Κατάλογος ανταλλακτικών PIAGGIO

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας PIAGGIO? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων PIAGGIO PORTER
PORTER Aπό 12.1992
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων PIAGGIO APE
APE Aπό 01.1971

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για PIAGGIO σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων PIAGGIO για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για PIAGGIO

Η Piaggio είναι μία Ιταλική μάρκα υπό την επωνυμία της οποία κατασκευάζονται ελαφριά εμπορικά και δίτροχα αυτοκινούμενα οχήματα. Η ιστορία της χρονολογείται από το 1884, όταν ο επιχειρηματίας Rinaldo Piaggio ίδρυσε τη δική του μικρή εταιρεία. Σήμερα, η εταιρεία έχει στην κατοχή της 6 κέντρα ερευνών και ανάπτυξης και τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.


Τα οχήματα Piaggio

Η Ιταλική εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων στα μέσα του εικοστού αιώνα. Πριν τη δραστηριότητά της αυτή, τα ανταλλακτικά της Piaggio χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή αεροσκαφών για τις ανάγκες της πολεμικής και πολιτικής αεροπορίας, και παλαιότερα - για την κατασκευή μηχανών τρένων και μηχανοκίνητων σκαφών.

Ένα από τα πλέον δημοφιλή οχήματα της γκάμας μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ένα τρίτροχο ελαφρύ όχημα εμπορικής χρήσης, το μοντέλο Ape. Σήμερα, κατασκευάζεται στην Ινδία, όπου το μοντέλο αυτό χρησιμοποιείται ως ημίκλειστο τρίτροχο σκούτερ, γνωστό ως «auto rickshaw». Επιπλέον, υπό την επωνυμία της Piaggio, κατασκευάζονται μίνι βαν, βαν, φορτηγά πλατφόρμες, φορτηγά με πλευρικώς ανοιγόμενη καρότσα και μεταφορικά αγροτικά Porter με ανατρεπόμενη καρότσα.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Piaggio

  • Μικρό μέγεθος. Τα οχήματα Piaggio δεν είναι μεγάλα. Για παράδειγμα, το μήκος των μίνι βαν Porter φτάνει μόλις τα 3400 χιλιοστά, ενώ το πλάτος τους τα 1395 χιλιοστά. Το μήκος του μοντέλου Ape 50 είναι ακόμα μικρότερο, μόλις 2660 χιλιοστά. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των αυτοκινήτων σε στενούς αστικούς δρόμους, την αλλαγή λωρίδων κυκλοφορίας όταν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και την εκτέλεση εργασιών που είναι αδύνατο να εκτελέσουν μεγαλύτερα οχήματα.
  • Ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών. Το μικρό βάρος (όσον αφορά τα επαγγελματικά οχήματα) και η ακτίνα περιστροφής (3,7-4 μέτρα) κάνουν αυτά τα αυτοκίνητα ιδανικά για τη μεταφορά αγαθών σε δύσκολα προσβάσιμα κτήρια.
  • Υψηλή φορτωτική ικανότητα και ευρύχωρος χώρος αποσκευών. Μερικές εκδόσεις μοντέλων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεταφέρουν φορτία 1100 κιλών, ενώ η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών τους μπορεί να φτάσει τα 3.000 λίτρα.
  • Οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας είναι εξοπλισμένα με μικρούς κινητήρες χωρητικότητας 0,7-1,3 λίτρων, οι οποίοι συμμορφώνονται με τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές οικολογικές προδιαγραφές. Η ανώτερη κατανάλωση καυσίμου εντός αστικού περιβάλλοντος δεν ξεπερνά τα 6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Επιπλέον, στη γκάμα μοντέλων της συγκεκριμένης μάρκας περιλαμβάνεται επίσης και ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό αυτοκίνητο, το Electric Pianale Fisso. Η φορτωτική του ικανότητα ανέρχεται στα 520 κιλά, μπορεί να επιταχύνει έως τα 55 χιλιόμετρα την ώρα και η αυτονομία της μπαταρία του διαρκεί για 98 χιλιόμετρα.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Piaggio

Τα επαγγελματικά οχήματα χρειάζονται και τα κατάλληλα εξαρτήματα – αξιόπιστα και συνάμα φθηνά. Θα μπορέσετε να βρείτε τέτοια ανταλλακτικά εύκολα στο διαδικτυακό μας κατάστημα. Εξασφαλίζουμε:

  • Αγορά ανταλλακτικών Piaggio σε προσιτές τιμές. Οι πολλές μας προωθητικές ενέργειες και εκπτώσεις θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.
  • Επικοινωνία με τους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια. Είναι πάντοτε διαθέσιμοι online και έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων και στην παράδοση. Αγοράζοντας πολλά ανταλλακτικά μαζί, για παράδειγμα, τακάκια φρένων και δισκόφρενα στην ίδια παραγγελία, θα πληρώσετε τα μεταφορικά έξοδα μόνο μία φορά. Η παραγγελία θα αποσταλεί σε ένα μόνο πακέτο.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο