Αυτοκίνητο Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης)
 • Αυτοκίνητο Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αντλιεσ Νερου Υψηλησ Πιεσησ (Αντλία Υψηλής Πίεσης)

Η αντλία έγχυσης καυσίμου υψηλής πίεσης έχει σχεδιαστεί για την έγχυση του καυσίμου μέσα στους κυλίνδρους των πετρελαιοκινητήρων, σε συγκεκριμένη στιγμή του κύκλου και με συγκεκριμένη πίεση.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της αντλίας έγχυσης καυσίμου

 1. Να διενεργείτε ετήσιο διαγνωστικό έλεγχο της αντλίας έγχυσης καυσίμου με τη βοήθεια μίας ειδικής βάσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αντλία έγχυσης καυσίμου είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο εξάρτημα και, συνήθως, η λειτουργική διάρκεια ζωής της ξεπερνά τα 100.000 χιλιόμετρα λειτουργίας.
 2. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας καύσιμο. Η παρουσία διαβρωτικών πρόσθετων ουσιών στο καύσιμο μειώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξαρτήματος.
 3. Να πραγματοποιείτε περιοδικές εργασίες ρύθμισης της αντλίας έγχυσης καυσίμου σε εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων.
 4. Να καθαρίζετε τακτικά τα ακροφύσια και τα υπόλοιπα στοιχεία του συστήματος καυσίμου. Αυτές οι διαδικασίες θα πρέπει να ανατίθενται σε επαγγελματίες τεχνικούς εξειδικευμένων συνεργείων αυτοκινήτων.

Βλάβες της αντλίας έγχυσης καυσίμου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβη στις διατάξεις των εμβόλων και των κυλίνδρων. Η βλάβη αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Η επίδραση της υγρασίας στην αντλία οδηγεί σε καταστροφή του προστατευτικού φιλμ λαδιού, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εμπλοκή της διάταξης των εμβόλων και των κυλίνδρων και παραμόρφωση των στοιχείων της. Επίσης, τα εξαρτήματα μπορεί να χαλάσουν λόγω παρουσίας σκόνης ή άλλων ξένων σωματιδίων μέσα στο καύσιμο. Τα σημάδια αυτής της βλάβης μπορεί να είναι τα εξής: ασταθής λειτουργία του κινητήρα, αδυναμία εκκίνησης, αδυναμία του κινητήρα να αποκτήσει την απαιτούμενη ισχύ, εμφάνιση ασυνήθιστων ήχων κατά τη λειτουργία του.
 2. Μπλοκαρισμένη βαλβίδα έγχυσης. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω μη εξειδικευμένων ενεργειών κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής της, καθώς επίσης και λόγω εισαγωγής δραστικών σωματιδίων μέσα σε αυτή. Εμπλοκή μπορεί επίσης να συμβεί και από το στράβωμα της βαλβίδας ως προς την υποδοχή της, ή και λόγω διάβρωσης των στοιχείων της. Η ύπαρξη βλάβης στη βαλβίδα υποδεικνύεται από την υπερβολική κατανάλωση καυσίμου, την ασταθή λειτουργία του κινητήρα, την εμφάνιση καπνού στα καυσαέρια του αυτοκινήτου. Επιπλέον, κατά τη λειτουργία του κινητήρα εμφανίζονται υδραυλικά χτυπήματα και ισχυρές δονήσεις.
 3. Χαλασμένο πολύσφηνο αντιτριβικό κλειδί στον κινητήριο μηχανισμό αντλίας. Συμβαίνει λόγω ανεπαρκούς σύσφιξης του παξιμαδιού εκκεντροφόρου ή ως αποτέλεσμα της εμπλοκής των διατάξεων των εμβόλων και των κυλίνδρων. Αυτή η βλάβη συνεπάγεται την παύση παροχής καυσίμου, και κατά συνέπεια αποτυχία εκκίνησης του κινητήρα.
 4. Φθορά των εδράνων του εκκεντροφόρου άξονα. Συμβαίνει κυρίως λόγω χρήσης μη καθαρού λαδιού κινητήρα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να διακόπτεται η παροχή καυσίμου, να μειώνεται η ισχύς του κινητήρα, να εμφανίζεται καπνός στα καυσαέρια του αυτοκινήτου.
 5. Βουλωμένα ακροφύσια έγχυσης. Η βλάβη αυτή γίνεται αντιληπτή όταν τα καυσαέρια του αυτοκινήτου γίνονται μαύρα. Η χρήση χαμηλής ποιότητας καυσίμου είναι η συνήθης αιτία για την γρήγορη φθορά των ακροφύσιων.

Μπορείτε να αγοράζετε αντλίες έγχυσης καυσίμου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Χάρις στο εύκολο περιβάλλον και τον καλά δομημένο κατάλογό μας θα μπορέσετε να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο