτικών TALBOT

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας TALBOT? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TALBOT SAMBA
SAMBA Aπό 01.1981
εξαρτήματα αυτοκινήτων TALBOT 1307-1510
1307-1510 Aπό 07.1975
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων TALBOT HORIZON
HORIZON Aπό 02.1978
ανταλλακτικών οχημάτων TALBOT MURENA
MURENA Aπό 09.1980
εξαρτήματα αυτοκινήτων TALBOT RANCHO
RANCHO Aπό 01.1977
μέρη του οχήματος TALBOT SIMCA
SIMCA Aπό 10.1961
ανταλλακτικά TALBOT SOLARA
SOLARA Aπό 02.1980
ανταλλακτικά TALBOT TAGORA
TAGORA Aπό 06.1980

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για TALBOT σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων TALBOT για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για TALBOT

Τα οχήματα Talbot κατασκευάζονταν στην Ευρώπη από το 1903 έως το 1994. Η εταιρεία που τα κατασκεύαζε είχε ιδρυθεί από τον Γάλλο Gustave Adolphe Clément και τον Άγγλο Charles Chetwynd-Talbot. Λίγο καιρό μετά την ίδρυσή της η εταιρεία διασπάστηκε σε δύο και η επωνυμία της χρησιμοποιούνταν τόσο για τα Αγγλικά όσο και για τα Γαλλικά αυτοκίνητα, παρότι κατασκευάζονταν ξεχωριστά. Έπειτα, το 1967, όντας υπό τη διαχείριση ενός νέου ιδιοκτήτη, της εταιρείας Chrysler, οι εταιρείες συγχωνεύτηκαν και ως μέλος πλέον του ομίλου Peugeot, συνέχισαν από το 1978 – και μετά από ένα διάλειμμα πολλών ετών - την κατασκευή αυτοκινήτων με το εμπορικό σήμα Talbot.


Τα οχήματα Talbot

Τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας κατασκευάζονταν στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, τη Φιλανδία και σε άλλες χώρες, σε διάφορες χρονικές περιόδους. Τα ίδια εργοστάσια κατασκεύαζαν επίσης και τα ανταλλακτικά Talbot. Καθώς σε διαφορετικές χρονικές περιόδους η εταιρεία ανήκε σε πολλούς μεγάλους ομίλους που είχαν υπό την ιδιοκτησία τους και άλλες διάφορες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας είναι πανομοιότυπα με μοντέλα της Fiat, της Citroën, της Peugeot, της Chrysler, της Simca, της Dodge, της Plymouth και άλλων εταιρειών.

Η γκάμα μοντέλων της μάρκας αυτής περιλαμβάνει τόσο επιβατικά αυτοκίνητα όσο και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης. Τα στυλ αμαξώματος από τα οποία μπορούσαν να επιλέξουν οι αγοραστές εκείνο που επιθυμούσαν ήταν: τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, πεντάθυρα στέισον βάγκον, κουπέ, επιβατικά, καμπριολέ τρίθυρα SUV καθώς επίσης και βαν. Το 1981, η εταιρεία μετατροπών και βελτιώσεων αυτοκινήτων Pininfarina δημιούργησε ένα καμπριολέ αυτοκίνητο βασισμένο στο μοντέλο Samba, το οποίο ήταν το μικρότερο σειριακό αυτοκίνητο με ανοιχτό στυλ αμαξώματος μέχρι εκείνη την εποχή.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Talbot

  • Υψηλής ποιότητας κατασκευή.Τα σασί αυτών των αυτοκινήτων είναι ανθεκτικά στις βλάβες, ακόμα και μετά από χρήση πολλών ετών, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχουν αντικατασταθεί εγκαίρως τα προβληματικά εξαρτήματα. Η ανάρτηση επιτυγχάνει την αποτελεσματική απόσβεση των κραδασμών κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες. Η ποιοτική ηχομόνωση εξασφαλίζει την ακουστική άνεση τόσο του οδηγού όσο και των συνεπιβατών.
  • Μεγάλη γκάμα επιλογών. Έως το 1980 μερικά μοντέλα αυτής της μάρκας είχαν ήδη εξοπλιστεί με ηλεκτρικά παράθυρα, χυτές ζάντες, δισκόφρενα, καθαριστήρες προβολέων και ενσωματωμένο υπολογιστή επί του οχήματος.
  • Άνετη καμπίνα επιβατών. Τα αυτοκίνητα ήταν πολύ ευρύχωρα και τα καθίσματα ήταν ιδιαίτερα άνετα. Το φαρδύ παρμπρίζ βελτίωσε την ορατότητα. Για την εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν βελούδινα και τουίντ υφάσματα.
  • Καινοτομίες. Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα αυτής της μάρκας – το Matra Rancho —επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την καθιέρωση της κατηγορίας των crossover οχημάτων, τα οποία εκείνη την εποχή μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο ήταν εξοπλισμένο με σύστημα μετάδοσης κίνησης στους εμπρόσθιους τροχούς, ενώ διέθετε ελαφρύ και συνάμα ανθεκτικό αμάξωμα από υαλοβάμβακα. Στην ευρύχωρη καμπίνα του ήταν δυνατό να εγκατασταθεί μία επιπλέον σειρά καθισμάτων.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Talbot

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Talbot και να επωφεληθείτε:

  • μακροχρόνιας εγγύησης ποιότητας για όλα τα ανταλλακτικά,
  • των υπηρεσιών του εξειδικευμένου τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας, του οποίου οι υπάλληλοι είναι πάντα σε θέση να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά,
  • των ελκυστικών προωθητικών ενεργειών και εκπτώσεών μας.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο