loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

Ανταλλακτικά για NSU

NSU
OE Κατάλογος ανταλλακτικών NSU

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας NSU? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικών οχημάτων NSU TT
TT
Από 07.1965
εξαρτήματα αυτοκινήτων PRINZ
PRINZ
Από 08.1961
ανταλλακτικά RO 80
RO 80
Από 10.1967
εξαρτήματα αυτοκινήτων NSU 1200
1200
Από 09.1969
ανταλλακτικών οχημάτων 1000
1000
Από 01.1963
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων NSU SPIDER
SPIDER
Από 01.1964
ανταλλακτικών οχημάτων SPORTPRINZ
SPORTPRINZ
Από 01.1959

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για NSU σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων NSU για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για NSU

Η NSU ήταν μια Γερμανική μάρκα, η οποία κατασκεύαζε αυτοκίνητα από το 1905 μέχρι το 1977. Η ίδρυση της εταιρείας στην οποία άνηκε η μάρκα, έγινε το 1873 στο Riedlingen. Πλέον, ανήκει στην Audi AG.

Τα αυτοκίνητα της NSU

Στη γκάμα των μοντέλων της, περιλαμβάνονταν επιβατικά αυτοκίνητα με αμαξώματα κουπέ, σεντάν και κάμπριο. Το σαλούν Ro 80 απέσπασε το βραβείο «European Car of the Year» το 1968, το οποίο δινόταν από ένα πλήθος ευρωπαϊκών περιοδικών. Το κάμπριο με αναδιπλούμενη οροφή Spider, το οποίο παραγόταν από το 1964 μέχρι το 1967, φημιζόταν για τον σχεδιασμό του αμαξώματός του, το οποίο αναπτύχθηκε από τη διάσημη Ιταλική εταιρεία Bertone. Πλέον, ανήκει στα δημοφιλέστερα βιντάζ αυτοκίνητα και για το λόγο αυτό τα ανταλλακτικά για NSU συνεχίζουν να βρίσκονται σε ζήτηση.

Τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων της μάρκας

  • Καινοτόμος εξοπλισμός. Τα δισκόφρενα ATE Dunlop, και στους δυο άξονες, αποτελούσαν ένα από τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του μοντέλου Ro 80. Την συγκεκριμένη περίοδο, ο συγκεκριμένος εξοπλισμός τοποθετούνταν μόνο σε λίγα πολυτελή οχήματα. Το σύστημα διεύθυνσης ZF με κανόνα και πηνίο, το οποίο τοποθετούνταν στα Ro 80 της δεκαετίας του 1960, άρχισε να χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα πολλά χρόνια αργότερα.
  • Κινητήρες υψηλής τεχνολογίας. Το πρώτο μοντέλο της μάρκας μετά το πέρας του πολέμου, το κουπέ Prinz της περιόδου 1958-1962, ξεχώριζε κυρίως εξαιτίας του αποδοτικού και ανθεκτικού κινητήρα του. Κάποια αυτοκίνητα ήταν εφοδιασμένα με κινητήρες Wankel, οι οποίοι ήταν αρκετά μικρού μεγέθους, όμως επέτρεπαν στο όχημα να φτάνει σε υψηλές τελικές ταχύτητες. Αρκετοί κατασκευαστές αυτοκινήτων αγόρασαν από την εταιρεία τα δικαιώματα για την κατασκευή κινητήρων του συγκεκριμένου τύπου.
  • Κομψό εξωτερικό. Συγκεκριμένα, το Ro 80 παρουσιάστηκε σε διάφορες εκθέσεις βιομηχανικού σχεδιασμού. Μεταξύ άλλων, την προσοχή του κοινού προσέλκυε η ευρεία επιφάνειά του από γυαλί. Η συγκεκριμένη σχεδιαστική λύση άρχισε να χρησιμοποιείται περισσότερο, πολλά χρόνια αργότερα.
  • Καλή αεροδυναμική. Παραδείγματος χάρη, ο συντελεστής οπισθέλκουσας του Ro 80 ήταν 0.355 και χαρακτηριζόταν πολύ χαμηλός για τη δεκαετία του ’60. Χάρη στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, η τελική ταχύτητα του σεντάν άγγιζε τα 180 χλμ/ώρα.

Antallaktikaonline.gr: υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά

Το να είστε πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι επικερδές και βολικό. Σε εμάς, απολαμβάνετε:

  • Συμβουλές από το ειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας υποστήριξής μας, η οποία θα σας βοηθήσει με ευχαρίστηση να διαλέξετε και να αγοράσετε ανταλλακτικά για NSU.
  • Ευρεία γκάμα ανταλλακτικών. Σε εμάς, θα βρείτε φίλτρα καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και πλήθος άλλων ανταλλακτικών από διάφορους κατασκευαστές.
  • Δυνατότητα να αγοράσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας φθηνά. Οι τιμές είναι ιδιαίτερα οικονομικές όταν ισχύουν οι προσφορές μας.
  • Ταχεία παράδοση. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες περνούν από επεξεργασία και παραδίδονται στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Τοπ Αυτοκινητοβιομηχανία
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο