loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

ΡΕΛΈ

Βρείτε ενημερωμένες προσφορές για άλλα ανταλλακτικά για Ρελέ
Αυτοκίνητο Ρελέ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
 • Οι πιο ελκυστικές τιμές
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ρελέ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης
  Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης: Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 140 € τότε η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν.
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
 • Γρήγορη αποστολή

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ρελέ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ρελέ
 • Όχημα Ρελέ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ρελέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Ρελέ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • εξαρτήματα αυτοκινήτων Ρελέ καταβολή μέσω της American Express
 • Αυτοκίνητο Ρελέ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Ο σχεδιασμός των ρελέ αυτοκινήτου αποσκοπεί στο άνοιγμα και το κλείσιμο των ηλεκτρικών κυκλωμάτων, για τη δημιουργία συγκεκριμένων σημάτων μετά την πίεση κάποιου κουμπιού. Ουσιαστικά, κάνουν δυνατό τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συσκευών του οχήματος. Χρήση των ρελέ γίνεται στα συστήματα εκκίνησης του κινητήρα, καθαρισμού του παρμπρίζ και εξωτερικού και εσωτερικού φωτισμού.

5 συμβουλές σχετικά με τη συντήρηση και την αντικατάσταση των ρελέ του αυτοκινήτου

 1. Τα ρελέ αυτοκινήτου δεν διαθέτουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, οπότε η αντικατάστασή τους απαιτείται μόνον όταν πάψουν να λειτουργούν.
 2. Οι εργασίες στην ηλεκτρική καλωδίωση, προϋποθέτει ειδικές ικανότητες και εξοπλισμό, άρα αν παρουσιαστούν προβλήματα στο συγκεκριμένο σύστημα, καλό θα ήταν να αποταθείτε σε κάποιο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Επίσης, η αλλαγή του ρελέ, ενδέχεται να απαιτεί τη χρονοβόρα αποσυναρμολόγηση κι άλλων εξαρτημάτων
 3. Θα πρέπει, επίσης, να αποταθείτε σε κάποιο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και για να κάνετε έλεγχο των ρελέ του αυτοκινήτου. Συνήθως, ο έλεγχος πραγματοποιείται με την παροχή τάσης στις επαφές εισόδου και τη μέτρηση της αντίστασης με πολύμετρο. Αν δεν υπάρχει βλάβη στο τμήμα, θα ακουστεί ένα «κλικ» μόλις τροφοδοτηθεί με τάση και η αντίσταση θα είναι σχεδόν μηδενική. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνει έλεγχος και των άλλων τμημάτων του συστήματος.
 4. Το σημείο στο οποίο βρίσκονται τα ρελέ έχει να κάνει με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Για να εντοπίσετε την ακριβή τους θέση στο δικό σας αυτοκίνητο, διαβάστε το τεχνικό εγχειρίδιο του οχήματός σας.
 5. Σε περίπτωση που οι επαφές παρουσιάσουν ελαφρά οξείδωση, καθαρίστε τες με ειδικό χημικό υλικό.

Τα συνηθέστερα προβλήματα των ρελέ αυτοκινήτου - αίτια και συμπτώματα

 • Οξείδωση των επαφών. Προκύπτει από την υγρασία που περνά στο εσωτερικό του συστήματος, τις περισσότερες φορές, εξαιτίας λανθασμένης τοποθέτησης. Σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, η έκθεση στο νερό σχεδόν δεν μπορεί να αποφευχθεί εξαιτίας του σημείου που βρίσκεται το ρελέ, παραδείγματος χάρη στο χώρο του κινητήρα. Έτσι, παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία του αντίστοιχου σχετικού μηχανισμού.
 • Θερμική βλάβη των επαφών. Προκύπτει μετά από μακροχρόνια χρήση της συσκευής και λόγο υπερθέρμανσης ή αύξησης της τάσης στο δίκτυο του αυτοκινήτου. Το συγκεκριμένο πρόβλημα θα γίνει αντιληπτό από την παύση λειτουργίας του διακόπτη. Στη διάρκεια του ελέγχου, ενδέχεται να παρουσιαστούν και λιωμένα καλώδια.
 • Κομμένη εσωτερική περιέλιξη. Προκύπτει λόγω των ισχυρών κραδασμών κατά τη λειτουργία του οχήματος. Αν εμφανιστεί η συγκεκριμένη ζημιά, η συσκευή δεν θα δουλεύει.

Το Antallaktikaonline.gr είναι ιδανικό μέρος για την αγορά ανταλλακτικών

Η ιστοσελίδα μας, σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ρελέ αυτοκινήτου και πλήθος άλλων ανταλλακτικών σε απίστευτες τιμές. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε χαμηλές τιμές και συχνές προσφορές για να μπορούν οι πελάτες μας να κάνουν πιο πολλές αγορές με πιο λίγα χρήματα. Αν έχετε ανάγκη από βοήθεια στην αναζήτηση του κατάλληλου τμήματος ή για να παραγγείλετε ηλεκτρονικά, ελάτε απλώς σε επαφή με τους ειδικούς υποστήριξης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Θα απαντήσουν με ευχαρίστηση σε κάθε σας ερώτηση.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο