Κατάλογος ανταλλακτικών CHERY

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας CHERY? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

μέρη του οχήματος CHERY COWIN
COWIN Aπό 03.2003
εξαρτήματα αυτοκινήτων CHERY QQ
QQ Aπό 03.2012
ανταλλακτικών οχημάτων CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 Aπό 11.2013
ανταλλακτικών οχημάτων CHERY A1
A1 Aπό 08.2006
εξαρτήματα αυτοκινήτων CHERY A3
A3 Aπό 09.2008
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHERY TIGGO DR
TIGGO DR Aπό 12.2009
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 Aπό 05.2007
εξαρτήματα αυτοκινήτων CHERY TIGGO
TIGGO Aπό 03.2002

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για CHERY σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων CHERY για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για CHERY

Η εταιρεία Chery είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα και ιδρύθηκε το 1997. Στην αρχή, τα οχήματα της εταιρείας διατίθεντο μόνο στην πόλη Wuhu που βρισκόταν στην επαρχία Anhui όπου διεξαγόταν και η παραγωγή τους, ενώ πελάτες της εταιρείες ήταν οι αντιπρόσωπο της τοπικής κυβέρνησης. Το 2001, η εταιρεία άρχισε να διαθέτει τα οχήματά της στη Συρία, γεγονός που την κατέστησε την πρώτη εταιρεία εξαγωγής αυτοκινήτων στην Κίνα. Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται τέσσερις μάρκες αυτοκινήτων, ενώ είναι ιδιοκτήτρια έξι εργοστασίων αυτοκινήτων και έντεκα εργοστασίων συναρμολόγησης αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο.


Τα οχήματα Chery

Στην αρχή, τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας βασίζονταν στο Seat Toledo. Αργότερα, η εταιρεία όχι μόνο δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα αλλά ίδρυσε και ένα τμήμα ανάπτυξης κινητήρων, καθώς και ένα εργαστήριο, όπου δοκίμαζε τα οχήματά της σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρεία MTS Systems. Για το σχεδιασμό των αυτοκινήτων, η Κινεζική εταιρεία συνεργάζεται στενά με τις παγκοσμίου φήμης εταιρείες Bertone και Pininfarina. Τελευταία, η εταιρεία - στην προσπάθειά της να ανταπεξέλθει στο επίπεδο ποιότητας που έχουν θέσει οι διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων - έχει αρχίσει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων της, ενώ τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Chery χρησιμοποιούνται και σε αυτοκίνητα κατασκευής της General Motors και της Volvo.

Η γκάμα μοντέλων της συγκεκριμένης μάρκας περιλαμβάνει αποκλειστικά επιβατικά αυτοκίνητα, δεδομένου ότι τα επαγγελματικά οχήματα κατασκευής της διατίθενται υπό διαφορετικές επωνυμίες που ανήκουν επίσης στον ίδιο όμιλο εταιρειών. Τα διαθέσιμα στυλ αμαξώματος είναι: τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, λίφτμπακ, επιβατικά, πεντάθυρα στέισον βάγκον, μίνι βαν και crossover.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Chery

  • Υψηλής ποιότητας κατασκευή. Όλα τα οχήματα αυτής της μάρκας κατασκευάζονται σε σύγχρονα εργοστάσια με χρήση εξοπλισμού τελευταίας γενιάς, ενώ υποβάλλονται σε πολλές δοκιμασίες που προσομοιάζουν στη λειτουργία των αυτοκινήτων υπό ακραίες συνθήκες.
  • Αξιόπιστοι κινητήρες. Η Κινεζική εταιρεία είναι περήφανη για τους συγκεκριμένους κινητήρες, μιας και στην Κίνα έχουν κερδίσει πολλές φορές το βραβείο του “Κινητήρα της Χρονιάς”. Παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι κινητήρες κατασκευής της Chery χρησιμοποιούνται επίσης από μία Αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει τα ειδικά οχήματα John Deere, καθώς επίσης και από την Ιαπωνική βιομηχανική εταιρεία Kawasaki Heavy Industries και την Αυστριακή εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Diamond Aircraft.
  • Προσιτή τιμή. Οι χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με τα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουν αναδείξει αυτά τα αυτοκίνητα σε μπεστ σέλερ της κατηγορίας τους, όχι μόνο στην Κινεζική αγορά αλλά και στη Διεθνή.
  • Πλούσια λίστα εξοπλισμού. Τα οχήματα Chery μπορούν να εξοπλιστούν είτε με υδραυλικό είτε με ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, αναδιπλούμενους θερμαινόμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορίας και αισθητήρες στάθμευσης, συστήματα αντιμπλοκαρίσματος με λειτουργία κατανομής της δύναμης πέδησης, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, σύστημα υποβοήθησης πέδησης έκτακτης ανάγκης, συστήματα δυναμικού ελέγχου πρόσφυσης, κλπ.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Chery

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Chery από το διαδικτυακό μας κατάστημα σε προσιτές τιμές. Εδώ μπορείτε να βρείτε φίλτρα λαδιού, καμπίνας, καυσίμου και αέρα, μπουζί, δισκόφρενα, τακάκια φρένων, σωλήνες και δαγκάνες φρένων, σφαιρικές αρθρώσεις καθώς και άλλα ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι online και έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο