Κατάλογος ανταλλακτικών HUMMER

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας HUMMER? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

εξαρτήματα αυτοκινήτων HUMMER HUMMER H1
HUMMER H1 Aπό 01.1992
ανταλλακτικά HUMMER HUMMER H3
HUMMER H3 Aπό 04.2005
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων HUMMER HUMMER H2
HUMMER H2 Aπό 08.2002

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για HUMMER σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων HUMMER για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για HUMMER

Η Hummer είναι μία Αμερικάνικη εταιρεία αυτοκινήτων, υπό την επωνυμία της οποίας κατασκευάζονταν ισχυρά οχήματα παντός εδάφους από το 1992 έως 2010. Στην αρχή, η εταιρεία ανήκε στην εταιρεία AM General, αλλά το 1998 αγοράστηκε από την εταιρεία General Motors.


Τα οχήματα Hummer

Το πρώτο όχημα παντός εδάφους που κατασκεύασε η εταιρεία Hummer είχε βασιστεί στο στρατιωτικό φορτηγό HMMWV. Δε διέφερε και πολύ από τον προκάτοχό του: δε διέθετε θωράκιση, είχε διαφορετικό χρώμα και ήταν εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού, καθώς και καλύτερη ηχομόνωση και ταπετσαρία. Τα επόμενα μοντέλα κατασκευάστηκαν σε πλατφόρμες της General Motors. Η παραγωγή τους διεξαγόταν- σε διάφορες χρονικές περιόδους - στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Ρωσία και τη Νότιο Αφρική. Επίσης, κατασκευάζονταν και ανταλλακτικά Hummer.

Η γκάμα των μοντέλων της εταιρείας περιλαμβάνει αποκλειστικά ισχυρά SUV και αγροτικά φορτηγά. Τα διαθέσιμα στυλ αμαξώματος αφορούν τετράθυρα ή πεντάθυρα μοντέλα με σκληρή οροφή ή αντίστοιχα καμπριολέ μοντέλα με μαλακή οροφή. Η έκδοση Alpha διαθέτει δύο οπίσθιες πόρτες. Επίσης, έπειτα από ειδική παραγγελία, διατίθεντο και εκδόσεις σε στυλ λιμουζίνας, οι οποίες βασίζονταν στο μοντέλο H2 και διέθεταν καθίσματα για έως και 22 άτομα.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Hummer

  • Εξαιρετικές επιδόσεις επί παντός εδάφους. Η απόσταση του σασί από το έδαφος, που στα πρώτα μοντέλα ανερχόταν στα 406 χιλιοστά, το πλατύ μετατρόχιο μήκους 1819 χιλιοστών και ο ισχυρός κινητήρας καθιστούσαν το όχημα ικανό να διασχίζει υδάτινες εκτάσεις με ύψος έως και 76 εκατοστά καθώς και να ανεβαίνει σε ανηφορικά εδάφη 56 εκατοστών. Η πίεση των ελαστικών μπορούσε να προσαρμοστεί από την καμπίνα επιβατών με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζοντας έτσι τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις του αυτοκινήτου επί παντός εδάφους, τόσο σε επιφάνειες με άμμο όσο και σε λάσπη, καθώς επίσης και άνετη οδήγηση σε ασφαλτοστρωμένα οδοστρώματα.
  • Ασυνήθιστος σχεδιασμός αμαξώματος. Τα οχήματα Hummer έχουν διαφορετική εμφάνιση εν συγκρίσει με τα άλλα SUV. Στην αρχή, η εμφάνισή τους ανταποκρινόταν πλήρως στον αρχικό σκοπό χρήσης τους και διακρινόταν για τα χαρακτηριστικά που παρέπεμπαν σε στρατιωτικά οχήματα: τεράστιοι τροχοί, ευθείες γραμμές, σύνδεση των πάνελ του αμαξώματος με εμφανή την παρουσία των πριτσινιών. Γενικά, χάρις στο σκληρό και πρακτικό του σχεδιασμό, το μοντέλο Н1 προσέλκυσε το ενδιαφέρων πολλών καταναλωτών. Οι σχεδιαστές έκαναν εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τον ανασχεδιασμό του εξωτερικού μέρους των τελευταίων μοντέλων, επιτυγχάνοντας να κάνουν την εμφάνισή του να μοιάζει πιο ήρεμη και πολιτική, ενώ συνάμα κατάφεραν να διατηρήσουν τα γενικά του χαρακτηριστικά.
  • Ευρύχωρη καμπίνα επιβατών και χώρος αποσκευών. Στο αυτοκίνητο ήταν δυνατό να καθίσουν άνετα πέντε μεγαλόσωμοι επιβάτες. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών κάποιων εκδόσεων έφτανε τα 2452 λίτρα.
  • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Διέθετε άνετα καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη, επενδεδυμένα με δέρμα και με πολλές επιλογές προσαρμογής της θέσης τους. Το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει τον εύκολο έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμα και σε κακής ποιότητας οδοστρώματα. Το διζωνικό σύστημα κλιματισμού διατηρεί μία άνετη θερμοκρασία και υγρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Οι πνευματικές αναρτήσεις ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα σκληρά εδάφη, κάνοντας ομαλή την οδήγηση.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Hummer

Ένα ισχυρό όχημα χρειάζεται και αξιόπιστα ανταλλακτικά. Μπορείτε να τα αγοράσετε από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Τα πλεονεκτήματά μας είναι:

  • Σας καλούμε να αγοράσετε ανταλλακτικά Hummer και να επωφεληθείτε σημαντικών εκπτώσεων.
  • Παρέχουμε μακροχρόνια εγγύηση ποιότητας για όλα μας τα ανταλλακτικά.
  • Είμαστε διαθέσιμοι κάθε Σαββατοκύριακο από τις 8:00 έως τις 22:00. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά οποτεδήποτε είσαστε έτοιμοι.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο