Αυτοκίνητο Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ
 • Αυτοκίνητο Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ρυθμιστησ Πιεσησ Βενζινησ

Ο ρυθμιστής πίεσης καυσίμου είναι μία βαλβίδα μεμβράνης, η οποία διατηρεί την πίεση μέσα στο σύστημα καυσίμου στα επιθυμητά επίπεδα, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των ακροφυσίων. Στις χαμηλές στροφές του κινητήρα, η βαλβίδα ανοίγει, και το υπερβάλλον καύσιμο επιστρέφει μέσα στη δεξαμενή· όταν οι στροφές του κινητήρα αυξάνονται, η βαλβίδα κλείνει.

4 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του ρυθμιστή πίεσης καυσίμου

 1. Οι κατασκευαστές δεν καθορίζουν μία συγκεκριμένη διάρκεια λειτουργικής ζωής για τη χρήση του συγκεκριμένου εξαρτήματος. Οπότε, σε περίπτωση που παρατηρήσετε βλάβες, προχωρήστε στη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου του εξαρτήματος.
 2. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας καύσιμο. Επιπλέον, ο τύπος καυσίμου θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Μη χρησιμοποιείτε καύσιμα που περιέχουν χαμηλής ποιότητας πρόσθετες ουσίες.
 3. Να αντικαθιστάτε τακτικά το φίλτρο καυσίμου· η τακτική αυτή θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια λειτουργικής ζωής του ρυθμιστή πίεσης καυσίμου.
 4. Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του αυτοκινήτου, να ελέγχετε την πίεση του καυσίμου μέσα στο σύστημα με τη βοήθεια ενός μανομέτρου· αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε εγκαίρως τυχόν βλάβες του εξαρτήματος και να αποφύγετε πολύ σοβαρότερες βλάβες.

Βλάβες του ρυθμιστή πίεσης καυσίμου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Σκίσιμο μεμβράνης. Αυτή η βλάβη μπορεί να προκληθεί λόγω φθοράς του εξαρτήματος, λόγω εφαρμογής υπερβολικών φορτίων σε αυτό ή λόγω της χαμηλής ποιότητας του υλικού κατασκευής. Σε περίπτωση που σκιστεί η μεμβράνη, είναι πιθανό να εμφανιστούν διάφορες αστοχίες στη λειτουργία του κινητήρα – από την ασταθή του λειτουργία έως και την πλήρη καταστροφή του.
 2. Μπλοκάρισμα. Η βλάβη αυτή χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη υπερβολικής ή ανεπαρκούς πίεσης καυσίμου μέσα στο σύστημα. Είναι πιθανό να προκληθεί λόγω του γεγονότος ότι το όχημα δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 3. Χαλάρωση ελατηρίου. Συνήθως, συμβαίνει λόγω φυσικής φθοράς του ελατηρίου. Η συγκεκριμένη βλάβη προκαλεί μείωση της πίεσης λαδιού· ο κινητήρας λειτουργεί ασταθώς, και ίσως ακόμα και να σβήνει στο ρελαντί.

Μπορείτε να αγοράζετε ρυθμιστές πίεσης καυσίμου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουρος για την επιλογή σας ή εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα σε θέση να σας βοηθήσει να επιλέξετε το απαραίτητο ανταλλακτικό αυτοκινήτου.  

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο