Κατάλογος ανταλλακτικών GENESIS

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας GENESIS? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

μέρη του οχήματος GENESIS G90
G90 Aπό 09.2016

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για GENESIS σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων GENESIS για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για GENESIS

Η Genesis είναι μία Νότιο-Κορεάτικη μάρκα αυτοκινήτων, την οποία χρησιμοποιεί ο όμιλος Hyundai Motor για την κατασκευή πολυτελών οχημάτων, και ειδικότερα για την κατασκευή σπορ επιβατικών αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε επισήμως το 2015.


Τα οχήματα Genesis

Η ιστορία της μάρκας αυτής είναι στενά συνδεδεμένη με την κυκλοφορία του σπορ επιβατικού αυτοκινήτου Hyundai Genesis το 2008, του οποίου η δημιουργία ξεκίνησε το 2003 με την ιδέα να δημιουργηθεί ένα άψογο σπορ επιβατικό αυτοκίνητο με σύστημα μετάδοσης κίνησης στους οπίσθιους τροχούς. Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού του διήρκησε περισσότερα από 3 χρόνια, ενώ το πρώτο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο - πριν μπει το μοντέλο στην επίσημη γραμμή μαζικής παραγωγής - διήνυσε περισσότερα από 800.000 μίλια σε οδικές δοκιμασίες. Γενικά, το πρότζεκτ αυτό στοίχισε 500 εκατομμύρια δολάρια. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το μοντέλο τιμήθηκε με πολλά βραβεία υψηλού κύρους, οπότε, η Διοίκηση της εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μία ανεξάρτητη μάρκα.

Η γκάμα μοντέλων της εταιρείας περιλαμβάνει μόνο τρία επιβατικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, η εταιρεία σκοπεύει να κατασκευάσει μέχρι το 2020 ένα ακόμα επιβατικό αυτοκίνητο, ένα κουπέ και δύο crossover. Τα κέντρα εξυπηρέτησης της Hyundai και οι επίσημοι αντιπρόσωποι είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση των οχημάτων και τη διανομή των ανταλλακτικών Genesis.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Genesis

  • Ασφάλεια. Το σύστημα ασφαλείας της εταιρείας, γνωστό και ως «Smart Sense» αποτελεί ένα συνδυασμό έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένων των: αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, σύστημα ανίχνευσης πεζών, σύστημα ελέγχου ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης νεκρού σημείου και σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας. Τα συστήματα αυτά κάνουν την οδήγηση όσο το δυνατόν αυτόνομη, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ανθρώπινου σφάλματος.
  • Άριστες επιδόσεις. Το κατά παραγγελία σύστημα AWD – γνωστό και ως HTRAC – μόλις ανιχνεύσει ότι το όχημα βρίσκεται σε ολισθηρό ή ανώμαλο οδόστρωμα, κατανέμει τη ροπή μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα. Χάρις στο σύστημα αυτό, ο κίνδυνος ολίσθησης ή ντεραπαρίσματος μειώνεται και αυξάνεται η σταθερότητα του αυτοκινήτου. Η προσαρμοζόμενη ανάρτηση GACS αποσβένει τα χτυπήματα που προκαλούνται κατά την οδήγηση σε κακής ποιότητας οδοστρώματα και προλαμβάνει τα φαινόμενα ολίσθησης όταν το αυτοκίνητο κινείται σε στροφές με μεγάλες ταχύτητες.
  • Άνεση. Το κάθισμα του οδηγού υποστηρίζει 22 διαφορετικές ρυθμίσεις, ενώ το κάθισμα του συνοδηγού υποστηρίζει 14, γεγονός που τα κάνει όσο το δυνατόν πιο άνετα. Τα στεγανωτικά των θυρών αποτελούνται από τρία στρώματα ενώ στα πλευρικά παράθυρα χρησιμοποιούνται διπλά τζάμια, οπότε εξασφαλίζεται η ποιοτική ηχομόνωση του αυτοκινήτου. Το ηχοσύστημα Lexicon, το οποίο απαρτίζεται από 17 ηχεία, ακουστικούς φακούς και πλέγματα από ανοξείδωτο ατσάλι, διακρίνεται για τον βαθύ, τρισδιάστατο ήχο του. Τα καθίσματα και το τιμόνι είναι επενδεδυμένα με δέρμα Nappa, που έχει απαλή και ευχάριστη αίσθηση.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Genesis

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά Genesis από το διαδικτυακό μας κατάστημα και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Εκμεταλλευόμενοι τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να:

  • επωφεληθείτε της online εξυπηρέτησης που παρέχουν οι καλύτεροι και πλέον καταρτισμένοι υπάλληλοι του καταστήματός μας,
  • αξιοποιήσετε τις προωθητικές μας ενέργειες, να λάβετε εκπτώσεις ή ακόμα και να μη χρεωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας,
  • έχετε πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα φίλτρων αέρα, μπουζί, υαλοκαθαριστήρων, εξαρτημάτων του κινητήρα και των αναρτήσεων, φίλτρων λαδιού και καυσίμου και λιπαντικών.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο